bo ma zepsute kolano?
-
-
transfery 2015 - fakty, życzenia, plotki
Sterby, nie gadaj że uważasz nowych zawodników za jakieś gwiazdy. Gdyby sprowadzili reprezentantów Czech, Słowacji, Rosji to byłyby gwiazdy a nie jakieś tam Dutki.
Ale masz rację, w tym całym zamieszaniu musi być jakieś drugie dno. Już nie mogę doczekać się Twoich przemyśleń po co to robi ten nieudacznik Filipiak :S
No w porównaniu z Big Mackiem taki Sinagl to gwiazda pierwszej wielkości.
No więc jak, jaracie się tą szeroką kadrą czy drżycie na myśl o parze obrońców Kruczek - Dutka?
To Ty napisałeś, że Filipiak to nieudacznik.
Dla mnie to geniusz, zarządza tłumem lepiej niż Comarchem.
A przemyśleń moich się nie doczekasz, bo nie mam wiedzy na ten temat.
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po chudznie przychodza syte lata :D :D :D
> AAAAAUUUUUUUUUUUUUU :)-D X(
Super!
Oj jak mi brakowalo wyjazdu na Puchar Kontynentalny a tu widze , ze w przyszlym roku jest szansa duza !
Żeby jeszcza ta Liga Mistrzów pykła.
Fajnie jest wrócić na pozycję wroga nr 1
Prze jaja............ Nie wierze w to co czytam............
Myślę, ze procesorowi znudziła się plastikowa. Jak widać przy jego dobrej woli i chęci sypnięcia groszem wszystko się może zdarzyć.. Nawet to, co jeszcze rok temu wydawało się niemożliwe. Powiadam Wam - jeszcze zagramy w lidze lepszej niż obecna :)
Jako kibic lubię być traktowany poważnie.. Teraz widzę, ze jestem.. Mimo ze zaliczę może kilka meczów, w tym sezonie po raz pierwszy kupie karnet.
-Robert- Napisał(a):
> jak dobrze czytam to wychodzi na na to, ze prawie
> pół reprezentacji będzie grało u nas ...
Na meczu otwarcia MŚ dyw. IA podczas prezentacji naszych zawodników była wyliczanka: ten, ten... ten, ten, ten... o, jeszcze ten. ;)
Izbiku,
chyba muszę Cię zmartwić :)
z tego co ja rozumiem, to jeśli zdobędziemy mistrzostwo w sezonie 15/16, to raczej nie zagramy w Pucharze Kontynentalnym,
zagramy w Lidze Mistrzów !
oby tak się stało
Pozwolę sobie przycytować siebie z 6 marca :)
[i]"Ja akurat przyjąłem news o walkowerze dość spokojnie i szat rozdzierać w dyskusji nie zamierzam (...) i paradoksalnie obie te sytuacje, tzn. (1-dla Klubu) walkower i wykluczenie z play-off dla oraz (2-dla bajkowych) to że Klub może bajkowych w sądzie roznieść, mają też swoje dobre strony. Naprawdę"[/i]
I jeszcze z bloga się sobie przycytuję, również 6 marca jak trwał "wielki lament"
[i]"Promyk nadziei jest też również dla Klubu i kibiców Pasów. Naprawdę, ten walkower to nieszczęście, ale z rozmiarami tej tragedii ja bym nie przesadzał. Z całym szacunkiem dla Trenera, dla Naszej Drużyny, Zawodników i Klubu ? umówmy się, szanse na medal wielkie w tym roku by nie były i tak. Nawet gdybyśmy hipotetycznie ten mecz zagrali i hipotetycznie przyjmijmy że byśmy go wygrali, a potem ten decydujący w Krakowie również. W grupie półfinalistów nasze szanse i tak by były najmniejsze. Przepraszam, że tak piszę, ale to chyba pogląd odosobniony nie jest. Za to teraz mamy sytuację, która daje szanse na rozwój."[/i]
Co prawda czekam aż ten promyk zaświeci też w temacie "szkolenie", ale naprawdę dobrej myśli jestem. I powtórzę to co pisałem wtedy "TEN WALKOWER SIĘ OPŁACI", a dziś możemy już powiedziedzieć w trybie dokonanym - OPŁACIŁ.
To zadne zmartwienie..... byle do Europy z Bracmi po szalu wyjazd !
w miejscowości CAHOK zawodzenie, żed aż tu dolatuje.
jak oni podebrali 3/4 Podhala (płacąc zawodnikom więcej) to było OK - jak inni robią podobnie to jest kradzież zawodników (oj boli ich ten Sinagl, boli)
mentalność Kalego - choć biorąc pod uwagę geopolitykę - raczej mentalność Waniuszy ::o
Aż sobie zerknąłem z ciekawości na h...j.net :D
Najbardziej rozbawił mnie komentarz gościa (chyba z New Targu) że Filipiak powinien sponsorować Podhale bo tam jest lepszy klimat dla hokeja, więcej kibiców i większe tradycje ::o
Nie wiem co oni tam piją. "sztuczny twór", "złodzieje zawodników" i "klub bez tradycji".
Ciekawe czy jeszcze kogoś z Sanoka wyciągniemy.
MSC - moim faworytem jest koleś który twierdzi że Nowy Targ ma większy potencjał marketingowy od Krakowa i drugi geniusz z którego wypowiedzi można wywnioskować że należy zaprzestać płacenia w PHL żeby zawodnicy chętniej wyjeżdżali za granicę :)
A tak też zwróciłem uwagę na to,
przez to, że za dużo płacimy zawodnikom to nie chcą wyjeżdżać za granicę żeby podnosić swoje umiejętności :D
i psujemy polski hokej.
izbik Napisał(a):
> To zadne zmartwienie..... byle do Europy z Bracmi
> po szalu wyjazd !
Chyba gdzieś z Nami byłeś na Kontynentalnym, ale żeby od razu całą Europę zawojować? :)
Czy w tym sezonie Hokejowej LM grał jakiś zespół z Dziką Karta?
To zależy co uważać za ową mityczną "dziką kartę". Z "licencją C" grały - Briancon, Koszyce, Nottingham, SonderjyskE, Stavanger, Valerenga. I to są kluby z tych lig, które i w tym roku mają licencje C. W tym roku dojdzie jeszcze Białoruś, ale z "jednosezonową licencją C" - nie dla ligi, ale dla zwycięzcy PK, Grodna.
żółta kaczka Napisał(a):
> To zależy co uważać za ową mityczną "dziką
> kartę". Z "licencją C" grały - Briancon,
> Koszyce, Nottingham, SonderjyskE, Stavanger,
> Valerenga. I to są kluby z tych lig, które i w
> tym roku mają licencje C. W tym roku dojdzie
> jeszcze Białoruś, ale z "jednosezonową
> licencją C" - nie dla ligi, ale dla zwycięzcy
> PK, Grodna.
Nawet Anglicy mają jedno miejsce dla swojej ligi, która chyba mocniejsza od Naszej nie jest...
Chyba jest
Les Napisał(a):
> Nawet Anglicy mają jedno miejsce dla swojej ligi,
> która chyba mocniejsza od Naszej nie jest...
Anglicy (a właściwie Brytyjczycy, bo Braehead to Szkocki klub) już mają 2 :D Sheffield Steelers i Braehead Clan. To tak gwoli ścisłości :) Plus jeszcze Coventry Blaze do Pucharu Kontynentalnego na doczepkę :)
PS: MSC naprawdę ma rację - niestety ale EIHL jest trochę lepiej notowana niż plastikowa...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)