Mówi się że jeszcze Drygas możę was wzmocnic to Zawisza już w ogóle będzie w 5 lidze , Osuch chyba ucieka
-
-
Jakub Wójcicki -witaj w Cracovii
Rewelacyjny transfer. Chyba najlepszy nasz do tej pory. Powodzenia, ku chwale Cracovii! :)
Cześć Kuba :)
Samych sukcesów z Pasami - powodzenia!
Nie no Zawiszakk spokojnie, zdarzało się ze kluby skazywane na pożarcie dawały sobie rade i to całkiem nieźle.Musicie tylko jakoś wyregulować ten konflikt na linii Pinokio-Kibice bo to Was niszczy.
Drygas powiadasz? Ja bym chciał, tylko nim się Lech chyba interesuje i inne takie tam Pogonie.
A wracając do bohatera wątku, to przebiliśmy ofertę pszczółek z Białegostoku? Chyba go chciały?
Może nie lubi jak wychodzi z domu a wokoło tylko las.
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Może nie lubi jak wychodzi z domu a wokoło
> tylko las.
>:D<
Dopieli transfer dzięki mnie.Kupiłem dziś karnet na cały sezon
Szkoda Zawiszy.
Pamiętam jak tam graliśmy w pierwszej lidze i normalni ludzie na trybunach bili brawo jak śpiewaliśmy że wi*ła to stara krwa.
Jak dla mnie, to poza ŁKS i Bytomiem jedyny polski klub, który lubię i szanuję spoza zgód.
Drygas by dał radę też, ale, wiem że się powtarzam, za Wójcickiego należą się klubowi brawa :)
Wierze w Ciebie bardzo mocno ,Twoje cechy wolicjonalne przemawiaja do mnie i jestem pewien ze jak wystapisz w meczu drugiej kolejki to pilka bedzie mogla Cie przejsc, ale zawodnik druzyny przeciwnej juz NIE...........i tak przez caly sezon ;)
Zawiszakk Napisał(a):
> Mówi się że jeszcze Drygas możę was wzmocnic
> to Zawisza już w ogóle będzie w 5 lidze , Osuch
> chyba ucieka
Przy obecnej formie Dąbrowskiego i Covilo to Drygas nam zbytnio potrzebny nie jest.
Muertes Napisał(a):
> Dopieli transfer dzięki mnie.Kupiłem dziś
> karnet na cały sezon
Może tak być. Tez będę musiał kupić karnet bo potrzebujemy jeszcze kogoś na lewą stronę.
Ja też dopiero w nadchodzącym tygodniu kupię karnet, więc możemy być spokojni dodatkowo o napastnika. :)
Najlepiej dla Cracovii by było jakby kolega Kajak kupił DWA karnety
Że niby gruby jestem? Plotki.
ale te plotki mówiły o dwóch lewych obrońcach, po prawych ci u nas dostatek - jak nigdy
REWELACYJNY transfer....jestem w szoku, że go "dostaliśmy" . Ciężko mi było uwierzyć, jak napisali dzisiaj o nim. Powodzenia, bo o to że się uda Ci bardzo dobrze grać, to jestem spokojny :)
Kajak siedzi na takim sektorze, że jak kupi najdłuższy karnet to na dwóch lewych styknie
Astonie??? Co sadzisz??
Dla mnie bomba. Gosc mial runde wiosenna naprawde super i oby tylko tak gral dalej to bedzie duzym wzmocnieniem.
nie ukrywam, że to jeden z moich ulubionych piłkarzy w naszej lidze. nie wierzyłem w newsa z rana, że jest coś na rzeczy.
powodzenia :)
ian thorpe Napisał(a):
> REWELACYJNY transfer....jestem w szoku, że go
> "dostaliśmy" . Ciężko mi było uwierzyć, jak
> napisali dzisiaj o nim. Powodzenia, bo o to że
> się uda Ci bardzo dobrze grać, to jestem
> spokojny :)
Bez przesady, to tylko człowiek i zwykły ekstraklasowy kopacz. Jak na naszą ligę bardzo dobry i cieszę się z tego, ale bez przesady z superlatywami :)
Witam, mam nadzieje ze gra w Naszych barwach zaowocuje powołaniem.
Ciesza te transfery ostatnio, w dodatku sami Polacy :) teraz LO i napastnik i bedzie naprawde przyzwoicie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)