Diabeł Ty może jesteś normalny ale niektórzy zawsze muszą znaleźć kogoś na kim można się wyżyć, wyładować frustracje, swoją własną nieudolność albo niemożność w niektórych.. ekhem kwestiach. Wiadomo. Pozwól im
-
-
Armiche Ortega Medina - dziękujemy!
Zawalił bramkę ewidentnie. Podoliński upominał go 3 razy aby podbiegł włąśnie do miejsca, z którego padła bramka po jego stracie już kilka minut wcześniej. Oprócz tego nie pokazał dzisiaj nic, był słaby, odbijał się od gdańszczan, nie biegał i "dyskutował" z trenerem będąc na boisku.
Santo znów się zakochał i będzie bronić kalekę tak jak Arpada.. nie do wiary.
@Santo - jak sobie przypomnę, co wypisywałeś o Nowaku, i kiedy to było, to aż boje się pomyśleć, że mogłeś mieć w tym wieku niemożność w "innych kwestiach". bo jak inaczej tłumaczyć te posty?
Ja nadal wierzę, że odpali, ale jego przygotowanie do rundy wiosennej, a raczej nieprzygotowanie to jest tragedia. Trzeba mu dać chwilę czasu moim zdaniem żeby spokojnie popracował i jak dla mnie powinien to być rezerwowy - na zmęczonego rywala powinien dać więcej pożytku niż zaczynając mecz od 1 minuty.
Nie tylko o Nowaku. Ze "świeższych" piłkarzy, choćby o Kosanovicu.
Więc ta niemożność chyba dopiero ostatnio ustąpiła :D
Nowak to był pies wiślacki a Kosanovicowi dałem czas aż się nie okazało, że jest cieniasem
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nowak to był pies wiślacki [u][b]a Kosanovicowi dałem
> czas aż się nie okazało, że jest cieniasem[/b][/u]
:D :D :D :D
Spoko :D :D Ten cienias odprzyszlego sezonu bedzie gral w Anderlechcie a Bogu Zytko w 2lidze :D
Kosanovic cienias :D
Marciniak grał w reprezentacji a Dybczak chleje na Siemaszkach.
SaNtO Napisał(a):
> Marciniak grał w reprezentacji a Dybczak chleje
> na Siemaszkach.
Dybczaka to Ty chyba na boisku nie widziałeś "ekspercie".
Co robi teraz to jest inna sprawa, przez gorzołe zmarnował swiatnie zapowiadajacą sie karierę. A tak naprawdę to zawodnik o takim potencjale teraz to byłby dla nas jak skarb.
Wiem co mówią o nim ludzie. To że jedni grają gdzieś a drudzy gdzie indziej wcale nie musi jeszcze oznaczać że x z ligi A jest lepszy od y z ligi B. O tym często decyduje przypadki, czasami niuanse albo jak dzisiaj menadżerowie.
Irytuje mnie pisanie, że X jest słaby bo nie zrobił kariery a Y jest ekstra bo gra na poziomie. Dla mnie nawet SkrzynTSki był lepszym zawodnikiem od Kosanovica i co wynika z ich dalszej kariery? NIC
Kosanovic pozostaje dla mnie cieniasem. Chyba, że w Holandii nauczył się grać. Albo inaczej nauczyli go biegać i poprawi zwrotność dzięki czemu nie każdy może go objechać jak chce. Ewentualnie nauczył się ustawiać.
Nie w Holandii, tylko w Belgii. W Holandii grał Klich, a Kosa gra w Mechelen.
Zakładajac ze masz rację co do Kosy to jest jednak dużo młodszy od Twojego idola i faktycznie jeszcze może się czegoś nauczyć w przeciwieństwie do Twojego bożyszcze którego już nikt nie jest w stanie niczego nauczyć i nigdy nie był objeżdzany i mieszany z błotem .
p.s. chodzą słuchy ze w nocy zamiast imienia żony od paru lat woła Artjom,Atrjom/ Rudnevs /nie rób mi tego :)
Narazie chłop jest zagubiony . Spokojnie aklimatyzacja musi potrwać . Pozatym skoro on wyszedł w 1 składzie a nie Buba to znaczy że na traningach musi się prezentować nieźle . Wczoraj zagrał słabo ale ocenić go można po całej rundzie a nie tak naprawde 3 meczu gdzie łącznie zagrał z 90 min
W trzech meczach 90 min, no bo przeca po 30 min oddycha rękawami. Tj dramat, że ktos tak nie przygotowany do sezonu przychodzi do nas.
garry Napisał(a):
> W trzech meczach 90 min, no bo przeca po 30 min
> oddycha rękawami. Tj dramat, że ktos tak nie
> przygotowany do sezonu przychodzi do nas.
miał przyjść po sezonie, ale z racji zawieszenia rozgrywek w lidze Greckiej wzięli go teraz. Lepiej teraz, niż miał by nie trenować przez pół roku.
No tak, a Kosa z pewnością przejmuje się opinią Santo :) Dajcie na luz, każdy ma prawo nazwać dowolnego zawodnika cieniasem. Opinia nie jest nieuzasadniona chociaż moim zdaniem jest po prostu niezgodna z rzeczywistością bo Kosanović to przyzwoity na naszą ligę obrońca (moim zdaniem, które też zresztą się nie liczy).
I hiszpańczyk moim zdaniem nie nadaje się nawet do tarcia chrzanu. Quintana to z niego nie będzie a na dzisiaj to już Bartek Dudzic prezentował się lepiej. Być może jego słaba gra jest spowodowana złym przygotowaniem i w przyszłości będzie lepiej. Oby. Ale na dziś chłop nie powinien znajdować się nawet na ławce bo gra zbyt cienko.
Chłopak na pewno potrzebuje czasu na aklimatyzację. Dajmy mu czas, wierzę, że odpali!
Nie przekonują mnie Wasze argumenty. Przychodzi zawodnik "gotowy do gry", który ma kondycję na 20 minut, bez zaprawy siłowej, wszyscy przeciwnicy go przepychają, chociaż to kawal chłopa, na boisku zachowuje się jak dziecko we mgle żadnego z niego pożytku, a ten i ów mi wmawia, że to kawał piłkarza. Czegoś tu nie kumam.
Obawiam się, że gotowy do gry może być po sezonie, ale skoro na dziś nie, więc czemu dostaje się do 18 meczowej. Już wolałbym dać kolejną szansę Zjawińskiemu.
jancrac Napisał(a):
> Obawiam się, że gotowy do gry może być po
> sezonie, ale skoro na dziś nie, więc czemu
> dostaje się do 18 meczowej. Już wolałbym dać
> kolejną szansę Zjawińskiemu.
Szewczykowi - bo zasłużył
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)