Panie Jacku najgorszymecz za Pana kadencji 0 zangażowania 0 walki 0 dokładności.
Prosze wstrząsnąć druzyną i wierzę że jest Pan w stanie zbudować nową serię rekordowa 26 meczy bez porażki.
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
NO to jak juz trenerowi spadl z serca kamien pt. seria bez porazki to moze odwazniej ustawi zespol i przede wszystkim troche pomiesza w skladzie zeby sie troche gra ożywiła.
paluch Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Panie Jacku najgorszymecz za Pana kadencji 0
> zangażowania 0 walki 0 dokładności.
> Prosze wstrząsnąć druzyną i wierzę że jest
> Pan w stanie zbudować nową serię rekordowa 26
> meczy bez porażki.
Pełna zgoda , liczyłem że już po pierwszej połowie nastąpi wstrząs , tymczasem zespół wyszedł na pełnym luzie tracąc dwa gole szybko i beztrosko!!
"nastąpiło to, co prędzej czy pózniej by się zdarzyło"-szkoda,że prędzej,u siebie i z Piastem,może brakować tych punktów.
"Naprawdę podziwiam Zielińskiego, z takim zespołem zrobić taki wynik? Przecież drużyna jest nieszczególna, a on potrafił to wszystko poukładać "
Andrzej Mikołajczyk
Swięte słowa !!!
"z takim zespołem zrobić taki wynik? Przecież drużyna jest nieszczególna "
WCZORAJ PRZEGRAŁ, ALE I TAK NA NOWO ZDEFINIOWAŁ EFEKT NOWEJ MIOTŁY
http://weszlo.com/2015/08/08/wczoraj-przegral-ale-i-tak-na-nowo-zdefiniowal-efekt-nowej-miotly/
Ten mecz został przegrany bo wszyscy piłkarze grali słabo i bez pełnego zaangażowania , być może z braku sił w tym upale.Piast przeważał w pomocy i to mu dało zwycięstwo.U nas pomiędzy obroną i atakiem była spora dziura.W tej formie Jędrisek nie powinien mieć miejsca w I składzie i zdecydowanie popieram red.Stanowskiego,że Kapustka powinien grać.Budziński nie nadaje się na wysuniętego napastnika.Podziwiam spokój trenera ale chyba widział przewagę gości w ofensywie ,w obrębie 20-30 m od naszej bramki i powinien zareagować.
Zgoda co do Erika i Budzika ,natomiast kolejny mecz w PP gramy jeszcze wcześniej i będzie jeszcze goręcej.
Pierwszy błąd trenera. Piast nas atakował na początku pierwszej połowy i powtórzył to na początku drugiej...A nas to zaskoczyło. Przecież w takich warunkach grając można się byłos podziewać że Piast ruszy od razu po przerwie..
Trener na konferencji prasowej sprawiał wrażenie osoby, której nikt nie będzie dyktował składu.
Mam nadzieję, że nie będzie postępował zgdonie z powiedzniem, że "na złość mamie odmrozi sobie uszy"
Mozna było przegrać ten mecz po walce i braku szczęścia ,a nie w taki sposób ,ze w ogóle stali jak dzieci we mgle. Doping po prostu siadł po tych 2 bramach bo co dopingować kopaczy jak maja wyjebane..
Ludzi wkurzył brak zaangażowania ,a nie wynik..
Zalecam zimny prysznic. Piast był po prostu lepszy,trudno też wymagać od piłkarzy żeby cały czas zdobywali pkt. Ile jest takich drużyn na świecie,gdzie na 10 meczy nie ma ani jednej porażki ? Tak się po prostu nie da. Wypada się cieszyć ,że mamy po 4 kolejkach 7 pkt. Grając bez nominalnego napastnika i lewego obrońcy to naprawdę sztuka. Przede wszystkim dzięki Naszemu trenerowi . Panie Jacku,Dziękuję !
Po konferencji prasowej trenera, zastanawia mnie:
- Cetnarski gra solidnie w tym sezonie i dlatego Kapustka nie gra, ale w 1 meczu Cetnar i Dąbro grali 2 def. pom. może warto zaryzykować takie właśnie ustawienie (Miro obecnie jest bez formy. Widać, że nie przeprowadził okresu przygotowawczego)
- Jendrisek jest najsłabszym naszym zawodnikiem, gra w miarę regularnie, czemu nie da szansy Szewczykowi? Dla niego to byłaby ogromna szansa.
- Dlaczego Budzik gra na "9" skoro to nie jest jego pozycja, ewidentnie źle się tam czuje i dlaczego nie można go przesunąć na pozycję PP na której grał już nie raz?
Pamiętam,jak Budzik do nas przychodził, to był tzw. pomocnikiem "box to box". Z czasem był ustawiany coraz bardziej z przodu. Może jednak wypadało by go cofnąć.
Leszeczku i dopiero gdy został przesunięty do przodu, zaczął grać swoje. Pomijając to, że za Stawowego częściej siedział na ławce lub na trybunach niż grał.
Stanowcze NIE dla sadzania Miro na ławce, nawet przy słabszej firmie jest zawodnikiem więcej dającym na swojej pozycji od innych.
No to teraz Budzik rzeczywiście "gra swoje".
Miro w pełni sił jest skarbem, jednak jak mu coś doskwiera, to nie róbmy z niego alfy i omegi. Z Piastem zagrał przeciętnie.
Przeciętnie ale to nie on odpowiada za żenadae z przodu. Z tyłu przy stracie bramek w szczególności przy pierwszej też byli "lepsi" od niego. Zatem jeśli on ma siadać na ławkę bo gra słabiej to jak określić kolejnych 6-7 zawodników z pierwszego składu. Zabraknie nam rezerw. Na tej pozycji wielkiego manewru nie mamy, ale to nie ona jest obecnie naszym problemem.
Leszeczek chyba zapomniał, że problem bogactwa mamy na pozycji ofensywnego pomocnika, a nie defensywnego. Covilo powinien grać, bo lepszych w odbiorze i tak nie mamy, a zawsze istnieje szansa, że dojdzie do dośrodkowania i wpakuje piłkę w bramkę. Jak w Bielsku.
PS Dopiero wczoraj obejrzałem video z pomeczowej konferencji. Bardzo nieeleganckie, moim zdaniem, zachowanie red. A.Stanowskiego.
Po jednym przegranym meczu trudno krytykować trenera czy drużynę . Mam nadzieję, że jest to wypadek przy pracy - a czy tak przekonamy się już jutro .
Jestem zdecydowanie za Trenerem ale mam obawy co do kolejnych meczów: jutro PP który akurat mnie wali totalnie z Dolcanem ,potem Korona która gra agresywnie i pressingiem a na naszych chłopców w zupełności to wystarcza. co pokazały dobitnie mecze zarówno z GTS jaki Piastem .
Swoją drogą dobrze że już to mamy za sobą i Prezes zobaczył że jeszcze dużo pracy przed druzyna która nadal trzeba wzmacniać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)