My nie walczymy o pierwsza ósemkę. Pierwsza ósemka nam się należy lak nie wiem co nie wiem komu/czemu (by nie obrażać niczyich uczuć). Jak z perspektywy drugiego miejsca po 6 kolejce można rozważać, czy korona nas wypchnie z górnej ósemki?
-
-
(15/16) Pozostałe mecze 6 kolejki
No to od tej pory nie musimy się oglądać na innych wszystko zależy o drużyny i trenera.
Proszę patrzeć już tylko w górę tabeli. CRACOVIA MISTRZ!!! MISTRZ!!! MISTRZ!!!
Przecież Legia i Lech są poza zasięgiem kogokolwiek, ich się po prostu nie da ograć :D
Chciałbym tylko nieskromnie zauważyć że zaczęły nas gnębić kontuzje -na ten moment wypada 3 zawodników/4 z Boubą/ i niedoleczony Miro co przy tak skromnej kadrze może odbić się bokiem - oby nie oczywiście.
Po bramce dla Korony odetchnąłem. Po zeszłorocznym wałku Ległej z Jagiellonią przyrzekałem sobie, że nie będę oglądał meczy rozgrywanych na Łazienkowskiej. Dzisiaj się złamałem, ale po tym ordynarnym karnym przełączyłem na Bundesligę. Wróciłem na ostatnie 4 minuty i humor mi się poprawił. A mina buraka Leśnodorskiego bezcenna! :D
Troszkę lodu na ważniackie łby . Jakie to miłe .
Nie widziałem miny Leśnodorskiego po bramce na 1:2 dla Korony - jest gdzieś link? :D
Jednak nie mialem racji ze wyciagneli wnioski po zeszlym sezonie w cewukaesie
Górnik już w dupę, ale czego się można spodziewać mając w bramce Kasprzika
Juz 0:2 :)
wejdzie Korzym to odwróci losy meczu :)
To przypomina Zawiszę z poprzedniego sezonu. Co z tego ,że odpalili na wiosnę jak nie udało sie odrobić straty..
już 2-2
Jedyną nadzieją Górnika na ten sezon to jedynie walka (status Korony z naszego spadkowego sezonu)
jednak wolę by dziś się Górnik przełamał z ZL trochę zejdzie z nich ciśnienie na mecz z nami
Jak zremisują to też z nich zejdzie nieco ciśnienie. My się nie mamy co przejmować - trzeba w Zabrzu na nich wyjść na pełnej $%^#@$ i nie brać jeńców :D A co z naszymi kontuzjowanymi - wiadomo coś?
Dzisiejszy mecz w Zabrzu sędziuje debiutujący w ekstraklasie(jako główny)Sebastian Krasny.Zatwardziały zomowiec.To tak-jako ciekawostka.
No i Górnik Zagłębie 2-2
Ten mecz to była straszna kopanina. Kiedy weszły dzieci Ojrzynskiego, to na dodatek zaczęli grać ostrzej, a czasami wręcz chamsko. Jakości piłkarskiej tam było niewiele.
http://zapisz.net/images/619_vacek.jpg :D :D :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)