Planuje zabrać dziewczynę do teatru w Walentynki poleci ktoś jakiś godny spektakl? pozdro
-
-
Teatr
W teatrze na ul. Siedleckiego w piątek 13.02.2015 r. o godz. 18.30 spektakl hokejowy z Sanokiem, w niedzielę 15.02.2015 r. o godz. 19.00 z Jastrzębiem, a wcześniej w teatrze przy ul. Kałuży w niedzielę o godz. 15.30 spektakl piłkarski ze Śląskiem Wrocław ! :)
W teatrze i tak wszystko udawane, albo naprawde na niby :). Ja bym polecił jakąs komedie w Bagateli w stylu: "Szalone Nożyczki" lub cos powaznego w teatrze Słowackiego. Tam jest interesujacy wystrój i atmosfera. Jak bedziesz darł ryja na meczu to i tez zrobisz wrazenie i atmosfere, na meczu, lepszą moze niz w teatrze.
późno się zabierasz jeśli chodzi o teatr, kupienie biletów na 14 będzie graniczyło z cudem
Wiadomo, ze najlepiej na takie spektakle jak wyżej napisaliscie, ale nie chce jej zbytnio styrać by w nocy miała siłęB)
Teatr Ludowy, "Wszystko o kobietach" , grają 14 lutego o 19 . Można się pośmiać, fajna sztuka . Polecam
jurassic Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a wcześniej w teatrze przy ul.
> Kałuży w niedzielę o godz. 15.30 spektakl
> piłkarski ze Śląskiem Wrocław ! :)
Poprawka - to będzie bardziej cyrk ;)
jaguar Napisał(a):
> Wiadomo, ze najlepiej na takie spektakle jak
> wyżej napisaliscie, ale nie chce jej zbytnio
> styrać by w nocy miała siłęB)
To najpierw Ty Ja styraj by nie miala sily isc do teatru ;)
Dziękować
KruszynaKSC Napisał(a):
> jaguar Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wiadomo, ze najlepiej na takie spektakle jak
> > wyżej napisaliscie, ale nie chce jej zbytnio
> > styrać by w nocy miała siłęB)
>
>
> To najpierw Ty Ja styraj by nie miala sily isc do
> teatru ;)
Tyram ja prawie co 2 dzień to dla niej w walentynki w południe byłaby to mordęga czasami trzeba oszczędzić kobietę:D
polecam scenę w Ratuszu na Rynku Głównym. "Wszystko o mężczyznach" lub "Wszystko o kobietach" Jak zobaczysz jeden spektakl, kupisz bilety na drugi :D Rewelacyjna komedia, tylko nie wiem jak z biletami. Gorąco polecam, świetna zabawa dla pary :)
VelVet Napisał(a):
> Poprawka - to będzie bardziej cyrk ;)
A propo cyrku to by było coś, szkoda tylko, że nie ma w Polsce :( : [url]http://www.cirquedusoleil.com/en/home/shows.aspx[/url]
Cirque du Soleil nie miał być jakoś w Łodzi przypadkiem?
Allegria... :)
Ku...
W życiu bym do teatru nie poszedł.
Ale baleron można zobaczyć ;)
A.W.B. Napisał(a):
> Ku...
> W życiu bym do teatru nie poszedł.
Błąd też tak kiedyś mówiłem. Ale na niektórych sztukach można się naprawdę dobrze bawić i pośmiać.
I nikt nie zażera się popcornem.
I dlatego AWB nigdy do teatru nie pójdzie.
Tam można stracić wszystkie włosy. Też bym nie poszedł.
Można sie zarzekać (tfu!), że sie teatru nie lubi, ale na meczu z Zagłebiem sie bylo.
Popcornu nie wypada jeść w teatrze, a w kinie juz tak. Nie wiem czemu tam nie, a tu, jest przyzwolenie. Nie żebym nie znosił popcornu, ale na vipach np nie jedzą zapewne.
Co do włosów to, jak są siwe to siwsze nie będą już, albo jesli nawet to i tak nie ma nic do stracenia. No to po co iść wtedy? Wniosek: nie chodzić. (:D
Ja przestałem chodzić do kina przez popcorn i związane z tym "szeleszczenie" tym czymś z każdej strony ! Tak się nie da nic oglądać ! :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)