Marciniaki
-
-
[DROGA NA NARODOWY] LECH Poznań - CSKA Warszawa
Wybaczcie ale padłem ze śmiechu po tej drugiej bramce... ironicznie rzecz jasna bo ręce opadają...
Celebrity splash
Oczekuję kar finansowych. W wysokości miesięcznych wpływów. Bezzwłocznie. Połowę umorzyć w przypadku wygranej w najbliższym meczu.
Taki meczyk przed derbami... brawo. Motywujące.
Ile jeszcze tych kompromitacji!?!? WSTYD!
Po mordach ich wystrzelać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szacunek dla naszy za podjęcie walki :)
Po pierwsze witam bo to mój pierwszy post po prostu miałem jeszcze cierpliwość ale to jest już przesada.
Wstyd! 0:2 a na dobrą sprawę mogło być dużo więcej. Tylko ludzi którzy tam przyszli szkoda.....
Jak można tak grać z III ligą? To co oni robią to jakiś kryminał tylko Miro chce i umie grać u nas w piłkę reszta powinna zostać ukarana karami finansowymi. Oni powinni mieć w kontraktach klauzule skuteczności ile % możliwych punktów ugrają taki % pensji dostaną ale to już sugestia do Pana Prezesa.
Nie wiem czy to wina trenera jak widzę jakich ma zawodników to by nawet Mourinho czy Guardiona nie pomógł
Z psiarnią będzie masakra a ja się z bratem założyłem ze wygramy.....
Ładnie - Skandowano "Miro Covilo!" bo tylko Jemu się należały brawa! Nie wiem co zrobi Podoliński z nimi w szatni ale tu już chyba nic się zrobić nie da ;/
Tak jak pisałem wcześniej zagrali u buków oba mecze na błękitnych i przytulili nieźle premie.a covilo walczył bo nie był wtajemniczony.za taki wał powinni minimum dostać karę finansową rzędu 3 miesięcznych poborow.
czuje się, jakby mi ktoś napluł w twarz
KURWA MAĆ..JEDYNYMI W TEJ DRUŻYNIE WARCI GRY TO: KAPUSTKA, COVILO, DIALIBA, JAROSZYŃSKI, ORTEGA, RYMANIAK
CO W 1 KADRZE ROBIĄ TAKIE WYNALAZKI ALBO INACZEJ "WKŁADY" JAK STĘPNIOWSKI MARCINIAK?
TO SĄ KURWA JAJA
NIE DZIWIĘ SIĘ, ŻE JENDRISKA NIKT NIE CHCIAŁ JAK ON NIE POTRAFI OGRAĆ 2-3 GOŚCI, KTÓRZY W PIŁKĘ GRAJĄ ZAWODOWO
STĘPNIOWSKI - NADAJE SIĘ NA 3 BRAMKARZA REZERW. NIECH SPIERDALA DO JAKIEŚ 4 LIGI, BYLE Z DALA OD CRACOVII
MARCINIAK - ŁKS CIĘ NIE POTRZEBUJE?
SZELIGA - NIEUCHRONNIE ZBLIŻA SIĘ KONIEC KARIERY
TRENER PODOLIŃSKI - CHCIAŁBYM, ŻEBY NADAL BYŁ NASZYM TRENEREM, ALE KTO NORMALNY WPUSZCZA DO 1 SKŁADU GOŚCIA, NADAJĄCEGO SIĘ NA 20 MINUT? (PONOĆ).
DLA MNIE TEJ PLAMY NAWET NIE ZMYJĄ WYGRYWAJĄC DERBY (DODATKOWO MAJĄ WYGRAĆ 2-3 MECZE. 1 REMIS PRZEBOLEJE).
cóż więcej chcieć,
żytke w obronie mieć,
podoliński przekonał się,
gdzie poprzednicy złamali się.
to powodzenia do blekitnych , co to znaczylo?
Tragiczny mecz. Taktyka - nie strzelajmy bo coś wpadnie i jeszcze wygramy, kazda pilke odbije glowo Cavilo. Po 1 bramce straconej jak wszystkie w sezonie, czyli brak asekuracji przed polem karnym, puscily emocje i patrzylem z zazenowaniem jak wygladaja efekty rocznej pracy trenera. Totalny chaos. W srodku boiska puska - zreszta po co tam ktos jak pilki leca gora. Moze na maly plus Dialiba i Szeliga. Reszta jak pomysl trenera. Co robic zeby sie utrzymac? Hajdo zajety. Pasiasta dola. Kolejny koszmarny tydzien.
mialem zle przeczucia, pisalem ze naszych pilkarzy stac na wszystko w negatywnym sensie i niestety nie mylilem sie
WSTYD, BLAMAŻ, KOMPROMITACJA, HAŃBA - te słowa to za mało. Nazwanie naszych piłkarzy amatorami, jest policzkiem dla prawdziwych amatorów. Z taką postawą aż strach pomyśleć o sobocie.
Zdajcie sobie matoły sprawę, że Kraków to nie jakiś Bełchatów czy inny Lubin.
W Krakowie każdego Waszego kibica czeka teraz wkurw i szydera ze strony psów- w pracy, w szkole, na osiedlu, wszędzie...
P.S. Gratulacje dla Błękitnych...
Cóż... gratulacje dla Błękitnych.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)