[quote='Trapez' pid='1232567' dateline='1491486666']
No ja bym chętnie się dowiedział ilu tych [b]Spartan[/b] mamy .
Bo kiedyś to takie panie niektóre delikatne [b]były, że w pamiętnym meczu z Zagłębiem w przerwie wymiotowali....t[/b]ak z przemęczenia.. tak zdrowie na boisku zostawiali..;)
Dla odmiany teraz paru twardzieli mamy ?
O, to jest jakaś nadzieja.....
[/quote]
Teraz wymiotować w przerwie będą kibice - bo może się okazać że rzygać się chce jak się na to patrzy...
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
Ty to chociaż użyźnisz glebę. Więc lepiej rzygaj od południa, może trawa dłużej się utrzyma.
Rozmawiałem z Przytula przed sezonem.
Jeszcze gdy było dobrze stwierdził że w Cracovii nigdy nie będzie dobrze i nie wierzy w żaden sukces a problemem nie sa słabi zawodnicy ani trener. Zapytałem go czy mówi i Filipiaku odpowiedział " tego nie mówiłem że to wina Filipiaka"
Niestety dłużej gadać nie chciał bo za bardzo go cisnalem o co chodzi że w Cracovii nie ma sukcesów itp. Skoro jest kasa są możliwości.
Wszystko i jasno wynika z tego że chodzi o chama tabisza
[quote='Aston1906' pid='1232677' dateline='1491515720']
Ty to chociaż użyźnisz glebę. Więc lepiej rzygaj od południa, może trawa dłużej się utrzyma.
[/quote]
Eeee nie.. Potem trener powie że jakiś ch... zarzygał murawę i piłkarze mu się przewracali :)
Dzisiaj się mogą przewracać bo deszcz i ślisko... ;]
Zwalniać, nie zwalniać, o to jest pytanie.
Jeżeli do tej pory go nie zwolniłeś,to zaraz po zwycięstwie-trochę głupio.
Najważniejsze zwycięstwo natomiast w 2 poł. jakby brakowało nam sił i mecz się wyrównał.
[quote='ronnie79' pid='1232902' dateline='1491590233']
Jeżeli do tej pory go nie zwolniłeś,to zaraz po zwycięstwie-trochę głupio.
[/quote]
a Ty co mi radzisz ?
Teraz to już nic ;)
Bez kopa powodowanego zmiana trenera wyzelowani zaczeli biegac. Nic to ze sa przygotowani na 60 min. Ale widac bylo ze graja na pelnej pycie. Polska jest takim krajem ze jesli wasal nie czuje bicza to sie nie stara.
- Edytowany
Cieszę się, że się udało trenerowi, ale z Jagiellonią i Legią jestem pesymistą. Jednocześnie wiem, że niespodzianki istnieją i jak widać rozmowy pomogły. Pieprzyć nowe miotły. :)
Ponadto okazało się, że jak piłkarze próbują osiągnąć max swoich wydolności wynik jest lepszy. Wina piłkarzy.
Ja bym nad tym zwycięstwem ze śląskiem tak z zachwytu nie piał. Tej drużynie nie jakby brakło sił a brakowało. Dokąd mieli siły to wrocław nie miał okazji a miał je multum w drugiej połowie. Jakby wszyscy biegali i walczyli tak jak wczoraj Dabrowkski to bez problemu bylibyśmy w czołówce. Sam Dąbrowski nic nie zdziała w środku pola, gdyby Pan piękne gole ruszał się tak jak on to było by git. Po drugie to co jest istotne to to że jak zdobywaliśmy 4 miejsce to graliśmy np presingiem, wychodziliśmy wysoko a teraz tego nie ma i cofamy się - dlaczego ???. Odpowiedz pozostawiam każdemu z Was z osobna.Druga sprawa to sędziowanie, to co zobaczyłem wczoraj to żenada, słabizna. Naszczęście sędzia nie miał okazji gwizdnąc karnego dla śląska ale gdyby to mu się nadarzyło jestem święcie przekonany aby to zrobił. Takie faule jakie gwizdał to ........... eh szkoda że tylko w jedną stronę.
[quote='dzelo' pid='1233058' dateline='1491643503']
Ja bym nad tym zwycięstwem ze śląskiem tak z zachwytu nie piał. Tej drużynie nie jakby brakło sił a brakowało. Dokąd mieli siły to wrocław nie miał okazji a miał je multum w drugiej połowie. Jakby wszyscy biegali i walczyli tak jak wczoraj Dabrowkski to bez problemu bylibyśmy w czołówce. Sam Dąbrowski nic nie zdziała w środku pola, gdyby Pan piękne gole ruszał się tak jak on to było by git. Po drugie to co jest istotne to to że jak zdobywaliśmy 4 miejsce to graliśmy np presingiem, wychodziliśmy wysoko a teraz tego nie ma i cofamy się - dlaczego ???. Odpowiedz pozostawiam każdemu z Was z osobna.Druga sprawa to sędziowanie, to co zobaczyłem wczoraj to żenada, słabizna. Naszczęście sędzia nie miał okazji gwizdnąc karnego dla śląska ale gdyby to mu się nadarzyło jestem święcie przekonany aby to zrobił. [b]Takie faule jakie gwizdał to ........... eh szkoda że tylko w jedną stronę.[/b]
[/quote]
Porównaj statystykę żółtych kartek
Jeżeli po wczorajszym meczu ktoś ma pretensje do sędziego /którego notabene nie lubie-on nie uznał bramki Budzikowi itp./ to szkoda gadać ,są słabi i tyle .
Trzeba było widzieć co wyprawiał ten w meczu ZL-JAGA tam to był kabaret w obie strony.
Wczorajszy mecz pokazał, że jak się chce to można - szkoda, że tak nie walczyli w poprzednich meczach .Dobra motywacja, to jest to .
[quote='hank' pid='1233079' dateline='1491647063']
Wczorajszy mecz pokazał, że jak się chce to można - szkoda, że tak nie walczyli w poprzednich meczach .Dobra motywacja, to jest to .
[/quote]
"Efekt Probierza"z poprzedniego sezonu zadziałał,trenerowi Zielińskiemu zaufano,a piłkarze ostro walczyli.Oby tak w następnych meczach.
Czyli jednak dobrze jak Profesor pomacha szabelką?
Faktycznie wczoraj walczyli no ale przykre, że nie są przygotowani na 90 minut. Doświadczone zespoły nasz zryw pewnie postarają się przetrzymać a potem wypunktują.
[quote='Sehtan' pid='1233109' dateline='1491649075']
Faktycznie wczoraj walczyli no ale przykre, że nie są przygotowani na 90 minut. Doświadczone zespoły nasz zryw pewnie postarają się przetrzymać a potem wypunktują.
[/quote]
Niektórzy z Kolegów zwracali na braki kondycyjne już wcześniej , wczorajszy mecz chyba to wyraźnie pokazał .
[quote='Sehtan' pid='1233109' dateline='1491649075']
[/quote]
Albo Profesor, albo "Kumaci" :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)