Swoją drogą gdyby Wdówka miał więcej "cwaniactwa boiskowego" to upadłby w sytuacji kiedy został ewidentnie odepchnięty łokciem na polu karnym. Tak robi 90 procent boiskowych "wyjadaczy". Wówczas albo byłby rzut karny dla nas albo żółta kartka dla Wdowiaka, jednak w tej fazie meczu opłacało się zaryzykować.
-
-
Pan Piłkarz - Mateusz Wdowiak
zdecydowanie powinien był się położyć. była walka bark w bark ale w końcowej fazie został poprostu odepchnięty ręką. pewnie się nie chciał kłaść a powinien. inna sprawa, że fiut by pewnie nie gwizdnął
Nie gwizdnął by.
Oczywiście, że by nie gwizdnął. To zagranie było faulem niezależnie od tego, czy Wdówka się przewrócił czy nie.
leszeczek Napisał(a):
> Oczywiście, że by nie gwizdnął. To zagranie
> było faulem niezależnie od tego, czy Wdówka
> się przewrócił czy nie.
Zgoda a Wdówka zarobiłby wtedy żółtko .
Moim zdaniem dobra zmiana Wdówki,rozruszał całe to towarzystwo i wzieli się do roboty.
piotrek67 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Moim zdaniem dobra zmiana Wdówki,rozruszał całe
> to [u][b]towarzystwo[/b][/u] i wzieli się do roboty.
Towarzystwo jest na gooownianej stronie blon.... Rozruszal kolegow z druzyny ;)
40 dni później
Długi, ale fajny wywiad z Wdowiakiem
[url=http://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/znakomity-rok-cracovii-derby-wisienka-na-torcie_12157.html]klik[/url]
ifu Napisał(a):
> Długi, ale fajny wywiad z Wdowiakiem
> klik
gdzie ten dlugi wywiad bo sie rozkrecilem dopiero i sie skonczyl??
19 dni później
Wdowiak tyraj tam na treningach, bo Rakels Ci robi miejsce na boisk ;)
zapierd** a nie żadne imprezy studenckie
Zapierdala cały czas.Gdyby nie śmieciowa umowa ,na którą nie przystał wraz z Kucharskim (tym menago od Lewandowskiego) byłby podstawowym zawodnikiem Cracovii w kilku ostatnich kolejkach 2015 r.
13 dni później
- Pana dobry kolega Krzysztof Szewczyk chce odejść z Cracovii na wypożyczenie. Pan nie chciał podążyć podobną drogą? - Dla Krzyśka lepiej, by poszedł gdzieś grać. Ja chcę powalczyć o miejsce w składzie, myślę, że jest to w moim zasięgu. Mam nadzieję, że będę grał więcej niż w poprzedniej rundzie. Wszystko w mojej głowie i nogach. Taki sobie postawiłem cel przed tą rundą. Będę się starał, by grać, jak nie w podstawowej jedenastce, to o to, by wchodzić z ławki rezerwowych.
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/9352333,rozmowa-z-mateuszem-wdowiakiem-pomocnikiem-cracovii-ktory-chce-wiecej-grac,id,t.html
Walcz Wdówka o miejsce , stać Cię na to .(:P)
Cracovia. Współlokator chce iść śladem reprezentanta.
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,19573963,cracovia-wspollokator-chce-isc-sladem-reprezentanta.html
45 dni później
Bramka miodziu, choć już widziałem w Twoim wydaniu ładniejsze. Powodzenia na Repie w Szczecinie :)
No Mateusz... Wreszcie pokazałeś jaja B)-
A co poza bramką pokazał??????????
Dobrą technikę i pewnośc siebie. Super mecz i niech mi tu dziś nikt nawet nie próbuje hejtować.
awaria Napisał(a):
> A co poza bramką pokazał??????????
wszystko!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)