zwykle przerwy na repre były najlepszą okazją na zmianę trenera , jak tu żyć panie Jacku :D
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
mam nadzieje ze dzisiejszy wystep Szewczyka dał odpowiedź na pytanie o to gdzie powinien się znaleźć Rakels w następnym meczu
Ty się nie śmiej, bo punkty to nie wszystko, ważne jest też wprowadzanie młodzieży, a cała Polska wie, że Zieliński wyznaje doktrynę niewpuszczana na boisko piłkarzy poniżej 23 roku życia. No gdzie jest Kapustka, Wdowiak i Szewczyk? No gdzie ja się pytam????
A nie, czekaj...
Cetnar, Dąbro - Szewa, Kapi, Wdowiak - z braku laku na szpicy Budziński
tak to powinno wyglądać na ten monet. tak chce zobaczyc skład na Termalike
konserwa Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No nie jest to wariat typu Wojtek Stawowy i
> dlatego jesteśmy wiceliderem a nie czerwoną
> latarnią.
Podaj date i lige kiedy Cracovia za Stawowego była czerwoną latarnią ?
SaNtO Napisał(a):
> Cetnar, Dąbro - Szewa, Kapi, Wdowiak - z braku
> laku na szpicy Budziński
>
> tak to powinno wyglądać na ten monet. tak chce
> zobaczyc skład na Termalike
Ale kto chce?
+ dla Ciebie
Ja.
Santo
11kredek Napisał(a):
> konserwa Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > No nie jest to wariat typu Wojtek Stawowy i
> > dlatego jesteśmy wiceliderem a nie czerwoną
> > latarnią.
> Podaj date i lige kiedy Cracovia za Stawowego
> była czerwoną latarnią ?
błagam, Ty tak serio?
Som swientosci kturych ruszac nie wolno!
Rakels i Jendrisek na mecz z termalicą na ławę! dać szansę Bubie i Wdowiakowi....
dokładnie!!!!
W najbliższych dniach nasza ekipa wyjedzie na czterodniowe zgrupowanie do Białki Tatrzańskiej - za TerazPasy. Oprócz tego trener potwierdził informację na temat sparingu z Koroną.
Warto zwrócić uwagę, że po 1 bramce za bardzo się cofamy. O ile wczoraj to było w pełni zrozumiałe (upał, do tego kontuzja Zjawy, sędziowanie) o tyle jest to dla mnie nie zrozumiałe w meczu z Jagą czy w derbach. To my po strzeleniu gola powinniśmy strzelić jeszcze 1 i byłby względny spokój, moglibyśmy się ustawić i spokojnie wyczekiwać kontr.
Na drugim miejscu warto zwrócić uwagę na regularne stawianie na gościa bez formy (z szacunku nie wymienię nazwiska, ale chyba każdy wie o kogo mi chodzi), który wchodząc jest wręcz "12 zawodnikiem drużyny przeciwnej". Tak nie może być, wiem, że trener chce osiągnąć jak najlepszy wynik, ale nie kosztem promocji przereklamowanego grajka. Jak koledzy słusznie zauważyli w wątku o Szewczyku, gdyby on dostawał tyle szans co w/w napastnik, to grałby w pierwszym składzie już regularnie jak Kapustka.
Moim wpisem nie chcę "znęcać się" nad trenerem czy napastnikiem. Chciałem tylko zwrócić uwagę na pewne niedoskonałości, które możemy wyeliminować. Teraz mamy 2 tygodnie przerwy, więc miejmy nadzieję, ze trener Zieliński wyciągnie odpowiednie wnioski.
gargamel9998 Napisał(a):
> Warto zwrócić uwagę, że po 1 bramce za bardzo
> się cofamy. O ile wczoraj to było w pełni
Ale co Ty Gargamelu opowiadasz?
Własnie wczoraj nasi po 1-0 [b]poszli za ostro do przodu[/b] i chwycili w dziecinny sposób kontrę w doliczonym czasie gry
Jacek Zieliński: Nie oglądamy się bojaźliwie za siebie
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/6537386,jacek-zielinski-nie-ogladamy-sie-bojazliwie-za-siebie,id,t.html
[img]http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/files_pl/file_151382/IMG_5351_copy.645x365xffffff.jpg[/img]
Piłkarze Cracovii w Białce Tatrzańskiej. Patrząc na to zdjęcie nasuwa sie tylko jedno zdanie - oj malutko, malutko ich na tym "oboziku" grają tylko na pół boiska.
Pozostali leczą kontuzje a trener zapowiedział, że na Termalikę będziemy silniejsi . I w to wierzę .
To zdjęcie nie jest z aktualnego wyjazdu i nie jest zrobione w Białce a na COSie w Zakopanem.
Mnie natomiast zastanawia coś innego. Kto w klubie wymyślił by nocować w Białce oddalonej od COSu w Zakopanem o 24 km w okresie gdy jeszcze jest pełno turystów i droga jest ciągle zakorkowana (remont ronda w Bukowinie).
Mało hoteli w Zakopanem? Przeciez jest odnowiony hotel COSu po drugiej stronie ulicy od boisk treningowych z całym zapleczem odnowy biologicznej etc.
No chyba, że autor wpisu na oficjalnej pomylił boiska COSu z boiskiem Watry Białka Tatrzańska.
Bo Bania Hotel jest w naszych "sponsorach" więc mają tam pewnie nocleg za darmo, a w Zakopanym by musieli płacić.
kkk_84 Napisał(a):
> Bo Bania Hotel jest w naszych "sponsorach" więc
> mają tam pewnie nocleg za darmo, a w Zakopanym by
> musieli płacić.
Faktycznie ostatnio na meczu z Jagiellonią widziałem spot Bani ale nie myślałem, że jest to w ramach współpracy na zasadzie jakiegoś barteru etc. Zresztą na pewno nie jest to 100% barter (czyli nocleg raczej nie jest za darmo w 100%) ale to już dyskusja na inny temat.
Tak czy owak, nie wiem jaki ma sens ciągłe jeżdżenie między Zakopanem a Białką.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)