Panie Trenerze, dziękuję i nisko się kłaniam!
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
Kawał dobre roboty Panie Trenerze, przez naprawdę WIELKIE T!
Dzięki Panie trenerze!!!
Po prostu WIELKIE DZIĘKI !!!
Dziękuję i proszę o więcej :)
Tak, wiem, jestem naiwniakiem, ale gorąco wierzę, że casus Szatałowa się nie powtórzy :)
Dziękuję Panie Trenerze!!!
hehehehe....scenariusz dla Jacka Zielińskiego ;) Filipiak widząc ostatnie wyniki, uwierzy w wielkość tej drużyny i zrezygnuje z zakupu sensownych zawodników. Tabisz znów podciągnie słupki, co będzie znów pokazaniem sukcesu tego pana. Drużyna po paru kolejkach nowych rozgrywek, będzie się plątać w okolicy 10-12 miejsca. Zniesmaczeni kibice będą mówić-pisać, że poprzednie sukcesy były dziełem trenera Miroty, a Zieliński nie umie przygotować fizycznie kopaczy. Piekiełko Cracovii będzie w pełni ;) Ale dzisiaj się achy i ochy :) Ciekawi mnie, kto z Forowiczów pierwszy zacznie atakować Zielińskiego, kto mu każe najnormalniej wypierdzielać z Pasów i domagać się poszukiwania np. trenera z zagranicy ;)
ian thorpe ja Cię proszę, Ty chłopie nie pij więcej!:)o A tak na poważnie to już dawno, bardzo dawno nie było takiego optymizmu i nadziei po zakończeniu jedenego, a przed startem kolejnego sezonu. Jeżeli rzeczywiście ciałem staną się zapowiedziane WZMOCNIENIA (a nie uzupełnienia) zawodników, którzy również mentalnie będą pasowali do tej drużyny, to może w końcu zrobimy olbrzymi krok wartościowy i na stałe zagościmy w pierwszej połówce tabeli! Chyba wszyscy mamy dosyć corocznego dreszczyku związanego z walką o utrzymanie.I może odwieczne pytanie jak to możliwe, żeby klub ze stabilnym budżetem, pieknym stadionem, wiernymi kibicami plątał się w ogonie tabeli stanie się nie aktualne. Apel do Prezesa i Zarządu:
[i]"Piłka teraz po Panów stronie, nie spieprzcie tego Panowie"!!![/i]
Wg trenera 1 spektakularny transfer (???) i 3-4 wzmocnienia!!! I niech pan dalej trzyma w ręku tę zaczarowaną różdżkę ,,, !!!
Szacun, Panie Trenerze!
Panie Jacku dzięki za piękną końcówkę wiosny i proszę o powtórkę w całym sezonie 2015/2016 w drodze po MISTRZOSTWO POLSKI 2016
Jak na razie średnia punktowa u nas najwyższa - 2.55 :) Oby tak dalej!
[img]http://weszlo.com/wp-content/uploads/2015/04/Zieli%C5%84ski.jpg[/img]
Panie Trenerze dziekuje za niesamowita koncowke sezonu.
Teraz czas na przelamanie sie i gre na takim samym poziomie jak teraz w meczach jesiennych.
Obysmy mogli pana na rekach nosic pod koniec grudnia!!
Grubo widzę odpływamy są jeszcze bilety na ten rejs? B)
Zapytaj konia na pl. Matejki ;)
Dziękujemy Panie Trenerze!
Początkowo byłem sceptycznie nastawiony na Pańską kandydaturę, ale Pan udowodnił, że sie myliłem.
Życzę takich samych wyników w przyszłym sezonie.
Wypada podziękować Trenerowi za końcówkę sezonu i życzyć udanego wypoczynku.
PS NA PRZYSZŁY SEZON:
Bez paniki jak przyjdą porażki (bo przyjdą na pewno nie oszukujmy się). Ciekawe jak będzie nam szło kiedy trzeba będzie zagrać z Lechem Legią itp.
Oby nie sprawdziło się to co pisałem w którymś z poprzednich tematów że w połowie sezonu następnego nasi zawodnicy postanowią zwolnić trenera bo będzie wymagał za dużo a nie będzie zagrożenia spadkiem.
Za wiosenny wynik chapeau bas.
A teraz sprawa ważniejsza. Jak trener odnajdzie się w korpomaszynie?
Ma niepowtarzalną szansę, w oparciu o wynik sportowy, zarządać znacznego wzmocnienia składu.
Za trenerem Zielińskim przemawia spore doświadczenie zawodowe, przeciwko długi rozbrat z trenerką, a raczej z trenerską pensją.
Jeśli zadowoli się swoim kontraktem i położy uszy po sobie, to chwile naszej radości mogą być niezwykle krótkie.
Jeśli postawi na swoim to możemy być mile zaskoczeni.
Trener wie czego chce a czy to dostanie to.......pokaże życie.
Głośno domaga się dyrektora sportowego i zakończenia tej prowizorki bo to było dobre na krótka chwilę.
Mówi wyraźnie o konkretnych wzmocnieniach na konkretne pozycje jeżeli Cracovia ma walczyć o coś więcej niż wiecznie o utrzymanie .
Ale w tym temacie jasne stanowisko musi wreszcie zająć Prezes bez klasycznego mydlenia oczu.
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> hehehehe....scenariusz dla Jacka Zielińskiego ;)
> Filipiak widząc ostatnie wyniki, uwierzy w
> wielkość tej drużyny i zrezygnuje z zakupu
> sensownych zawodników. Tabisz znów podciągnie
> słupki, co będzie znów pokazaniem sukcesu tego
> pana. Drużyna po paru kolejkach nowych rozgrywek,
> będzie się plątać w okolicy 10-12 miejsca.
> Zniesmaczeni kibice będą mówić-pisać, że
> poprzednie sukcesy były dziełem trenera Miroty,
> a Zieliński nie umie przygotować fizycznie
> kopaczy. Piekiełko Cracovii będzie w pełni ;)
> Ale dzisiaj się achy i ochy :) Ciekawi mnie, kto
> z Forowiczów pierwszy zacznie atakować
> Zielińskiego, kto mu każe najnormalniej
> wypierdzielać z Pasów i domagać się
> poszukiwania np. trenera z zagranicy ;)
Nie wiem kto będzie pierwszy, ale jedno wydaje mi się w 100% pewne .... strasznie chciałbyś, aby ten Twój scenariusz się spełnił, bo jak nie to ... nie wyjdzie na Twoje :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)