bzdura. jakby nie mogli pusic na TVP kraków gdzie transmituja jakies bzdure mecze siatkówki druzyn SPOZA naszego wojewodzctwa
-
-
PLAY - OFF 2015 (temat zbiorczy) | 1/4 finału - Cracovia vs Podhale Nowy Targ | ... i koniec sezonu dla Pasów (pr...
Brawo Pasy, powodzenia jutro !
Ale Gruszka i Łabuz to większe straty dla Podhala, tak że nie płaczmy jak Raszka:D który mówi że był faulowany przy 3 golu. Mnie nie przeszkadza nadmiernie, że oni się sypią fizycznie i mentalnie. Oby tylko nasi zwarli szeregi.
Gdzie można posłuchać/poczytać co Raszka mówił ?
- Wiele sił ten mecz mnie kosztował. Jadąc do Nowego Targu wiedzieliśmy o co gramy. Porażka sprawiłaby, że sezon dla nas by się skończył. Na szczęście żyjemy dalej! Teraz musimy odpocząć i przygotować się dobrze do jutrzejszego spotkania. Najlepszym zawodnikiem w moim zespole był dziś Dennis McCauley. Taktyka na czwartkowy mecz będzie taka aby wygrać. W obecnej sytuacji w dalszym ciągu nie mamy nic do stracenia - mówi na konferencji prasowej opiekun "Pasów".
[quote=KruszynaKSC]
Nic nie tracimy mimo jego kontuzji. Gosc nic dzis dalej nie pokazal mimo korzystnego wyniku. 3spalone przez niego i do tego sam na sam zyebal koncertowo.
Juz wital sie z polami bawelny to koledzy uratowali :)
Wiec 3-0 dla mnie :D :D
[/quote]
[b][i][u]"Najlepszym zawodnikiem w moim zespole był dziś Dennis McCauley"[/u][/i][/b]
Wypalony trener oraz zbieracz bawełny pozdrawiają znawcę.
Znawca sie pyta ile punktow zrobil bawelniarz w PO??? pomoge 0 :) :) :)
Dzis 3spalone i sam na sam zyebane wiec??? nie wmowisz mi Agencie ze dzisiejszy mecz na plus w jego wykonaniu :D :D
Jutro jak bawelniarz nie zagra to trener bedzie mial na co zwalic ze Asior z USA nie gral :) Napstnik z ogromnym 0 punktow w PO :D :D
dla mnie najlepszy dzis RUSNAK dwie bramki 1i 4 ,oraz przebywał na lodzie przy golu n.r.3 dla nas którą strzelił Kolasu i nie był przy żadnej ze straconych dziś bramek duzo szarpał zresztą tak jak i Denis
A wypowiedź Raszki i komentarze trenera Podhala na temat poległych są na Interii.
Jest dobrze:)
Obie drużyny mecz kończyły w okrojonych składach. W Podhalu od drugiej tercji nie grał już Dariusz Gruszka, któremu odnowiła się kontuzja obojczyka. Z kolei w trzeciej tercji nogę uszkodził zawodnika Cracovii, McCauley. Pierwszego z nich na pewno zabraknie w dzisiejszym spotkaniu, w przypadku drugiego sytuacja wyjaśni się na porannym rozjeździe.
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3773627,cracovia-pokonala-podhale,id,t.html
czyli jest cień szansy dla Denisa :) na jutro
*KSC* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dla mnie najlepszy dzis RUSNAK dwie bramki 1i 4
> ,oraz przebywał na lodzie przy golu n.r.3 dla nas
> którą strzelił Kolasu i nie był przy żadnej
> ze straconych dziś bramek duzo szarpał zresztą
> tak jak i Denis
To rodzice będą zadowoleni. Może znowu przyjadą na mecz do Krakowa i zasiądą na sektorze E.
gdzies ktoś ma bramki ,można to zobaczyć gdzies ?
Z TVP Sport to w ogóle ciekawa sprawa, bo transmisję hokejową mają zaplanowaną na godz. 18.25, a mecze w Nowym Targu i w Oświęcimiu zaczynają się o 18.00 :)
Nie wiem co im stoi na przeszkodzie, żeby już dziś powiedzieć, z którego meczu zrealizują transmisję, ale chyba czekać do jutra.
volker0 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> gdzies ktoś ma bramki ,można to zobaczyć gdzies
> ?
cały meczyk-http://tvpodhale.info/tv/sport/MMKS_Podhale_Nowy_Targ_vs-18145-1.html
Ondřej Raszka coś tam bredzi ,bo ma dziś urodziny :) nie ma się co dziwić
oficjalnie Czwarty mecz ćwierćfinału play-off Unia Oświęcim - GKS Tychy będzie transmitowany na żywo przez TVP Sport. Początek spotkania o godzinie 18:30. zostaje nam Pan Jonasz Burak :) oto i on http://tvpodhale.info/tv/sport/Marek_Raczka___komentarz_przed-18146-1.html
transmisja tylko na PodhaleTV czy jeszcze gdzieś?
tylko
Ja się przyglądałem powtórce kilka razy - on twierdzi że był faulowany, bo kontakt naszego napadziora z nim był i to wyraźny. Tyle, że zamiast bredzić od rzeczy też mógłby obejrzeć powtórkę - nasz zawodnik na niego wpadł, bo został ewidentnie wepchnięty przez innego Nowotarżanina. Tak swoją drogą - na co liczy obrońca, wpychając przeciwnika na swojego bramkarza, podczas gry w osłabieniu, kiedy ryzyko strzału z dystansu w każdej chwili jest spore? Serio, bez jaj ale to nie jest kwestia umiejętności, techniki, szybkości czy wyszkolenie. Ja przepraszam bardzo, nie chcę nikogo obrazić, ale tu się myślenie i logika kłania tak że hej. Za taki numer i to przy decydującym, zwycięskim jak się potem okazuje golu, w 3 tercji to w normalnej lidze obrońca ląduje w kolejnym meczu na trybunach - sorry ale taka prawda. Zrobić sobie samemu takie kuku to jest rzeźnia po prostu, a potem bramkarz płacze, że był faulowany... To niech idzie do swojego inteligentnego inaczej kolegi (sorry, naprawdę bez urazy dla niego, nie wiem zresztą który to) i jemu niech powie - "następnym razem pomyśl". A co do meritum - faulu nie było, owszem taki kontakt na bramkarzu kwalifikuje się na gwizdek, ale nie kiedy jest wepchnięcie przez obrońcę, gdyby nasz sam z siebie tak w niego wjechał to by był.
Bardzo dobra decyzja sędziego. Na powtórce faktycznie widać jak obrońca Podhala wpycha naszego zawodnika na swojego bramkarza (!)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)