Zawodnik ma świetne warunki fizyczne,jest szybki,dobry technicznie.Do naszego zespołu wkomponuje się idealnie.Jest jeszcze młody 26 lat,będzie się jeszcze rozwijał.Transfer gotówkowy,za każdą wydaną złotówkę Panie Januszu Dzięki!! :)
-
-
Jakub Wójcicki -witaj w Cracovii
Kajak miał już dawno iśc po karnet i nawet żonie od ust odejmował...
...jak widać tylko obiecuje.
Pude ,pude.
Jak ja mowie ze pójdę to albo pójdę albo nie pójdę.
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kajak miał już dawno iśc po karnet i nawet
> żonie od ust odejmował...
>
> ...jak widać tylko obiecuje.
To w Polsce ostatnio bardzo modne. od Dr Elekta począwszy, ma koledze Kajaku skończywszy :P
Super ! Pozyskujemy zawodnika który jest konkrentym wzmocnienieniem! Bardzo się ciesze!:)
Kajak Napisał(a):
> Pude ,pude.
> Jak ja mowie ze pójdę to albo pójdę albo nie
> pójdę.
I nie trzeba Ci o tym przypominać co pół roku!
Przypominać można, ja nawet czasem zapominam jak się nazywa ta choroba przez którą nie pamiętam.
A żeby nie było że nie na temat ,to Wójcicki dalej w naszej drużynie?To już chyba drugi dzień.
Jeżeli twój Klub sprowadza zawodnika będącego nr 1 na twojej prywatnej liście życzeń to wiedz,że coś się dzieje...
SaNtO Napisał(a):
> czekam na komentarz Astona. to drugi juz szrot ze
> spadajacego klubu :)
Wolałbym Drygasa, ale Wójcicki też ok, bo jednak na tej pozycji w lidze jest spory deficyt podażowy :)
A z tym szrotem to jak kulą w płot, bo o Sandomierskim już kiedyś pisałem, że ok (możesz sobie wyszperać).
Poza tym, nade wszystko ja ufam trenerowi, bo w przeciwieństwie do Ciebie Santo uważam, że lepiej się zna na piłce niż ja czy Ty :D
Konkret transfer. Mam nadzieję ze rozwiąże nasz problem na PO i PP. Powodzenia
Kajak Napisał(a):
> Że niby gruby jestem? Plotki.
Dobra, ja kupię dwa :)
Od Deleu każdy lepszy w obronie transfer na plus i jeszcze gotówkowy. Widzę forum w ekstazie.
Powodzenia widzę że duże nadzieje są wiązane z jego osobą mam nadzieję że się wszyscy nie przeliczymy
To ja tylko czekam aż się pojawią najazdy, że kupiliśmy wkład Osucha8-)
Witaj. Powodzenia!
Powodzenia !!!
Najlepszy zawodnik Zawiszy w poprzednim sezonie ...
TRANSFER KONKRET ...
Nie przesadzajmy na razie z zachwycaniem się. Zobaczymy jak będzie grał i jak będą wyniki, Pewnie, że z tego co oglądałem to jest dobry zawodnik, ale jednak wchodzi do głowy taka myśl, że gdyby był taki dobry jak się zachwycają to dawno by nie grał w Zawiszy, który bronił się przed spadkiem i poleciał tylko zgarnąłby go ktoś lepszy. Pamiętam jak rok temu zachwycałem się Rymaniakiem jakie to wzmocnienie będzie a był przeciętnym zawodnikiem a nieraz to nawet irytował swoją grą.
W każdym bądź razie powodzenia Kuba byś potwierdził to co o Tobie się mówi by Cracovia miała z Ciebie pożytek a nawet reprezentacja! :)
Janek_Ch Napisał(a):
>
> że gdyby był taki dobry jak się zachwycają to
> dawno by nie grał w Zawiszy, który bronił się
> przed spadkiem i poleciał tylko zgarnąłby go
> ktoś lepszy.
Teraz raczej mało chętnych w ekstraklasie na wydawanie gotówki za grajków. Wszyscy czekają, aż się kontrakt skończy. Swoją drogą ciekawe ile zapłaciliśmy za niego?
Aleks(Rbk) Napisał(a):
> To ja tylko czekam aż się pojawią najazdy, że
> kupiliśmy wkład Osucha8-)
Z tego co sobie przypominam był to jedyny nieuznany za wkład Osucha przez kibiców Zawiszy zawodnik tego klubu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)