"Stado baranów prowadzone przez lwa jest groźniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana." Pan jest lwem !
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
Co cesarskiego, cesarzowi. Zieliński jest ok, ale współczuję mu, że musi się narażać na krytykę wpuszczając na boisko Vestenickyego i Karaczanakowa. Zwłaszcza tego pierwszego, który jest zwyczajnym statystą.
Panie Jacku - pełne poparcie dla Pana pracy z zespołem!
Panie trenerze mimo dzisiejszej porażki SZACUNEK za profesjonalnie wykonywaną robotę
Niech te dwie porażki staną się nawozem naszego awansu do europejskich pucharów
[b]RAZEM WALCZYMY DALEJ[/b]
PEŁNE POPARCIE NIEZALEŻNIE OD TYCH PRZEGRANYCH W WAŻNYCH MECZACH!! TO JEST I TAK NASZ NAJLEPSZY SEZON OD PARU LAT! BYCIE W GRUPIE MISTRZOWSKIEJ BĘDZIE DUŻYM SUKCESEM!!(tu)(tu)
JACEK ZIELIŃSKI ! (GLOS)(WIKTORIA)
co do sędziego, to ten frajer, co wyrzucił Podolińskiego za klaskanie.
Frankowski z Torunia. Najgorszy sędzia w lidze (co prawda w lidze gwiżdże jeszcze Gil, ale to nie jest nawet sędzia).
Dlaczego meczu druzyn 1-3 nie gwizdał Marcinia, tylko jakaś popierdółka Frankowski, a Marciniaka oddelegowano do meczu Ruchu z Lechem (6-7)? Może dlatego, że Legia jeszcze przy Marciniaku nie wygrała w tym roku?
Jak było na początku teraz zawsze i na wieki wieków,
Jesteśmy z Panem i za Panem.
Mogli nam dać Jakubika albo chociaż Przybyła.
Astonie - ci, ktorych wymieniles sa zbyt dobrymi sedziami, zeby za czesto sie mylic jak to robi Frankowski czy Gil. To nielogiczne, by ich dac do meczu na szczycie. ;) Oprocz wymienionych przez Ciebie niezly poziom prezentuje Stefanski, oczywiscie Marciniak i Raczkowski (choc czasami zdarza mu sie slabszy mecz, jak kazdemu).
Pasiak 1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> PEŁNE POPARCIE NIEZALEŻNIE OD TYCH PRZEGRANYCH W
> WAŻNYCH MECZACH!! TO JEST I TAK NASZ NAJLEPSZY
> SEZON OD PARU LAT! BYCIE W GRUPIE MISTRZOWSKIEJ
> BĘDZIE DUŻYM SUKCESEM!!(tu)(tu)
>
>
> JACEK ZIELIŃSKI !
(tu)(tu)(WIKTORIA)
praca sędziego miała znikomy wpływ na wydarzenia boiskowe.
Nie wiem czy roszady w obronie były korzystne i konieczne na mecz z liderem.Wołąkiewicz uciekał do środka ,Bejan też nie asekurował Polczaka i nie współgrał z bocznymi .Przy drugiej bramce nie było w ogóle bocznego obrońcy.Jest porzekadło"Nie zmienia się koni jadących przez bród".
Nie było Wołąkiewicza bo poszedł do przodu, w końcu "mieliśmy" piłkę.
Panie trenerze współczuje że musi Pan jeszcze po meczu odpowiadac na tak idiotyczne pytania. Białoński to zaczyna walczyć o mistrzostwo świata w "idiotyczne pytanie".
Dzięki TRENEROWI mocno osłabiona drużyna (Rakels, Covilo, Dąbrowski, Jaroszyński) niczym nie ustępuje Mistrzowi Polski na jego terenie, czy najbogatszej w kraju Legii. Mało tego, w obu meczach jest drużyną lepszą, dominującą i dyktującą warunki. Ja do pracy sir Zielińskiego nie mam najmniejszych uwag. Chyba że te pozytywne.
poparcie bez zmian ! Bardzo dobrze się Pasy ogląda :)
Obawiam się, czy kłótnia z sędziami nie odbije się na Cracovii jak "piździelcy" Szatałowa
Nie sądzę, nie te czasy. Nie ma już Małka i paru innych, konkretnie nie ma już nikogo z fryzjerskich czasów. Dodatkowo Przybył został mimo wszystko mile połechtany przez naszego trenera, IMHO to było sprytne pociągniecie :)
Dorwas Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dzięki TRENEROWI mocno osłabiona drużyna
> (Rakels, Covilo, Dąbrowski, Jaroszyński) niczym
> nie ustępuje Mistrzowi Polski na jego terenie,
> czy najbogatszej w kraju Legii. Mało tego, w obu
> meczach jest drużyną lepszą, dominującą i
> dyktującą warunki. Ja do pracy sir Zielińskiego
> nie mam najmniejszych uwag. Chyba że te
> pozytywne.
To chyba inne mecze oglądaliśmy.
W Warszawie z Jaroszyński, Dąbrowski Covilo i Rakelsem przyjęliśmy trójkę, będąc drużyną lepszą tylko przez kwadrans :(
W sobotę, już bez Rakelsa graliśmy w pierwszej połowie słabo. W drugiej próbowaliśmy przycisnąć (podobnie jak i z Lechem) i dostaliśmy w pałę bo czekaliśmy na gwizdek zamiast grać w piłkę. Pasy pana Jacka są dobrą drużyną, ale niestety - do Legii im jeszcze trochę brakuje - przede wszystkim zaangażowania CAŁEJ DRUŻYNY przez 90 minut
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)