Do
-
-
12.07.2015r. KS CRACOVIA - VFL Wolfsburg
czyli jutro jade po bilet i mam ?
[i]w środę, 24 czerwca, ruszy ich sprzedaż w kasach przy stadionie Cracovii (codziennie w godzinach 12:00 - 20:00).[/i]
wszystko w temacie. PASY !
wśród najlepszych drużyn kontynentu Wolfsburg jest bodaj najmniej seksowny i ma najsłabszą markę. ciekawe, czy przedsięwzięcie zepnie się finansowo.
Opcja na promocje niezła. Może "starzy" się wybiorą na młyn i doping przynajmniej będzie jak należy.
Na komercyjnym chyba nie ma kar za race? :D
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Opcja na promocje niezła. Może "starzy" się
> wybiorą na młyn i doping przynajmniej będzie
> jak należy.
>
> Na komercyjnym chyba nie ma kar za race? :D
od Ekstrakalsy nie ma, najwyżej Ci Wojewoda zamknie stadion
I jako, że jest to impreza masowa, to grożą też kary indywidualne.
Ceny dla nas, na sektor D są bardzo przyzwoite jak na taki mecz. Z cenami na inne sektory już gorzej, ciekawe ile wejściówek znajdzie nabywców wśród ludzi niekibicujących Cracovii.
jak patrzyłem na te strony booklik i ebilet..to bilety rozchodzą się zadziwiająco nieźle..
Po czym to wnosisz? Po dużej ilości szarego miejsca na sektorach? To po prostu polityka sprzedażowa eBilet.
Nie dają od razu wszystkich miejsc, tylko wybrane rzędy i po ich wyprzedaniu włączają do sprzedaży dopiero następne. Dlatego wygląda to tak, jakby zostało tylko po kilka rzędów na sektor.
Tak w sumie z tego tak wywnioskowałem..w takim razie myliłem się, nie miałem pojęcia w sumie o polityce eBilet.
Ale gdyby było tak jak wskazują szare miejsca to np. na sektor b5 zostało by nie więcej niż pare biletów...ale no zapewne to jest ta polityka takich serwisów.
żadna polityka, sponsorzy, firmy dostają bilety i dają swoim pracownikom, e-bilet mowi prAWdę.
Polak, współpracowałeś z eBilet przy sprzedaży biletów na imprezę sportową? Ja tak.
Zapewne część biletów idzie w sprzedaży grupowej dla firm, ale nie wszystki
Popatrz na ilość dostępnych miejsc. Naprawdę serio piszesz o tych sponsorach? Wymień kilku...
nikt jeszcze nie jechal przez mogilskie?:)
bilboard gigant! szczena mi opadla
Jechał, jechał. Przynajmniej dobrze wydane 300 tysięcy złotych z budżetu miasta. ;)
[img]http://i62.tinypic.com/118k29j.jpg[/img]
Super się prezentuje na żywo!
[IMG]http://i57.tinypic.com/359h9v7.jpg[/IMG]
wiadomo jakim składem wyjdzie wolfsburg?
Po bilety kilka osób stoi natomiast niektórzy muszą przyjść ponownie bo ......drukarka do kart kibica zepsuta :)
Ot to Cracoviacka zeczywistosc :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)