I jeszcze bramkarza Janukiewicza właśnie wzięli... A Ojrzyński nastawia swoje drużyny na "cięcie kości"... Oj, nie będzie to łatwy mecz...
-
-
Górnik Zabrze - CRACOVIA 1 : 1
Sprawa jest prosta - będą ciąć kości, to sędzia z pewnością to zauważy. Nawet symulki mogą wtedy wyjść na plus, bo sędzia prędzej uwierzy w brutalny faul rzeźników Ojrzyńskiego. Jeśli nie to my też ich możemy kosić, a technicznie na pewno jesteśmy lepsi. Nastawić się na konterki, bo Górnik nic nie ugra z przodu i tyle.
Kacyk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I jeszcze bramkarza Janukiewicza właśnie
> wzięli... A Ojrzyński nastawia swoje drużyny na
> "cięcie kości"... Oj, nie będzie to łatwy
> mecz...
eh, a tak liczyłem na Kasprzika albo Przyrowskiego w bramce
Oby znów Radosław nie miał dnia konia tak jak ostatnio na Kałuży... Oby Denis lub Buba załapali formę strzelecką na 3 :0....zgodnie z ostatnio panującą tradycją ... ;)
najtrudniejszy wyjazd jak do tej pory
Bez przesady, wyzej ceniłem wszystkie 3 dotychczas rozegrane. Jedyny problem to brak autentycznego LO.
Pierwszy raz gramy z przemeblowaną obroną, z przodu mamy swoje atuty . Górnik ma kilku ciekawych piłkarzy(zwłaszcza ostatnie transfery ) i nowego trenera . Mając w pamięci to , że bardzo ciężko Nam się gra na kurniku to obstawiam remis .
Ten mecz powinnismy wygrać ale wcale łatwo nie będzie .Janukiewicz czasem potrafi być prawdziwym utrapieniem dla napastników /znamy z autopsji /, przeciwnik ponadto dostał troszkę świeżej krwi a nowy trener potrafi zawodników przekonać do gryzienia trawy i bardzo ostrej gry . Tego i arbitra bym sie obawiał najbardziej .
Jak co mecz trzeba zapierdalać ;) Nie ma łatwych meczy , łatwych punktów w lidze gdzie wystarczą ambicje by być na szczycie. Żadna drużyna w ,,Ekstraklapie" nie robi różnicy ;)
Je*ać żaboli, ich cała Polska pier*oli!!!
nawet bez Polczaka gramy ,
akurat w tak waznym meczu ( gdy wygramy pobijemy rekord gtsu 8 wygranych pod rzad na wyjezdzie )
obrona rozsypana bedzie , nie wiem jak to Zielinski jutro posklada
No i wyłazi nasza "szeroka" kadra. Trzech gości kontuzjowanych i już się skład sypie. Czy my mamy jakiegoś rezerwowego stopera ?
Rymaniaka mamy :) Może Żytke wypożyczymy ;)
Deleu z Wójcickim na bokach Rymaniak ze Sretenem w środku
taka opcja to Zejdler w srodku :) jak dla mnie całkiem spoko.Wdowiak w 18 wobec kontuzji??
Jak by hokeiści mieli grać to przegrać nie możemy. Remis też nie wchodzi w grę. Klasyczne 0-3 poproszę, ale i słowa Górskiego mi wystarczą. Nie ma innej opcji.
SaNtO Napisał(a):
> taka opcja to Zejdler w srodku :) jak dla mnie
> całkiem spoko.Wdowiak w 18 wobec kontuzji??
Zejdler może grac albo na LO albo na LP
przeciez nie napisalem ze nie moze. napisalem ze zagraw srodku. tez moze i umi
remis trzeba brać w ciemno.
peterpee Napisał(a):
> Deleu z Wójcickim na bokach Rymaniak ze Sretenem
> w środku
Dokładnie tak. I jedziemy po pewne zwycięstwo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)