Na cweLke
-
-
Prezydent Andrzej Duda
Rozumiem uwielbienie niektórych osób do znanych osobistości kibicujących Pasom ale to już nie te czasy ze będziemy za X lat śpiewać "bo z nami jest bo z nami jest Andrzej Duda".
A wiec won z polityka do HP!!!
Dział Głos z Trybun jak najbardziej spoko! Wszak Duda to kibic Cracovii, może nie kibol ale kibic :)
pan kracy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dział Głos z Trybun jak najbardziej spoko! Wszak
> Duda to kibic Cracovii, może [b]nie kibol ale kibic[/b]
> :)
Nie kibic tylko co najwyżej sympatyk.
Kibic chodzi na mecze.
Z wypowiedzi p.Prezydenta, jasno wynika,że kierowała nim nie miłość do Pasów,ale alergia na sierść. Typowa postawa Aw.Czyli Swojak. A że na mecze nie chodzi zbyt często, to też typowe dla Walczaków z Aw.
the Painter Napisał(a):
> Z wypowiedzi p.Prezydenta, jasno wynika,że
> kierowała nim nie miłość do Pasów,ale alergia
> na sierść. Typowa postawa Aw.Czyli Swojak. A że
> na mecze nie chodzi zbyt często, to też typowe
> dla Walczaków z Aw.
Idź do psychiatry może ci jeszcze pomoże.
maciek72 Napisał(a):
> the Painter Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Z wypowiedzi p.Prezydenta, jasno wynika,że
> > kierowała nim nie miłość do Pasów,ale
> alergia
> > na sierść. Typowa postawa Aw.Czyli Swojak. A
> że
> > na mecze nie chodzi zbyt często, to też
> typowe
> > dla Walczaków z Aw.
>
> Idź do psychiatry może ci jeszcze pomoże.
Czemu ? Przecież trafił w sedno. Tak było, jest i mam nadzieję, że nadal będzie.
PS. Nie byłem, nie jestem w AW.
PS 2. Przez ostatnie dwa lata byłem raz na meczu raz.
PS 3. Nigdy nie byłem na Cracovii dla piłki nożnej, gdyby mnie ona interesowała to bym na GTS chodził.
PS 4. Znam kupę osób (z przewagą AW nad KSC), którzy kibicują .... chodząc na mecz od wielkiego święta.
Przykre.
Przykre to jest to, że niektórych prawda w oczy kole. Jeśli PAD jest z opcjj AW, to kolejny plus dla niego.
Chyba jestem za stary na to forum, od kiedy to kurwa na Pasy się chodziło dla piłki i sukcesu sportowego? Przypomni ktoś? Może poprzednicy co o przykrościach piszo.
maciek72 Napisał(a):
>
>
> Idź do psychiatry może ci jeszcze pomoże.
Tak p.Maćku, jestem nienormalny, jak każdy prawdziwy kibic Cracovii. Mój wpis to w95% beka,ale żeby to wyłapać trzeba mieć 2g. poczucia humoru i 1,5g intelektu (niektórym i tego brakuje).Do psy chiatry nie pójdę ,bo zielone papiery już nie działają tak dobrze jak kiedyś, a miłość do Cracovii jest chorobą nieuleczalną .
P's. Sorki za off top.,ale m.72 miał ostatnio żal jak dostał priva. ode mnie.
40 dni później
[img]http://ocdn.eu/images/pulscms/YzE7MDMsMmU0LDAsMSwx/42677f5d48c78e7f8395ccfdb514ed40.jpg[/img]
Na zakończeniu roku szkolnego w II LO Pan Duda dostał "Szablę Sobieskiego" - symboliczną nagrodę dla najlepszego ucznia przyznawaną każdego roku. Dodatkowo dostał koszulkę Cracovii - zielonego pojęcia nie mam od kogo i dlaczego, ale psiury musiały mieć naprawdę wysokie ciśnienie w szczególności, że 3/4 tej szkoły jest za GTSem. >:D<
4 dni później
http://prostozmostu.net/kraj/Duda-ostro-w-onz-wideo
sługus czarnego z usa
SUPER !
http://niezalezna.pl/71485-pierwsze-weto-prezydenta-andrzej-duda-nie-podpisze-ustawy-o-uzgodnieniu-plci
ian thorpe Napisał(a):
> SUPER !
> http://niezalezna.pl/71485-pierwsze-weto-prezydent
> a-andrzej-duda-nie-podpisze-ustawy-o-uzgodnieniu-p
> lci
zwyciężył rozsądek...
A co rozsądnego jest w uprzykrzaniu chorym ludziom życia?
PIS jak ma okazję utrudnić ludziom życie to zawsze z okazji skorzysta, lepiej udawać, że tych chorych osób nie ma.
rozumiem, że jak komuś popierdoli się w głowie i będzie chciał w dowodzie napisać sobie, że jest, nie wiem, drzewem lub anakondą, to też trzeba będzie to zrobić?
lewacka logika jest niepojęta...
niech się leczy w Kobierzynie, a nie wpisem w dowodzie.
Tu nie tylko chodzi o wpis w dowodzie, ale o leczenie tych ludzi, czyli wyprostowanie tej sytuacji, do której doprowadziły jakieś tam zaburzenia w czasie rozwoju płodowego. Nie chodzi o czyjeś popierdolenie w głowie, ale o chorobę dość dobrze poznaną przez specjalistów. Ustawa miała pomóc im się leczyć. Można się takich osób bać, brzydzić, gardzić, ale dlaczego utrudniać im leczenie się? Nie moja sprawa, nawet jeśli ktoś jest chory na taką dziwną chorobę niech się leczy, nie jestem pisowcem, żeby komuś rzucać kłody pod nogi.
to był bubel ! Można było wielokrotnie zmieniać płeć i dodatkowo adoptować dzieci w zależności od założonej w ten sposób "rodziny" .
Masakra :( Pod pozorem leczenia, środowiska związane z LGBT chciały ugrać swoje. Super, że Duda to wypieprzył.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)