hahahaha.....Jezu jak ja się ciesze !!!! Wreszcie....:D
-
-
(WIKTORIA)[33]Cracovia-Zawisza 3 : 1
2 gole w 2 minuty, no nie wierzę :D
2:0! Rakels!!!!!!
Ale 3 minuty :)
Ekstra ! :)
"Błogosławieni, którzy uwierzyli" ;) cieszę się, że w końcu Erik z Denissem się odblokowali. Oby tak w następnych meczach :) No i Marciniak zarobił żółtko..Przypadek? :)
CZY TO NAPRAWDĘ MY ???? !!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Trzy do zera!! Trzy do zera!!!
ty no k u r w a ja nie wierze...
Buuudzik!!!!!
Co się dzieje :O ::o
5 meczy 13 punktów dziękuję:)
KrakuswPasy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 5 meczy 13 punktów dziękuję:)
I tyle samo bramek :)
kurde, szkoda tej bramy , ale i tak jest git :D
Hm, szkoda. Bład stoperów.
ajajaj
Słupek!
Ja wiem ze takich slow nie nalezy uzywac na forum, ale ja pierdole co sie dzieje?!?!?!?!!!!!!
jeśli jakiś mecz w tej rundzie mógł dać jakiekolwiek wyobrażenie o meczach w górnej połówce, to właśnie z Zawiszą. mają niezły skład, a kilku grajków spokojnie ma papiery na grę w klubie z górnej połówki (np. Majewski, Drygas, Wójcicki). do tego ostro idą z presingiem. i wyglądało to kiepsko,
ciężko się nam grało, aż w końcu Jenrisek zrobił to, po co go kupiliśmy. nieprzypadkowa bomba w samo okienko - on to potrafi. on tego próbował parę razy, bo wie, że mu czasem się udaje, no i wreszcie siadło jak należy. (wcześniejsze zagrania Rakelsa i Cetnarskiego to klasyka zabójczego ataku).
potem ich dobiliśmy. jak często pisaliśmy tutaj "szkoda, że nie dobiliśmy rywala"? zbyt często. ostatnio zresztą po meczu z Bełchatowem. ale widać, że Zieliński wyrabia w drużynie instynkt zabójcy, który daje się rywalowi wyszumieć, a potem kasuje dwoma, trzema ciosami. do tego dochodzi dominacja kondycyjna. palce lizać.
ale trzeba przyznać, że Rumak dobrze przygotował Zawiszę taktycznie, 90% ataków naszą lewą stroną, większość piłek za plecy spóźnionego Marciniaka. Cud, że dopiero w doliczonym czasie nam wsadzili!
brawo, brawo Cracovia! i brawo dla trenerów, da się ułożyć nasz zespół!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)