ewidentny Fake i to gnojka ,który nic nie wie o Pasiastym hokeju.
Widział ktoś kiedyś "prezesa od hokeja";) ? i do tego dziadka otoczonego dziadkami?
W sekcji jest sztab (trener, drugi trener, kierownik masser ) i "se musza" radzić. A na Wielickiej to wiadomo J.T. i B.
"dizadek otoczony dziadkami" :D co za głupek to wypisywał ;)
Ps: W sekcji hokejowej wiele mozna sie przyczepić do niejednej sprawy ale akurat w Krakowie nie tylko my ale i dziesięcioleciami zwiazana z milicja/policja sasiadka nie jest w stanie omijać ustawy o imprezach masowych. Po prostu policji jest wygodniej jak imprezy nie bedzie i ścisle trzyma się terminów.
-
-
[1] Cracovia vs Naprzód Janów | niedziela, 06.09.2015 - spektakl dla 300...
No przecież napisał że zna, ale nie poda (bo się trochę wstydzi).
quentin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No przecież napisał że zna, ale nie poda (bo
> się trochę wstydzi).
no jak się wstydzi to inna sprawa ;) :D
Rzuciłem okiem na jego wpisy... Facet kogoś widział, tylko do końca nie wie kogo, nie bardzo nawet wie, kto w klubie jest w zarządzie, nie ma pojęcia, czy i ilu jest "działaczy hokejowych" w Cracovii.
Dla wiadomości pana i innych hokejnetowiczów: w zarządzie Cracovii są 2 osoby: Janusz Filipiak oraz Jakub Tabisz. Żaden z nich nie chodzi z karnetami przed halę i nie rozdaje "karnetów innych hokejowych działaczy". A jeśli ktoś do kogoś zwraca się na przykład per: "królu złoty", to wcale nie znaczy, że właśnie przybył Midas.
tak BTW. wiedząc o braku biletów przyszedł facet (pewnie jakiś Pasiak z rady seniorów) i udostępnił innym Pasiakom wejście
na karnety kolegów [b][u]i to nie po paskarskiej cenie a w cenie normalnego biletu[/u][/b] i temu za przeproszeniem "chłopysiowi" z hokej.net oczywiscie źle. Jak ktoś ma tam konto to pls. wklejcie mu ten komentarz.
Ja (czego nigdy nie robię) wczoraj wyjątkowo wszedłem na prasówkę, a karnet pożyczyłem właśnie komuś obcemu, na wejście. I nie wstydzę się, uważam że sytuacja była wyjątkowa i to usprawiedliwia. Tyle że pożyczyłem za friko, więc to nie o mnie. A w sumie szkoda, bo fajnie by było choć raz zostać wiceprezesem hokeja :D Ba, nie tylko wiceprezesem, ale do tego jeszcze wiceprezesem na h*ju.necie! No to byłoby naprawdę coś!
żółta kaczka Napisał(a):
> Ja (czego nigdy nie robię) wczoraj wyjątkowo
> wszedłem na prasówkę, a karnet pożyczyłem
> właśnie komuś obcemu, na wejście. Tyle że za
> friko, więc to nie o mnie. A w sumie szkoda, bo
> fajnie by było choć raz zostać wiceprezesem
> hokeja :D Ba, nie tylko wiceprezesem, ale do tego
> jeszcze wiceprezesem na h*ju.necie! No to byłoby
> naprawdę coś!
Kaczka na (vice) Prezesa :)
Z panem ZTCracovia1906 vel. Hockey Archiwes nie ma co dyskutować. Gość jest totalnie głuchy na argumenty. Mówić do niego, to jak grochem o ścianę. Kiedyś dostał czasowego bana za ostry pojazd na innych Pasiaków, to się obraził i teraz jego działalność można podziwiać na h...necie. A i w archiwum niniejszego forum jest sporo.
A juz kojarzę. To ten co jest fanatycznym kibicem hokeja ale Cracovii to juz nie tak do końca ;)
Oczywiście, że nie ma co dyskutować, ale warto choćby tutaj nieco sprostować te jego rewelacje, bo zaraz się dowiemy, że Cracovia ma 10 prezesów od hokeja, 30 działaczy i 50 pomocników w klubie.
Edit po wpisie ŻK:
zaraz wyjdzie, że mamy 10 prezesów od hokeja, 30 viceprezesów, w tym Żółtą Kaczkę i 50 działaczy hokejowych w klubie. Teraz lepiej?
rmszar Napisał(a):
> Oczywiście, że nie ma co dyskutować, ale warto
> choćby tutaj nieco sprostować te jego rewelacje,
> bo zaraz się dowiemy, że Cracovia ma 10
> prezesów od hokeja, 30 działaczy i 50
> pomocników w klubie.
No wiesz co... a tego vice dla mnie to już mi pożałowałeś? :( Przecież jakby 10 prezesów było, to co Ci szkodzi jeden vice w tą czy w tamtą? :D
rmszar Napisał(a):
> Oczywiście, że nie ma co dyskutować, ale warto
> choćby tutaj nieco sprostować te jego rewelacje,
> bo zaraz się dowiemy, że Cracovia ma 10
> prezesów od hokeja, 30 działaczy i 50
> pomocników w klubie.
i jeszcze każe im kupować karnety na hokej
i jeszcze płaci im tak mało że Ci wykorzystują karnety kolegów żeby sobie po dyszce dorobić wpuszczając innych na te karnety...
szkoda czasu na idiote
Smutne jest to, że miał niepowtarzalną okazję wejścia na mecz, a pisze takie pierdoły, zamiast być wdzięcznym, że był na meczu ! :S
Nie wytrzymałem i odpowiedziałem mu na h.net.
mrówka(2015-09-07 16:02:05) zgłoś do moderacji! 00
Środkowy palec dla Ciebie ode mnie (a myślę że od większości kibiców hokejowej Cracovii). Piszesz bzdury i ośmieszasz się. Jaki prezes? Jaki działacz zarządu sekcji hokeja? Czy Ty nie wiesz że nie ma kogoś takiego? Zarząd Cracovii to J. Filipiak i J. Tabisz. Błagam zmień nick bo profanujesz "Cracovia 1906".
Prawie połowa hokejowych Forumowiczów na patelni :)-D:
http://cracovia.pl/hokej/files_pl/file_124510/20150906_comarch_cracovia_-_naprzod_janow_023.jpg
Co prawda od meczu już chwila minęła, ale gdyby ktoś był zainteresowany to na blogu ( [url=https://czarnynabialym.wordpress.com/2015/09/08/comarch-cracovia-naprzod-janow-8-3-3-0-2-1-3-2/][i][u]link[/u][/i][/url] ) wrzuciłem nagrania ze spotkania w sprawie akcji Gram dla Ciebie oraz z pomeczowej konferencji i wywiadów. Zapraszam.
Idzie gdziesik w necie zobaczyć choćby skrót meczu ?
http://krakow.tvp.pl/21528257/6-ix-2015
Od 1:40 skrót meczu Podhale - Zagłębie
Od 4:20 skrót meczu Cracovia - Naprzód
Skróty z meczów w , których gospodarzami są śląskie kluby , pokazuje w sportowych wydaniach wiadomości tvp katowice
http://katowice.tvp.pl/17670460/sport
np. w wydaniu z 8.09 z godz. 22:00 jest skrót meczu Unia - GKS Tychy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)