Jako że pojawiły się informacje o transmisji z tego spotkania na oficjalnym kanale bundesligi, mniemam, że ten mecz będzie otwarty dla publiczności. Jeśli ktokolwiek będzie na tyle kompetentny, aby udzielić jakiejś szerszej informacji na temat tego spotkania, to bardzo proszę o informację w tym wątku.
Mecz odbędzie się na tydzień przed ligą, co więcej z wicemistrzem Niemiec, więc jeśli zostanie potraktowany jako impreza masowa, to chyba na zainteresowanie nie będzie można narzekać ;)
-
-
12.07.2015r. KS CRACOVIA - VFL Wolfsburg
zerox1906 wedlug Ciebie mecz byl cztery dni temu....
Co nie zmienia faktu że czekamy na info odnośnie ewentualnego wejścia na ten mecz!
Oczywiscie :)
http://www.12zawodnik.pl/aktualnosci/cracovia-zagra-z-vfl-wolfsburg/id:5580370957609
Jasne, z rozpędu wrzuciłem czerwiec ;) dzięki za czujność
[b][i]widowisko będą mogli zobaczyć mieszkańcy 150 krajów świata, w tym m.in. Afganistanu[/i][/b].
Szalenie ważna informacja z tym Afganistanem, choć jestem zawiedziony, bo nie wiem czy mieszkańcy Trynidadu i Tobago oraz Demokratycznej Republiki Konga również będą mogli je zobaczyć.
Wybór terminu wakacji - być na meczu z Wolfsburgiem, czy na derbach?
Szybka decyzja - zatem pozdrówcie ode mnie Wilki.
transmisja meczu w Eurosporcie
zerox1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jako że pojawiły się informacje o transmisji z
> tego spotkania na oficjalnym kanale bundesligi,
> mniemam, że ten mecz będzie otwarty dla
> publiczności. Jeśli ktokolwiek będzie na tyle
Oczywiście, że mecz będzie otwarty dla publiczności. Tej, która kupi bilety na spotkanie.
Przecież PSP nie organizuje meczu charytatywnie.
5 dni później
[i]Już 12 lipca "Pasy" zagrają z Wolfsburgiem, wicemistrzem Bundesligi Od środy będzie można kupować bilety na to spotkanie. Drogi pozyskania wejściówki są dwie - za pośrednictwem portali: www.booklik.com oraz www.ebilet.pl, a także, bądź w kasach stadionu Cracovii (codziennie w godz. 12 - 20). Organizatorzy przygotowali dla kibiców 5 kategorii w bardzo przystępnych cenach: Kategoria Premium (130 zł), Kategoria I (80 zł), Kategoria II (60 zł), Kategoria III (45 zł) i Kategoria IV (35 zł ? kibice Cracovii).[/i]
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3909439,bilety-na-mecz-cracovia-wolfsburg-od-srody-w-sprzedazy,id,t.htm
Dramat...na prezentację drużyny bilety po 35 zł najtańsze..
Jaką prezentację drużyny? To jest komercyjny mecz. KOMERCYJNY.
Dodatkowo z wicemistrzem Niemiec, a nie Banikiem Ostrawa. Ja tam się przejdę z ciekawości.
Oni chyba nie widzieli naszego stadionu. Na moje stałe miejsce 80 złotych, drugie krzesełko po prawej 130. Tymczasem karnet na cały sezon 206.
Ciekawe, ile osób kupi sobie bilet na B4, a oglądać będzie z B1/B2.
F i H tańsze od dolnych :D
[quote][b]Ponad 15 tysięczny Stadion Cracovii powinien wypełnić się po brzegi pomimo okresu wakacyjnego[/b][/quote]
Tak, już widzę, jak ludzie rzucają się, by kupić bilety na taki mecz. Wytłuszczony fragment kłóci się z samą podstroną, z której można dokonać zakupu. Nasz stadion przy takiej konfiguracji nie ma 15 tysięcy.
Juz widze miny osob ktore sobie kupią miejsce premium za 130 zł i zasiądą przy dwumetrowej kracie.
Kto chodzi na Cracovię, ten się nie wyjebie na biletach za 130 przy kracie ;) Cena kosmiczna jak na sparing, a sektor B zdecydowanie mnie zadowala. Tłumów się nie spodziewam (chociażby z uwagi na transmisję "do 160 krajów świata w tym Afganistanu").
nie jest źle, bilet 35 zł dla kibiców Cracovii na D, jest w atrakcyjnej cenie patrząc z kim gramy. Ostatni sparing z wicemistrzem Niemiec, to niezła zachęta. Rozumiem, że dla nas bilety w cenie 35 zł są tylko do 5 lipca. Jeżeli nie wypełnimy sektora D, to słabo z naszą kibicowską wiarą. Można ten mecz wykorzystać na poćwiczenie śpiewu przed rozgrywkami.
ian thorpe Napisał(a):
> nie jest źle, bilet 35 zł dla kibiców Cracovii
> na D, jest w atrakcyjnej cenie patrząc z kim
> gramy. Ostatni sparing z wicemistrzem Niemiec, to
> niezła zachęta. Rozumiem, że dla nas bilety w
> cenie 35 zł są tylko do 5 lipca. Jeżeli nie
> wypełnimy sektora D, to słabo z naszą
> kibicowską wiarą. [b]Można ten mecz wykorzystać
> na poćwiczenie śpiewu przed rozgrywkami.[/b]
rzeka dziwko derby blisko ?
ian thorpe Napisał(a):
Jeżeli nie
> wypełnimy sektora D,
Będzie bardzo ciężko...*
*chcę się mylić.
bilety mozna kupowac juz czy od 5 lipca? do czy od?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)