leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Człowieczku, u Was za stanie pod gołym niebem,
> na trybunce z jednym toy-toyem kasowaliście 20zł
> od osoby. w porównaniu z tym 30 zł za miejsce na
> krytej trybunie z pełnym wezłem sanitarnym i
> [b]kateringiem[/b] to dlaCiebie dużo?
Jak oni zobaczą ten catering to dopiero bedzie lament. :):):)
Na artykule w weszło sie nie skończy, pewnie protest do pzpnu pójdzie.
Chyba że dla przyjezdych są inne ceny.
-
-
[DROGA NA NARODOWY] LECH Poznań - CSKA Warszawa
Made my day :D
nigdzie nie pisałem, że katering jest smaczny i tani:)
Ale jest!
dudi74 Napisał(a):
> Na artykule w weszło sie nie skończy, pewnie
> protest do pzpnu pójdzie.
Kto ten protest wystosuje? Banda meneli z portalu internetowego, która tylko szyderą potrafi pisać? Niech piszą Jakub od rana pewnie sprawdza pocztę. Poważniejsze ekipy kibicowskie rżnięte na kasę za bilety na wyjazdach poza ogłaszaniem że są okradane nic nie ugrywały z tego tytułu a tu garstka kibiców ze Stargardu zostanie "uratowana"? Ktoś tu jest bardzo naiwny.
Nie złapałeś szydery:)
Bo nie czytam weszło ;p
BW"06 Napisał(a):
> Nie rozumiecie tego co pisze haha. Czlowieczki
> haha nie chodzi o to ze drogie tylko o ROWNOSC!!
> Ceny biletow na WSZYSTKIE SEKTORY na stadionie
> Cracovi na ten mecz wynosza 5zl z wylaczeniem
> sektora vip. I powiedzcie mi do cholery czy jest w
> tym komunikacie napisane ze to przysluguje tylko
> kibica Cracovi!!?? a moze do tego sektor gosci
> jest poza stadionem Cracovi??!!
Zbulwersuję cię dodatkowo zacny mieszkańcu ziem odzyskanych.
Karnetowicze włażą na ten mecz za friko i to mimo, że wcześniej nie było o tym mowy.
A zatem zgodnie z zasadą RÓWNOŚCI przysługuje wam wyjazd za darmochę, więc sądźcie się z Jakubem o zwrot całych 30 zeta i to najlepiej od wszystkich mieszkańców Stargardu (bo zapewne tylu by was przyjechało gdyby nie te felerne trzy dychy od łeba) plus zwrot kosztów podróży (bo przecież my nie dymamy na mecz przez całą Polskę, więc znów musi być RÓWNOŚĆ :D )
Powodzenia w sądzie, sprawę macie wygraną, Jakub ze strachu już robi pod siebie i nie śpi po nocach, info telefoniczne.
Puchar Polski. Cracovia zamiesza składem
Wszystko wskazuje na to, że przeciwko Błękitnym Stargard Szczeciński (wtorek, godz. 17.45, relacja na krakow.sport.pl) szansę dostaną piłkarze, którzy do tej pory rzadko odklejali się od ławki rezerwowych.
Krakowianie są pod ścianą, bo w pierwszym meczu zagrali skandalicznie i nieoczekiwanie przegrali 0:2. Mimo to trener Robert Podoliński zamierza zamieszać składem. - Będzie kilka zmian, ale w dużej mierze spowodowanych małymi problemami po meczu z Piastem Gliwice (3:1). Niektórzy są przemęczeni, pojawiły się też mikrourazy. Zmiany mogą jednak wyjść nam na dobre. Trzeba dać możliwość pokazania się piłkarzom, którzy do tej pory nie grali - przyznaje szkoleniowiec.
Na boisko powinien wybiec m.in. Brazylijczyk Deleu, który ostatnio nie mieścił się nawet w kadrze meczowej. Niewykluczone, że kolejną szansę na przełamanie dostanie Dariusz Zjawiński. Do osiemnastki wraca Krzysztof Nykiel, który ostatnio leczył grypę. Nie zagra za to Mateusz Wdowiak, który narzeka na drobny uraz.
- Sytuacja kadrowa jest dość dobra. Jesteśmy poobijani i zmęczeni, ale gotowi do gry. Liczę na to, że jesteśmy zdenerwowani po pierwszym meczu i nikogo nie będzie trzeba motywować - dodaje Podoliński.
