A tak przy okazji: Jak tam z tym naszym protestem w sprawie walkowera ? Kiedy to było ? W lutym ? W takim razie ponad pół roku minęło....
Może ktoś coś wie ?
-
-
[1] Cracovia vs Naprzód Janów | niedziela, 06.09.2015 - spektakl dla 300...
Kaczko, zdaje się, że faktycznie jakieś zwolnienie chorobowe było, ale przecież nie był w śpiączce.
czy ktoś może mi powiedzieć czy kupię jeszcze bilet na jutro , i ewentualnie gdzie?
Ja chciałbym tak po prostu zobaczyć meczyk :(
Może koniki z biletami będą przed meczem ? ;)
a to całkiem możliwe i ciekawe czy będę jak zawsze po nominalnej cenie sprzedawać :P
Jeśli w 3 na 4 miasta nie było problemu z imprezą masową, to przypadek Krakowa nie jest normą a wyjątkiem,
a taka sytuacja powinna wywołać zdecydowaną reakcję klubu i nagłośnienie sprawy, co z pewnością miałoby miejsce w każdym innym mieście.
Oczywiście też, w każdym innym Klubie istnieje inny "model biznesowy" i nie dość, że frekwencja się liczy, to jeszcze z zachowaniem pozorów jakiegokolwiek szacunku do kibica.
Tymczasem u nas w dniu rozrywania meczu info o braku imprezy masowej jest [b]ósmym[/b] [sic!] newsem na stronie /hokej, co oznacza, że dziś z kwitkiem odprawionych zostanie kilkaset osób wybierających się na mecz nie mających pojęcia o braku biletów.
Niewątpliwie marketingowo i organizacyjnie "Powrót Miszczów"
P.S. Ciekaw jestem kiedy rzeczywiście klub wysłał prośbę o zgodę do milicji, bo z newsa to nie wynika, a cały news i fragment:
"Wstępny terminarz wpłynął do klubu 7 sierpnia po godzinie 15:00, a ostateczny zaś z dniem 28 sierpnia, [b]co oznacza, że inauguracyjny mecz Naprzodem[/b], w charakterze imprezy masowej, [b]mógłby odbyć się najwcześniej 8 września 2015 r.[/b] mówi jedynie, kiedy pismo zostało wysłane, a nie co i kiedy zrobił klub.
Początek sezonu hokejowego czyli święto ,a jakoś już jestem nim zmęczony ?!:)
Smuteczek
Dziś na 3 pary obrońców - Novajovsky lekkie wstrząśnięcie mózgu i na chwilę wypadł, Dutka w tygodniu będzie miał diagnozę, ale wygląda to na kilka tygodni out. Spady jeszcze niezatwierdzony, ale do meczu jeszcze chwila - może zdarzy się cud
[hr]
Dam radę wejść z 1 osobą, ale tylko jedną, więc piszę otwarcie - oddzwaniam do 1szej osoby z PW, jak ktoś chętny proszę o kontakt.
Bilet jest wciąż do wzięcia - nikt chętny?
Widzę kolejny zaczyna bredzić o modelu biznesowym. Czekam na kolejną uwagę ze za tanie :). Ogólnie zgoda ktos dał ciała ale frekwencja na hokeju nie wymusza na klubie żadnych ruchów. To tyle jesli chodzi o kwestie kibicowskie na hokeju.
Jakaś transmisja? Bo nawet nie chce mi się jechać po bilet, którego nie zobacze.
No to mamy w tej chwili [b]sześciu zdolnych do gry obrońców.[/b] Plus dwóch kontuzjowanych i jeden niezatwierdzony.
Bez komentarza.
Nie sądziłem, że doczekam chwili, w której tak musimy łatać dziury na obronie :(
[img]http://i.imgur.com/hyupqEB.png[/img]
Dlaczego bez komentarza? Jeszcze kilka dni temu mieliśmy 8 i jednego w drodze. Pierwszy mecz i dwie kontuzje, zdarza się. To nie jest 4 miesiąc rozgrywek by na to utyskiwać szczególnie w realiach polskiej ligi. Są zespoly co maja "rezerwy" gotowe do gry w razie kontuzji, ale czy trenerzy z nich korzystają to juz inna kwestia.
Rozumiem, że Dulęba i Witowski już szykują formę, jakby tak kolejna kontuzja się np. dziś trafiła (do czego mam nadzieję nie dojdzie), a kontuzjowani nie wrócą do gry i Spady będzie dalej niezatwierdzony.
Nie rozumiem, ale zakładam ze oczekujesz by w klubie było 16 obrońców, wtedy będzie ok.
Krakowskim targiem: 12-tu. Nie tylko o kontuzje chodzi, ale też o zdrową konkurencję.
Wiesz przede wszystkim chodź o kasę a w polskich realiach nie ma szans by rotacje w składzie nie byly kosztem poziomu. Ja rozumiem kwestie marzeń o co ale bądźmy poważni nie w Polsce.
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Krakowskim targiem: 12-tu. Nie tylko o kontuzje
> chodzi, ale też o zdrową konkurencję.
Ty tak na poważnie?
Rozumiem ,że przegapiłem informację ,że Pasy przeszły do KHL ;)
ps: 3-0
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)