szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ...ale po 6 miesiącach już zaczął strzelać bramki dla Cracovii - szybko takiego nie znajdziemy
Ja uważam, że Szczepaniak jest nie gorszy, a wręcz lepszy od Rakelsa.
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
Panie trenerze, wczoraj był taki chaos na boisku, tyle błędów indywidulanych, że szkoda mówić. Nie było widać najważniejszego w tym wszystkim drużyny. Pora może zrobić teraz niektórym zawodnikom. Może pora dać szansę młodym, jak starzy dają ciała, może zaskoczą.
Zgodnie z zasadą trenera Zielińskiego, że zwycięskiego składu się nie zmienia, to i tak nie ma nas czym zaskoczyć
knur Napisał(a):
> braki kadrowe to jedno, ale nieprzygotowanie
> drużyny to drugie. wyróżnia się Szczepaniak,
> który zimę przepracował z Mirotą. reszta
> odstaje. symptomatyczne.
> do tego taktycznie wygląda to słabo - nie mamy
> pomysłu ani na atak, ani na obronę.
> jest też jedna sprawa: lewa obrona. ja wszystko
> rozumiem: nie ma Jaro, a Deleu daje radę. ale
> powoduje to, że Wojcicki nie może grać w
> pomocy, gdzie potrafi być kapitalny. prawa strona
> Deleu+Wójcicki to jeden z wielkich naszych
> atutów. może jednak do tego wrócić, ryzykując
> Diego na lewej? zamieńmy jednego prawonożnego na
> drugiego - wygląda to niepoważnie, ale tak już
> jest.
Wydaje mi się , że w chwili obecnej warto by spróbować takiego manewru , ponadto zyskujemy jednego ofensywnego zawodnika na ławce bo nie ma za bardzo kogo wprowadzić na boisko by dokonać zmianę .
Uwagi na temat słabego przygotowania kondycyjnego do meczu są nieprecyzyjne.Przecież tej drużynie od początku nie chciało się biegać więc jak mogli spuchnąć i jeszcze dopiero po 2 bramkach zaczęli jakoś grać.Słowem zawodnicy mają w d... wyniki /dochodzi PP / ,biorą dużą forsę i po cichu śmieją się z nas naiwniaków czyli fanów.Trener też niewiele może zmienić transferowo przy krakowskim centusiu.Coraz więcej kibiców to rozumie i stąd słaba frekwencja. Dotarło to i do mnie stąd nie karnet , tylko bilecik za 5 zł. a mecz tylko przy dobrych warunkach i po spotkaniu z kumplami w pabie nad Wisłą.Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.Chciałbym by to się zmieniło ale to zależy od gry i waleczności zawodników.
Albert taka też prawda że nikogo nie obchodzą tacy marni kibice jak ty :) (kibce sukcesu). Idź się wypłacz na inny portal... Może randkowy. ;)
A ja to jakiś jebni.ęty jestem , kupuję karnet tylko po to aby mi nikt mojego miejsca nie zajął . Często wyżej ponad Cracovię sorryyyyyyyyy filipiakowie stawiam pracę , rodzinę wypoczynek . A jak jest wkórw z mojej strony to nie idę na mecz , tak było po niektórych porażkach na wyjeździe . Też jestem kibicem sukcesu???? / jestem od 83 roku na meczach , ponad 150 wyjazdów , kiedyś to były wyjazdy a nie to co teraz : autokary , specjale , osobówki..../
Szkoda by tylko było jakby Zielinski jebnął tym wszystkim , ale ja bym go zrozumiał , mając takich prezesów to już bym ich popierd.olił .
Ci prezesi wszyscy to są kretyni jebani.. Nie mają pojęcia o prowadzeniu drużyny sportowej.. Pomyślcie tak szczerze.. Jak można kurwa nie kupić oprocz Szczepaniaka z 2 konkretnych zawodników skoro są takie luki w kadrze.. Był kiedyś wywiad ze Stawowym jak napierdalał na nich wszystkich.. Każdy z naszych trenerów chciał transferów a dostawali wiadomo jaką odpowiedź.. Zielinski tez sie wkurwi i odejdzie za jakiś czas..
Zieliński odejdzie na bank, popierdoli to wszystko, czeka tylko aż wywalą Wdowczyka i wreszcie będzie mógł współpracować z poważnymi ludźmi Meresiem i Mareczkiem, a nie z jakimiś kretynami jebanymi.
Aston1906 Napisał(a):
> Zieliński odejdzie na bank, popierdoli to
> wszystko, czeka tylko aż wywalą Wdowczyka i
> wreszcie będzie mógł współpracować z
> poważnymi ludźmi Meresiem i Mareczkiem, a nie z
> jakimiś kretynami jebanymi.
Zawsze podobne treści wysyłasz.. Napisz coś sensownego..
Jak jest taki świetny to dlaczego 1,5 roku był bezrobotnym?
PrzemoWZG Napisał(a):
> Aston1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Zieliński odejdzie na bank, popierdoli to
> > wszystko, czeka tylko aż wywalą Wdowczyka i
> > wreszcie będzie mógł współpracować z
> > poważnymi ludźmi Meresiem i Mareczkiem, a nie
> z
> > jakimiś kretynami jebanymi.
>
> Zawsze podobne treści wysyłasz.. Napisz coś
> sensownego..
Nie no tekst o Stawowym za to był wybitny. Kojarzysz co teraz porabia? Czy wyrocznia na bezrobociu to nadal wyrocznia.
Może i marnym jestem kibicem ale bardziej marne jest zaangażowanie zawodników w naszej extra.Podstawową przyczyną jest brak konkurencji i co za tym idzie brak kasy na sprowadzenie dobrych graczy.Przykładowo w lidze angielskiej trzeba zaiwaniać na pełnym gazie i to jest najważniejsze,na to się patrzy bez względu na wynik.Nie grasz na całego to nie wychodzisz w następnym meczu.U nas piłkarze wiedzą,że nie ma kim ich zastąpić i grają jak im się chce.To stąd wynika nieprzewidywalność wyników.Słowem lepszy piknik niż w Niecieczy wynik.
W drużynie konieczna jest rywalizacja o miejsce w składzie , jeśli od razu wiadomo kto wyjdzie na boisko to o kant to rozbić .jedenastu jest pewnych gry i nie musi się wcale wysilać .Trener chciał mieć co najmniej 22 graczy a czym dysponuje ?
takich sobie kurwa wybrał
kkk_84 Napisał(a):
> takich sobie @#$%& wybrał
Tak, tak... Wahał się między Rakiticem a Kroosem ale jednak postawił na Dimuna...
...a Daniel Weber całą dobę negocjował, żeby spełnić tę zachciankę trenera
Nie wiemy jakie są układy pomiędzy trenerem a zarządem ale wątpię by trener strzelał sam sobie w stopę .Prędzej cos uległo zmianie , coś trenerowi narzucono - tak sadzę .Że wspomnę to co obiecano trenerowi Lenczykowi a co z tego wyszło .
to jak nie dostaje takich piłkarzy jak chce to niech zrezygnuje
Rozumiem Santo, że Ty codziennie mówisz swojemu przełożonemu "chcę to, tamto i siamto bo jak nie to zrezygnuję" i on się na to zgadza?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)