Ja tam lubię komentarz Iwana. Ekspert powinien znać się na piłce, a ten akurat się zna.
Wszelkie silenie się na obiektywizm byłyby jeszcze gorsze, bo fałszywe. Wiadomo przecież, że to Wiślak. Nie wymagajmy od niego entuzjazmu pod naszym adresem. Trzeba wygrać i nie przejmować się tym, że jemu się to może nie podobać :)
Co do pierwszej połowy, to też uważam, że Jaroszyński słabo. Nie będzie z niego drugiego Rząsy. W obronie daje się ogrywać, na skrzydle panikuje, dośrodkowania ma słabe. Trzeba mu przyznać jednak, że jest dość dynamiczny.
Miro oprócz gola zaliczył parę fajnych przebitek w środku pola. Widać, że walczy. Oby to była zwyżka formy.
Dąbro w kratkę. Dwie niepokojące straty. Jeden dobry strzał, jeden fatalny.
Cetnarski - profesor! Kapustka - niewidoczny.
Oby w drugiej połówce nie stracić, dołożyć drugą i będzie dobrze.
-
-
Puchar Polski 2015/2016
Jaroszyński jest fatalny.
Rakels to samo.
W pierwszego przestaję już wierzyć,drugi mnie roczarowuje in minus od paru tygodni
Andrzej czy ty wogole kiedys pochwaliles swojego syna :) :) :) :) :) :)
Borek rozwala system po raz kolejny :) :)
Nasz atak nawet na tle 1-ligowca nie istnieje. Do 20-16 metra jest ok,a później żenujący strzał Rakelsa lub Jednriska.
Znów wyglądamy jakbysmy grali na zaciagnietym ręcznym... katowice stoją a my pełzamy.
Ciekawe czy uda się nam podawać piłkę przez 25 minut jeszcze....
Szkoda że drugim komentatorem nie jest np stary Goncerza ;)
dajcie jakiegos linka do meczu??!!!!
Ogarnia mnie niesamowita radość słysząc łamiący się głos Andrzeja "coś we mnie pękło" Ajwana. Wszystkiego najgorszego pijaku :)
2:0 :)
Jendriseeeeeeeeeeeek!
Erik w gazie! ;)
Brawo Erik! :)
Baaaaaaaardzo fajne zachowanie Erika
Tak ma bramkarz grać!!!!!!!!!!!! Pilarz by to tej piłki na 100000000% nie wyszedł
No to jeszcze jeden ! (:P)
hahaha jaki kurwa karny?
Idiotyczny faul.
Ale za co ten karny ?
O kurwa,karny jak na Zjawie ostatnio gwizdnięty
Z durgiej strony Rymaniak ma ten poj.ebany nawyk łapania napastnika
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)