Kilka minut przed końcem spotkania Wdowiak wpadł w pole karne i przewrócił się, ale gwizdek arbitra milczał. Zawodnik domagał się podyktowania rzutu karnego. - Sędzia uznał inaczej. Według mnie kontakt był i arbiter powinien podyktować rzut karny - przekonuje Mateusz
-
-
[20] Cracovia - Śląsk Wrocław 1 : 1
mnie to się nawet wydawało że jest mniej, frekwencja też zależy od kibiców gości a na to się nie zawsze patrzy.
Jak na tych głupków to fajnie zagrali...
Jedrisek kumaty, Polczak i Sreten też... W zasadzie mało minusów, no może wynik i chyba jednak błąd Pilarza...
Nykiel, jak na Nykiela, to faktycznie dobrze zagrał, słabiej moim zdaniem Covilo, bo nie był żadnym zagrożeniem przy stałych fragmentach. Fajny jest ten Wdowiak, wszedł i od razu asysta. To może być nawet w miarę ciekawa drużyna, jak na tą zajebistą ligę...
maciek72 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mnie to się nawet wydawało że jest mniej,
> frekwencja też zależy od kibiców gości a na to
> się nie zawsze patrzy.
tak czy owak nie bylo ich milion,tylko maksymalnie 750 osob.Po ostatnich meczach-frekwencja na plus.
chyba jestem jednal malkontentem ;) bo wyszedłem jednak mocno wkurzony, brakiem wygranej...
i tymi marnowanymi setkami, okazjami
a tu w C+ się rozpływają nad meczem, jak jeden mąż, huh? nigdy tam tak nie było, miód płynął z ust nawet Mielcarskiego :D
a kobietka słuchając ich mnie pyta, co ty tak narzekasz??
no własnie, rozwalmy w końcu kogoś tak 3-0 albo 4-1..
cieszy gra Kapustki i debiut Wdowiaka
po obu widać na razie młodzieńczy brak skażenia nijakośćią i brak kompleksów
Mecz do oglądanie bardzo dobry. Skuteczność do poprawy. Moim zdaniem mało piłek do Jendriska było....
Diabel Napisał(a):
> no własnie, rozwalmy w końcu kogoś tak 3-0 albo
> 4-1..
> cieszy gra Kapustki i debiut Wdowiaka
> po obu widać na razie młodzieńczy brak
> skażenia nijakośćią i brak kompleksów
Ja nawet 3-1 brałbym w ciemno :) (pod warunkiem, że trzecia bramka nie później niż w 75 minucie.)
Jesteśmy frajerami i tyle, nie strzelić 4 setek, w tym dwóch we dwóch na de facto pustą bramkę ale ... można się było tego spodziewać :(
Oby frekwencja jeszcze wyższa była z każdym meczem bo tego zawsze brakowało
nie wiem jak wy ale ja w 92 minucie miałem chyba stan przed zawałowy:) a tak ogólnie to naprawde oglądając skrót(bo na meczu patrzyłem gdzie indziej;)) to całkiem dobrze to wyglądało
jurassic Napisał(a):
> Jesteśmy frajerami i tyle, nie strzelić 4 setek,
> w tym dwóch we dwóch na de facto pustą bramkę
> ale ... można się było tego spodziewać :(
Również nie podzielam zachwytów nad tym meczem.
Kiedy będziemy wygrywać takie mecze to będę zadowolony ale kiedy frajersko tracimy punkty w meczu w którym mamy tyle sytuacji to nie jestem zadowolony.
Wreszcie powiało realizmem. Ruch 3 punkty z tyłu (po podziale to by było 1 lub 2).
Mam nadzieję, że Korona dziś przegra.
Jak mamy grać o pierwszą ósemkę, to dobrze stało się, że Ruch wygrał (bo Piast przegrał). Górnika też gonimy, więc lepiej by dziś nie zapunktował.
Odnośnie poziomu tzw. "dziennikarstwa sportowego" na wybiórczej pojawił się tekst
"W ostatniej minucie Śląsk strzelił bramkę, ale sędzia jej nie uznał. - Mieliśmy więcej sytuacji i nie byłoby to fair, gdybyśmy przegrali - kończy Jendriszek. " bez wzmianki, że Śląsk strzelił ze spalonego, ani nawet, nie wnikając w szczegóły, że sędzia podjął słuszną decyzję. Powiedziałbym wręcz, że cytowany tekst między wierszami sugeruje, że gol był strzelony prawidłowo. Dno!
ja sie nie znam za bardzo na pilce, ale niech mi ktos wytlumaczy czy ten zjawinski to strzelil jakiegos gola, czy tylko marnuje 100 po kilka w jednym meczu??
a zmarnował coś wczoraj? no oprócz tego że kiedy była okazja na zrobienie czegoś to się (jak zwykle) zakałapućkał bidok...
Mecz bardzo dobry w naszym wykonaniu, ale pilnie potrzebujemy prawdziwego snajpera, u nas nie ma kto strzelać bramek...
hrobry82 Napisał(a):
> ja sie nie znam za bardzo na pilce, ale niech mi
> ktos wytlumaczy czy ten zjawinski to strzelil
> jakiegos gola, czy tylko marnuje 100 po kilka w
> jednym meczu??
Jedyna bramke dla Cracovii jak narazie strzelil w Ostrowie, co zreszta obaj podziwialismy na zywo...
Ale jak chodzi Ci o mecz ze Slaskiem, to Zjawinski wszedl tylko na ostatnie minuty i bardzo mozliwe, ze przypisujesz mu setki zmarnowane przez Rakelsa, ktory akurat w tym sezonie strzela nawet dobrze, przynajmniej jak na niego :)
Dziś rano oglądnąłem powtórkę meczu - wszystko byłoby ok gdyby nie nasza skuteczność a raczej jej brak .Gdy uda się wyeliminować tą przypadłość powinno być dobrze .
hank Napisał(a):
> Dziś rano oglądnąłem powtórkę meczu -
> wszystko byłoby ok gdyby nie nasza skuteczność
> a raczej jej brak .Gdy uda się wyeliminować tą
> przypadłość powinno być dobrze .
co to znaczy "udać? udać to się może ślepemu, my musimy poprawić i basta!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)