Jacek Balcerzak
Bedzie wesoło 🤣
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
[quote]#post1747906 W sumie dla mnie numerem jeden jest Vuko. Tylko on nas utrzyma, zresztą ma kadrę pod brzydkie granie więc w sam raz[/quote]
„
W kolejnym sezonie Widzew rozpoczął sezon od zgromadzenia siedmiu punktów w pierwszym siedmiu meczach. 10 września 2026 Vuković został zwolniony” źr. Wikipedia
To się samo komentuje…
[quote]#post1747910 Dawać Wojtka!![/quote]
TAK
ale Ankowskiego
Janusz Niedźwiedź stracił pracę w Miedzi. Uprzedzając wypadki, myślę, że jego menago ma już konto na tym forum…ech..
Może Ela niech sobie zrobi papiery trenerskie i udowodni jak jej zależy na Cracovii. Niech weźmie sobie @paluch#1088 do noszenia laptopa i jedziemy z tą ligą.
A co o tym Kolendrowiczu myśli grono na forum?
@paluch#1088 naprawdę. Elsner nie potrafił z Traore zrobić nic.... A ten gość wymiata. Elsner nie odmienił Klicha który snuje się po boisku. Ewidentnie szkoda Knapa, po to jest równia pochyła... psycholog sportowy albo nadzór rodziców i będzie dobrze.
[quote]#post1748062 A co o tym Kolendrowiczu myśli grono na forum?[/quote]
Jeśli pytasz o Kolendowicza to fajny gość, przyzwoity trener. Ciężko powiedzieć czy da radę bo dużo drużyn nie prowadził a o kryzysach nie mówiąc.
Generalnie jeśli miałby przyjść do nas nowy trener to tylko ze swoim sztabem.Od drugiego trenera do lekarza,tak jak Papszun w legii.
Tylko to jest gigantyczny koszt. Poza tym nie można wywalić nagle 20 osób ze sztabu, jakaś ciągłość pracy musi być.
Jak ciągłość,? Chcemy ciągłości tego czegoś? ! Twardy reset
Może Siemieniec, bo zaraz będzie do wzięcia.
Dobry wybór i z sędziami się od razu polepszy 😉
John Carver witamy w Pasach.
Kolega na poważnie czy dla beki ?
[quote]#post1748108 John Carver witamy w Pasach.[/quote]
Pewnie by postawił naszych kopaczy do pionu.
Grzelak jest za delikatny.. on nawet sędziego by nie zjebał.. tu trzeba jebac grajków cały czas jak grają pyte..
Kolendrowicz w Arce, więc u nas odpada, a mi się podobało jak Pogoń grała za jego czasów
- Edytowany
[quote]#post1748130 Kolendrowicz w Arce, więc u nas odpada, a mi się podobało jak Pogoń grała za jego czasów[/quote]
A/ Kolend[s]R[/s]owicz
B/ Jakieś potwierdzenie? Przecież to są plotku, na tym samym poziomie co Carver u nas
@RZ1975#42459 da już jakieś doniesienia w necie, a o carverze to tylko na forum widzyakent
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)