Tej debaty nie da się oglądać tu w wsi24 ma wygrać jeden kandydat ja odpadam :)
-
-
I po wyborach...Prezydent Andrzej Duda - polemiki,dyskusje,spory itp :)
Póki co Duda na plus, bredzisław sie mota i żadnych konkretów
Duda ladnie go atakuje.Debata ciekawsza niz ta z tvp
Duduś dzisiaj bardzo konkretny :) Widać że to już nie Kurski go przygotowywał.
No i Rymanowski widać że nie lemming.
Manipulacja Bronka:
- znów wypomniał Dudzie sprawę klimatyczną, że nie może się do tego odnieść, a Duda przecież odpowiedział, że nasz przemysł opiera się na węglu i powinniśmy rozwijać się przy pomocy Unii, a był za większym rygorem dla innych państw, które nie opierają się w takim stopniu na węglu jak my.
Duda wygrał i to nawet nie dlatego ze ani raz nie powiedział do Komorowskiego prezydent
Bronek jak na 5 lat bycia prezydentem cienki no własnie Pan Prezydent odebrał sygnał po pierwszej turze a 5 lat to co ???
Też tak pomyślałem o tych 5 latach.
14:9 na punkty, plus wspaniały knock-down w pierwszej sekundzie walki.
Mnóstwo populizmu, ale tak wygrywa się wybory. Wyborcy nie chcą prawdy, wyborcy chcą usłyszeć, że będzie dobrze.
Na rozliczenie z WSI przyjdzie czas.:)
Sukcesem Dudy jest to że dotrwał do końca debaty i nie dostał zawału. Jąkał sie i trząsł ze zdenerowowania przez cały czas . Pomijając już wszystko a zwłaszcza gruszki na wierzbie jakie obiecuje , nie ma on predyspozycji i opanowania do bycia prezydentem . Merytorycznie Komorowski zadał mu o wile więcej celnych ciosów .
2:0 .
Scot Bronek tez się jąka i nawet nie wiedział ze mu czas ucieka ,troche obiektywizmu
dodam ze TVN nawet w miarę obiektywne ,co mnie trochę zdziwiło
Scot,napisz proszę że te Twoje peany na cześć Bredźka to żarty bo nie wierzę w to co czytam :)
Niech Duda pokaże pismo do rektora UJ w którym zwraca sie z prośbą o zgodę na prace na poznańskiej prywatnej uczelni oraz pismo rektora który wyraża na to zgode . [b]Jak pokaże to wtedy uznam że jest Prawy i Spawiedliwy a ja obiecuje że zagłosuje na niego ![/b] . Jako doktor prawa powinien znać art. 129 ustawy prawo o szkolnictwie wyższym :D .
Panowie,
24 maja 2006r. Sejm przegłosował likwidację WSI.
9 lat później, 24 maja 2015 r. Naród odwoła orędownika tych służb!
Ps. Dzisiaj Duda zdecydowanie wygrał.
Przykre jest to że ludzie w tym kraju łatwo się dają podzielić i to tak głęboko i w zasadzie o nic.
Jest taka stara zasada że ten czyni komu to przynosi korzyść.
Idąc tym tropem na pewno na tym nie korzysta tzw "szary człowiek". Zatem kto?
Widać przecież kto to znaczy kto chce ten widzi.
Obecnie toczy się zażarta dyskusja czy lepsza dżuma czy cholera. Argumentów w tym wszystkim mało ale za to dużo skakania sobie do oczu.
I to tak naprawdę o to kto nas czym będzie gnębił. PO reklamować nie trzeba bo kto tu mieszka parę lat to doświadczył ich zbawczego działania. Tylko to że PO jest be nie znaczy że PiS jest dobry.
Pytanie czy obie partie nie są największymi beneficjentami tego całego pseudo konfliktu?
Scot Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Niech Duda pokaże pismo do rektora UJ w którym
> zwraca sie z prośbą o zgodę na prace na
> poznańskiej prywatnej uczelni oraz pismo rektora
> który wyraża na to zgode . Jak pokaże to wtedy
> uznam że jest Prawy i Spawiedliwy a ja obiecuje
> że zagłosuje na niego ! . Jako doktor prawa
> powinien znać art. 129 ustawy prawo o
> szkolnictwie wyższym :D .
to takie jest prawdziwe jak z Kinga Dudą a nawet jakby cos było w temacie to nie ukradł ,ale zarobił
Scot
Prawda jest taka że z całej debaty zostanie zapamiętana flaga PO której sie Komorowski wstydził:). Dlatego debata dla Dudy.
PS.
W TVN poseł Neumann już atakował Dudę że była agresywny i pokazał prawdziwą twarz PiS;). Właśnie dlatego uważam że w niedzielę Duda wypadł świetnie. Wybijając ten argument z ręki.
Agent WSI-'' Gołąb - Gong ''
I kto tu był zdenerwowany?
Od początku Duda nokałtował tego buca.
REVENATOR - niech Duda pokaże papiery . Wtedy wszyscy oceniemy .
Największy nokaut tej debaty :
936 zł- minimalne wynagrodzenie od 1 stycznia 2007 r.(Dz.U. 2006 nr 171, poz. 1227) - czyli za rządów PiS
1750 zł- minimalne wynagrodzenie od 1 stycznia 2015 r. (Dz.U. z 2014 r. poz. 1220) - czyli obecnie za rządów PO .
Spawdźcie sobie podane przeze mnie dzienniki ustaw jak nie wierzycie . I wszystko jasne jak Pis dbał o najbiedniejszych . Czyli o ich elektorat . Inflacja od 2007 roku nie wyniosła prawie 100% .
scot tylko nie skacz do wisł.y jak [b]wsi[/b]ok przegra w drugiej turze.
Bredzisław jak na siebie wypadł i tak całkiem nieźle, widać że podobnie jak z uczeniem szympansa (o którym wspominałem wcześniej) i tutaj sztab ludzi musiał poświęcić mnóstwo godzin żeby go tak przygotować. Duda zdecydowanie bardziej naturalny. Kto wygrał, kto przegrał nie mi oceniać, na pewno nokautu z żadnej stron nie było. A szkoda, można było coś tam wspomnieć o WSI i Pro Civili ;)
Miejsce gajowego jest w leśniczówce.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)