Jestem kolekcjonerem, odkupie bilet Cracovia-Lech dane mogą być zamazane, dobrze płacę, chętni priv !
-
-
[22]Cracovia - Lech Poznań 0:0
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> https://pbs.twimg.com/media/B-1hdjOUUAArdRc.png
>
> "nieliczni" kibice Kolejorza w drodze do Krakowa,
> na mecz z Cracovią:)
Mi to bardziej wyglada na wyjazd Miedzi Legnica :)
gnattt Napisał(a):
> szuwarek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > https://pbs.twimg.com/media/B-1hdjOUUAArdRc.png
> >
> > "nieliczni" kibice Kolejorza w drodze do
> Krakowa,
> > na mecz z Cracovią:)
>
> Mi to bardziej wyglada na wyjazd Miedzi Legnica :)
To raczej GKS Katowice
Kadra Cracovii na Lecha: http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/kadra_cracovii_na_mecz_z_lechem_poznan_2702
Bramkarze: Krzysztof Pilarz, Krystian Stępniowski
Obrońcy: Adam Marciniak, Krzysztof Nykiel, Piotr Polczak, Sreten Sretenović, Mateusz Żytko
Pomocnicy: Marcin Budziński, Miroslav Čovilo, Damian Dąbrowski, Deleu, Boubacar Diabang, Bartosz Kapustka, Sławomir Szeliga, Mateusz Wdowiak
Napastnicy: Dariusz Zjawiński, Erik Jendrišek, Deniss Rakels
gargamelu - my już innych DYSPOZYCYJNYCH nie posiadamy:S
cytując klasyka: "po wolnej piosence musi być szybka". a parafrazując go: "po słabym meczu musi być dobry".
to może wyglądać jak ze Śląskiem: poprawić skuteczność (łatwo powiedzieć!), uchronić sie przed babolami w obronie (jeszcze łatwiej powiedzieć!), trochę szczęścia i będą trzy punkty.
Maciej Skorża: Kibicuję Robertowi Podolińskiemu
Zawzięty i uparty - tak trener Lecha Poznań charakteryzuje szkoleniowca Cracovii. W piątek krakowianie podejmują poznaniaków. Początek spotkania.
Skorża i Podoliński znają się z czasów studenckich, są absolwentami AWF Warszawa. - Maciej był kapitanem AZS, kiedy trafiłem na studia. Graliśmy w jednej drużynie. Jesteśmy kolegami, choć ta znajomość nie jest jednak tak zażyła, jak z Leszkiem Ojrzyńskim, szkoleniowcem Podbeskidzia - mówi trener Cracovii.
Skorża ma na koncie dużo więcej sukcesów. Prowadził czołowe drużyny ekstraklasy, zdobywał mistrzostwa Polski, pracował z reprezentacją. Podoliński dopiero uczy się wielkiej piłki.
- Zawsze cechowała go zawziętość, upartość i dążył do wyznaczonych sobie celów. W Cracovii wykonuje dobrą robotę, ma swoją ciekawą i nowoczesną wizję drużyny. Kibicuję mu, oczywiście poza piątkowym meczem - uśmiecha się Skorża.gazeta.sport
Znowu kolega?, a wiec bedzie remis:)
Wygramy ?
Jak nie my, to kto?
Do boju Cracovia:)
2-1
11 na @lechpoznan Pilarz -
Żytko,Sretenović,Polczak-Nykiel,
Covilo, Kapustka, Marciniak-
Budziński, Diabang, Rakels
Niech będzie pochwalona Boska Cracovia w tym meczu!!!
Oby wygrana dziś była choć ciężko będzie strasznie!!
A co z Jendriskiem?
Mam nadzieje , ze Robert zwrocil uwage druzynie na to by Sadajewa jak najbardziej wkurw...iac:)
To jeden z kluczy do sukcesu .
Mecz walki ale podoba mi sie nasza Cracovia ! Oby tak dalej.
Nie jest źle, choć mamy kłopot z szybkością podejmowania decyzji i zagrywania piłki. Tamci wielokrotnie blokowali dobrze zapowiadające się akcje ale i zabierali naszym wydawałoby się 'spokojne' piłki na naszej połowie.
Jak tu grać na takiej trawie:(? Taka walka chyba będzie do końca.
rozrabiaka Napisał(a):
> A co z Jendriskiem?
Ławka. Może wpuścił go na podmeczonego Lecha i coś stuknie ;-)
docent Napisał(a):
> Jak tu grać na takiej trawie:(? Taka walka chyba
> będzie do końca.
a Ciebie zakaz wypowiadania się na temat murawy nie obowiązuje?
widziałes zabiegi pielęgnacyjne w przerwie?
dwóch gosci uklepuje butami dziury. Tabisz wie co robić :)
ależ to są kuurrwa kaleki
Nie było źle, fajnie walczą. Jednak zastanawia mnie co sie dzieje z Budzikiem? Drugi mecz z rzędu człapie i nie gra nic.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)