No to jaki trener byłby tu Strażakiem?!
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
Sory ale czy za powiedzenie kilku słow prawdy człowiek staje się szmaciarzem? Myślę że w jego przypadku takie określenie może być krzywdzące, myślę że profesor ma mu to za złe i nie ma szans na jego angaż w Cracovii, radzę jednak nie popadać w skrajność
O jakiej prawdzie piszesz?
Szmaciarz i tyle. Jak chce kogoś oczerniać to powinien mieć twarde dowody a takie popierdywanie w mediach żeby się usprawiedliwić chluby nie przynosi.
Nie ogarniam jak na tym forum może padać takie nazwisko w kontekście trenera Cracovii i jeszcze zyskiwać głosy poparcia. Nie rozumiem, jedyne co przychodzi mi do głowy to gwardyjska prowokacja.
Niech idzie do Lisa, on go wykarmi !!!
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> O jakiej prawdzie piszesz?
>
> Szmaciarz i tyle. Jak chce kogoś oczerniać to
> powinien mieć twarde dowody a takie popierdywanie
> w mediach żeby się usprawiedliwić chluby nie
> przynosi.
Jakie Ty chcesz dowody?
Za mecze jakie były ustawione skazano 18 osób z 22 oskarżonych (sprawy w toku w tym np. Drumlaka). Jeśli udało się skazać tyle osób to znaczy że nie było dowodów? Na dziś wiadomo (są na to dowody ) że ustawionych było 8 spotkań Cracovii, teraz tylko prokurator musi udowodnić że mecze ustawiala Cracovia a nie osoby z zewnątrz. Na czym więc polega kłamstwo Wdowczyka?
Tylko doświadczony trener, ale taki za którym stoi konkretny wynik w lidze. Nie w okręgówce, nie jako asystent. Tylko zdobycie MP, pucharu. Ktoś kto wie jak osiągnąć sukces.
natib Napisał(a):
> Sory ale czy za powiedzenie kilku słow prawdy
> człowiek staje się szmaciarzem? Myślę że w
> jego przypadku takie określenie może być
> krzywdzące, myślę że profesor ma mu to za złe
> i nie ma szans na jego angaż w Cracovii, radzę
> jednak nie popadać w skrajność
prokurator natib się, gts jego mać, znalazł
Masz dowody? to leć do prokuratury we Wrocławiu z donosem. twoje "dowody" to brednie na śmiesznym portalu niejakiego panka.
Skoro mimo uporczywego węszenia wielu nienawistnych Cracovii ludzi w ciągu 12 lat dowodów nie znaleziono, to znaczy, że ich nie ma. A to z kolei oznacza, że Dariusz Sprzed(wd)owczyk łże jak bura suka.
Natib, ten trener sam był zdyskwalifikowany za ustawianie meczów, a ty pieprzysz coś o meczach Cracovii? Wracaj na swoje forum, pchły tylko znosisz.
natib Napisał(a):
> Jakie Ty chcesz dowody?
> Za mecze jakie były ustawione skazano 18 osób z
> 22 oskarżonych (sprawy w toku w tym np.
> Drumlaka). Jeśli udało się skazać tyle osób
> to znaczy że nie było dowodów? Na dziś wiadomo
> (są na to dowody ) że ustawionych było 8
> spotkań Cracovii, teraz tylko prokurator musi
> udowodnić że mecze ustawiala Cracovia a nie
> osoby z zewnątrz. Na czym więc polega kłamstwo
> Wdowczyka?
Jakie dowody? Najlepiej twarde i niepodważalne. A kłamstwo Wdowczyka polega na tym, że gość oskarża Cracovię o to, że sam kupował mecze a na potwierdzenie swoich słów nie ma nic. Przecież to jest kompromitacja. Widać, żeś kibic GTS skoro takie rzeczy cie nie rażą :)
Ten wątek jest chyba tylko dla beki :D
Przecież niezależnie od trenera i tak będziemy grać to, co zawsze, czyli pytę.
Coś czuję że znowu będzie nas ratował Mirosław Hajdo.
Ktoś, kiedyś wywoływał jego nazwisko na niniejszym forum;) - Przemysław Cecherz nowym trenerem Porońca.
Sumując wszystkie wątki-Wdowczyk
Dušan Radolský - zna ligę, jakieś tam sukcesy ma.
[b]Sukcesy szkoleniowe[/b]
wicemistrzostwo Słowacji 1996 z FC Koszyce
awans na Igrzyska Olimpijskie 2000 oraz IV miejsce na młodzieżowych mistrzostwach Europy 2000 z reprezentacją Słowacji U-21
III miejsce w lidze słowackiej 2002-2003 ze Slovanem Bratysława
wicemistrzostwo Polski 2005, Puchar Polski 2005 oraz III runda Pucharu UEFA 2003-2004 z Dyskobolią Grodzisk Wielkopolski
Trener roku 1999 i 2000 na Słowacji
Niezmiennie fascynuje mnie to nieodparte przekonanie lwiej części forumowiczów, że zmiana trenera COKOLWIEK zmieni w osiąganych przez naszą drużynę wynikach...
Obecny trener nie jest w stanie nic zmienić przede wszystkim w podejściu zawodników do wykonywanej pracy, o czym sam mówi że nie wie co się dzieje .
Chcąc się utrzymać w lidzę musi nastąpić jakiś wstrząs ale skoro ten trener nie jest w stanie tego uczynić to trzeba dać szanse innemu chyba że nasz prezes ma jakieś inne rozwiązanie.
Warto jeszcze pamiętać że w rundzie dodatkowej w zależności od miejsca w tabeli /im niżej tym gorzej/ będziemy grali więcej meczy na wyjeździe a jak wygląda nasza gra na wyjazdach to lepiej nawet nie wspominać !!!
Efektem tego wstrząsu będzie taki sam spadek, jak i z obecnym trenerem. Wszystko jedno.
Aston1906 Napisał(a):
> Niezmiennie fascynuje mnie to nieodparte
> przekonanie lwiej części forumowiczów, że
> zmiana trenera COKOLWIEK zmieni w osiąganych
> przez naszą drużynę wynikach...
A ja podziwiam to niezrozumiałe (dla nie) przekonanie/lansowanie tezy ,ze dość przyzwoita personalnie druzyna jak nasza.
Z walczakami jak Covilo , Sretenowicz , Rakels
Z niezłymi pomocnikami jak Budziński , Kapustka. Dziabong
Z napastnikiem jak Jendrisek (który w Chorzowie pokazał w 30m co potrafi)
ba nawet z Marciniakiem, Nykielem którzy w śląskich drużynach źle nie grali.
,że ta drużyna pod wodzą "ogarniającego problem";) trenera - Fornalika, Oresta , Tarasiewicza czy nawet Smudy
pojechałaby na mecz z bezpośrednim rywalem do spadku i tak naprawdę do 2-0 NIE WYSZŁA JESZCZE Z SZATNI.
Pamiętam jak kiedyś przyszedł Orest i z Legia i Lechem w kilka dni ustawił rozbitą, przegrywającą wszystko jak leci
drużynę do walki...
Naszego "problemu" nie ogarnie żaden trener, bo jego źródła nie znajdują się w szatni.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)