1/4 finału Pucharu Polski - obsada sędziowska: http://www.90minut.pl/news/247/news2476500-1-4-finalu-Pucharu-Polski-obsada-sedziowska.html
Cracovia - Błękitni Stargard Szczeciński, godz. 17:45, [b]sędzia: Tomasz Wajda (Żywiec)[/b].
Aston1906 Napisał(a):
> Powodzenia w sądzie, sprawę macie wygraną,
> Jakub ze strachu już robi pod siebie i nie śpi
> po nocach, info telefoniczne.
kolege BW spiesze uspokoic.
Kolejne info - niemal już potwierdzone:
Prezes Tabisz wzial sobie do serca slowo RÓWNOSC.
Kazdy z Was dostanie zwrot 25zl za pięć tygodni.
tak słuchając konferencji Podolinskiego to miałem wrażenie jakby już uprzedzał, szukał sobie wymówek i usprawiedliwień na wypadek braku awansu. Profesjonalizm.
mecz trzeba wygrać na spokojnie 4:0 czy 5:0 a On będzie grał Zjawińskim ...
south man Napisał(a):
> tak słuchając konferencji Podolinskiego to
> miałem wrażenie jakby już uprzedzał, szukał
> sobie wymówek i usprawiedliwień na wypadek braku
> awansu. Profesjonalizm.
A jakbyś miał inne [b]wrażenie[/b], to byłoby profesjonalnie?
BW"06 Napisał(a):
> Nie rozumiecie tego co pisze haha. Czlowieczki
> haha nie chodzi o to ze drogie tylko o ROWNOSC!!
człowieczki. czy wy tam w Śledziolandii nie zauważyliście, że RÓWNOŚĆ skończyła się w 1989. Samiśta tego chcieliśta
ale sluchaj gimbusowy netchuliganie. Jeśli będziesz miał odwagę przyjechać (a nie tylko pyszczyć w necie) i powtórzysz mi to co napisałeś prosto w oczy - to ci "w imieniu Cracovii" oddam te 25 zł
Kapustka na OFI ględzi:
"Kluczem będzie nie stracić bramki"
a gts prawda
granie na 0:0 w Stargardzie, skończyło się jak się skończyło, więc granie na 2:0 w rewanżu skończy się podobnie
zapamiętaj Bartek:
[b]kluczem będzie strzelić Błękitnym CZTERY lub więcej goli [/b].
O resztę "zadbają" Marciniak z Polczakiem i Żytką ;). Dlatego nie możesz się na nich oglądać
do przerwy - zebysmy mieli fete w II polowie :D
Mi? Napisał(a):
> BW"06 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie rozumiecie tego co pisze haha. Czlowieczki
> > haha nie chodzi o to ze drogie tylko o
> ROWNOSC!!
>
> człowieczki. czy wy tam w Śledziolandii nie
> zauważyliście, że RÓWNOŚĆ skończyła się w
> 1989. Samiśta tego chcieliśta
>
> ale sluchaj gimbusowy netchuliganie. Jeśli
> będziesz miał odwagę przyjechać (a nie tylko
> pyszczyć w necie) i powtórzysz mi to co
> napisałeś prosto w oczy - to ci "w imieniu
> Cracovii" oddam te 25 zł
to juz szykuj kase cwaniaczku.
Hmm sledziolandii? widac ze siedzisz tylko przed monitorem bo jak bys ogarnial temat kibicowski to bys wiedzial ze jestesmy jedna z niewielu ekip w naszym wojewodztwie ktora nie jest za pogonia!! No i musze Cie chlopczyku uswiadomic ze Sledzie
to Wasza zgoda!! Wiec wez sie dzieciaku nie osmieszaj i zamilcz.
Cóż za ogarnięty w kwestiach kibicowskich leszcz nam się trafił. Już go banujecie czy jeszcze się pośmiejemy?
zostawić.
musi się jeszcze umówić z Mi?iem po odbiór 25pln.
poza tym chętnie dowiem się komu kibicują w ekstraklapie.
najpierw śmieszny człowieczku z określenia "śledziolandia" wyciągasz wniosek, że posądzamy cię o bycie za Pogonią, a potem nas uświadamiasz, że śledzie to Arka (jak mniemam, bo chyba nam zgody z Pogonią nie imputujesz). Ja tam kumaty w kwestiach "kibicowskich" specjalnie nie jestem, ale ty z logiką, a przynajmniej z konsekwencją, masz chyba jakieś kłopoty
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)