Więcej niż 8 klubów w ekstraklasie ma [u]wyrównaną[/u] kadrę 25 piłkarzy??
-
-
Sezon 2015/16 Komu MP? Komu puchary? Komu spadek? Gdzie My?
może ściśle się nie wyraziłem, ale tak ok 8 klubów. Wystarczy prześledzić portale klubowe (kadra), oraz rezerwy tych klubów grających w III lidze.
Wyrównana nie znaczy ,że mocna...W tej lidze nie ma takiej.
Mój post odnosił się do PP. Aby wysoko w nim zaistnieć i zagrać w górnej ósemce EX - trzeba mieć 25 (w miarę) wyrównanych piłkarzy. Proszę prześledzić drużyny z ostatnich PP - Podbeskidzie doszło do 1/2 PP, aby póżniej mieć wielkie problemy z utrzymaniem w EX. Błękitni zagrali w 1/2 PP i zabrakło im pary aby awansować do 1 ligi.
Znamy losy finalistów z ubiegłego roku tj. Zawisza - Zagłebie (Zagłebie spadek z EX w ubiegłym roku, a Zawisza w tym roku) Dlatego przestrzegam przed hura optymizmem w PP i EX - nie jestem entuzjastą łapania "dwóch srok za ogon" 8-)
No PP to zaiste wyczerpujące rozgrywki ;) Czyli Legia i Lech lecą w tym roku? ;)
Stare motto - czytamy ze zrozumieniem :D
Trudno zrozumieć Ciebie skoro twierdzisz że 8 klubów w ekstraklasie ma [b]wyrównaną[/b] kadrę 25 piłkarzy
Potrójna korona dla Pasiastej części Krakowa :D
O 1 miejsce Legia, Lech
Cracovia: Jak dojdzie Rudniew to walka o 3 miejsce z Jagą , Podbeskidziem i Lechią
Spadek : Ruch i ???????
Ruch co roku spada :D a nie widziałem go od kilkunastu sezonów w 1 lidze. Dla mnie do spadku Korona i Łęczna.
Sądzę ze w tym sezonie 6 miejsce bedzie sukcesem
Też krystalizuje mi się pogląd, że spadnie Korona z Łęczną. Korona prawie na bank, a Łęczna najprawdopodobniej.
soccer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ruch co roku spada :D a nie widziałem go od
> kilkunastu sezonów w 1 lidze. Dla mnie do spadku
> Korona i Łęczna.
>
> Sądzę ze w tym sezonie 6 miejsce bedzie sukcesem
Ruch całkiem niedawno spadł, ale uratował ich brak licencji dla Polonii Warszawa... Przy okazji, ich trenerem był wtedy Jacek Zieliński :P
Miejsca Ruchu od czasu powrotu do ekstraklasy (fajna zależność od sezonu 09/10):
[list][*]2007/2008 - 10
[*]2008/2009 - 9
[*]2009/2010 - 3
[*]2010/2011 - 12
[*]2011/2012 - 2
[*]2012/2013 - 15
[*]2013/2014 - 3
[*]2014/2015 - 10[/list]
Dlatego przewiduję Ruch w czubie.
1 miejsce Cracovia.
Ruch Chorzów, Korona Kielce, Górnik Łęczna, Termalica - z tej czwórki wyłonią się spadkowicze?
http://www.2x45.info/aktualnosci/35789/ruch-chorzow-korona-kielce-gornik-leczna-termalica-z-tej-czworki-wylonia-sie-spadkowicze/
1. Lech
2.Legia
3.Cracovia
4.Jagiellonia
---------------------
15. GTS/ZOMO Telefonika Myślenice
16. Korona
(WIKTORIA)
1.Legia
2.Lechia
3.Lech
.
.
.
8.Cracovia
.
.
.
15.Pogoń
16.Ruch
Lech
Lechia
Legia
Jagiellonia
Śląsk
Cracovia
Pogoń
Podbeskidzie
Zagłębie
Ruch
Górnik
Wisła
Piast
Termalica
Korona
Łęczna
No i sądzę że możemy powtórzyć wynik PP czyli 1/4.
1. Lech
2.Legia
3. Lechia
4.Jagiellonia
5.Cracovia
---------------------
15. Korona
16. Ruch
4 dni później
Oceniając kadry innych rywali obecnie, wstydem będzie nie awansować do pierwszej 8. Na 100% zagraja w niej: Lech, Legia, Lechia, i ktoś z Wisła, Jagiellonia, Śląsk, Górnik, Pogoń i My. Moim zdaniem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)