Radio Kraków [b]w wersji internetowej[/b] ma kanał sportowy - czasami tak słuchałem na telefonie .
-
-
Cracovia-Piast 1 : 2
No, śniło mi się 4:0 dla nas, będzie dobrze!
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sehtan Napisał(a):
> --------------------------------------------------
Chciałbym też w końcu zobaczyć pewne zwycięstwo z 2-3 bramkami i Kapustke na boisku :D
Do Boju PASY!
---
No to nie zobaczysz bo wyjeżdżasz :D
---
No to chociaż skróty w niedzielę obejrzę ;] Dzięki, postaram się ogarnąć radio w drodze :)
Mam przeczucie, że Jendrisek dziś odpali :)
Po meczu z Rakelsem?Niewykluczone ;) A tak na poważnie-ciekawe czy w ogóle wyjdzie w podstawowej jedenastce.Póki co gra piach.
A ja zaplanowałem wyjazd po meczu :D kolejny ważny mecz. Cracovio wygraj go dla nas!!!
Jędrysiek to powinien mecz zacząc na ławie IMHO, a za niego Buba (jeśli nie będzie grał Deleu) lub Zjawka. Szkoda że nie ma Wdowiaka w kadrze bo to chyba była by fajna opcja. Dobrze by było znów Kapustkę zobaczyć na boisku. Coż zobaczymy co treneiro zdecyduje.
Moim zdaniem fajnie by wyglądała współpraca między Wdowiakiem i Wójcickim.
remis i będzie dobrze
To ze mamy najlepszych defensywnych pomocników od lat wiemy wszyscy!
To ze mamy najlepszy kregosłup w lidze (Pil, Polo, Sreten,Miro, Dąbro, Cetnar + fruwające skrzydła)- boi sie cała Polska
To ze gramy o najwyzsze cele to chyba oczywiste
W koncu to ze nasza passa zostanie nie przerwana wiem tylko ja (takim pewniaczkiem juz dawno nie bylem)
Wczoraj....Obiecałas mi napewno... ze 3pkt dzisiaj będą....
Więc wygraj dzis ten mecz!!!!!
W sumie jakby frekwencja na meczu była niska, tak żeby przewiew był, a nie duchota jak na derbach, to bym się nie obraził :D :D
fiedka Napisał(a):
> remis i będzie dobrze
Rozumiem, że piszesz o meczu cwks-gts? Bo nie wyobrażam sobie by kibic Cracovii miał brać w ciemno remis u siebie (czyli de facto porażkę) z Piastem?
Ludziom się rzuciła na mózgi jakaś medialna ściema o rekordowej serii i o niczym nie marzą tak jak o nieprzegraniu.
Zauważę, że seria 37 meczów z rzędu bez porażki mogła by w poprzednim sezonie dać spadek z hukiem (22 punkty na koniec (30/2+7)) - Bełchatów miał 36!)
Liczy się tylko (jeśli w ogóle) seria zwycięstw. A w tej "serii" mamy obecnie 1 mecz. Czas na jakiś postęp!
cracovia1616 Napisał(a):
> A ja zaplanowałem wyjazd po meczu :D kolejny
> ważny mecz. Cracovio wygraj go dla nas!!!
Ja specjalnie wróciłem wcześniej, już jestem w Krakowie i po południu na meczyk (:D
[quote]Zauważę, że seria 37 meczów z rzędu bez porażki mogła by w poprzednim sezonie dać spadek z hukiem (22 punkty na koniec (30/2+7)) - Bełchatów miał 36!)
Liczy się tylko (jeśli w ogóle) seria zwycięstw.[/quote]
Biorąc jako przykład naszą obecną serię meczy bez porażki czyli 12...
12 wygranych meczy w ekstraklasie pod rząd przy reszcie meczy przegranych dałoby nam 36 punktów. To o cały punkt mniej niż granie na samych remisach.
Generalnie liczą się zwycięstwa bo dają 3 razy więcej niż remis. Remis jest dobry na otarcie łez.
Leszeczku - niedawno chyba napisałeś, że jezeli nie mozna meczu wygrać, to trzeba wszystko zrobić aby go zremisować.
Jednak lepiej wygrać w co głęboko wierzę choć lekko nie będzie .
szuwarek Napisał(a):
> Leszeczku - niedawno chyba napisałeś, że [b]jezeli nie mozna[/b] meczu wygrać, to trzeba wszystko zrobić aby go zremisować.
Właśnie w celu otarcia łez:)
Widzisz w tym jakąś sprzeczność? Nigdy nie pisałem, że lepiej przegrać.
No to się róznimy. Mnie porażka "służy" do obcierania łez.:)
[img]http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Faceci_tez_placza_1886363.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)