Pasiut klasa sama w sobie.Nie zła gra Liottiego w drugiej formacji,może od początku powinien w niej grać, tym bardziej że z Dennisem już
grywał,widać było że szukał Dennisa podaniami. Radzik dziś w wysokiej formie.Patrik Guzika zamienił pięknie. Cała drużyna zagrała super mecz zwłaszcza taktycznie.Brawo Panowie,super mecz.
-
-
[33] Cracovia vs Gks Tychy | piątek, 09.01.2015, godz. 18:30 - 5:2
Dojechali z wynikiem do końca , brawo ,
Gra na trzy formacje ,dała efekty ,ale konieczne są wzmocnienia tu dalej bez zmian ,bo na trzy piątki nie da rady
Zgodnie z oczekiwaniami ,po zamianie obrońców lepiej to funkcjonuje ,Maciejewski od drugiej tercji już pewny i tu nawet nie chodzi o ten gol ,ale dobry w defensywie ,ofiarnie
Bardzo dobrze Radzik oraz pierwsza piątka a Pasiut świetny wręcz
co najwyżej średnio 2 piątka znowu byli przy stracie gola napastnicy ,a co chyba gorsze nie wykorzystali całej masy pozycji do strzelenia gola !!
3 piątka dobrze ,waleczna malo strat ,ale brak tam egzekutora!?
Stworzyć jeszcze 4 formację i wracamy do gry !
Grali świetnie a do tego widowiskowo , druga tercja najlepsza w tym sezonie.
Pasiut zdecydowanie dzisiaj najlepszy .
dzięki Panowie , dobry meczyk wreszcie widziałem !!!
tomek1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Galant musiał ratować kolege z drużyny przed
> większym łomotem , trochę dyshonor jak dla
> mnie, no cóż Kacper młody chłopak jeszcze :)
Ale głupi.....
Słaboń 4 Pasiut 3 pierwsza piątka wraca do gry? eee przeciwnik słaby :) niestety dotarłem na hale na 3 tercje :D
Po pierwszej tercji spodziewałem się kolejnej wtopy, a tu takie ładne kolejne dwie :)
Brawo i gratulacje.
PS. Ciekawe co to za oszołom rzucił tym piwem.... Czy od nas czy z Tychów ? Obojętnie skąd, to ochrona powinna go natychmiast zwinąć i zakaz lodowiskowy na 2 lata.
Grzesiek Pasiut był ojcem dzisiejszego zwycięstwa. rozegrał super mecz z przodu i z tyłu. Brawo ! Super że gra u nas i z taka formą jest naprawdę gwiazdą.Tym samym moim zdaniem zamknął dyskusję Aron czy Chmielewski. Aron nigdy w takim stopniu nie brał gry na siebie bo po prostu wszystko jeszcze przed nim. Jeszcze nie ta para butów. ale powiedziałem- wszystko przed nim i życzę mu przegonienia Grzegorza w najbliższej przyszłości.
Cała drużyna grała bardzo ambitnie, z zębem, pełna determinacja. Brawo!
Też zauważam widoczny postęp w grze Liottiego.
Natomiast Denis to dalej słabo-raczej odstrzał.
I jeszcze piękne k.o. Valcaka nad Guzikiem. Z czym do gościa gówniarzu - zajmij się treningiem, grą a nie prowokacjami bo gdyby nie Galant
który jak gnida zaatakował Valcaka z tyłu to byś dzisiaj Kacperku musiał w trybie pilnym rezerwować termin do chirurga szczękowego.
Galant się nie popisał faktycznie.
Galant zachował się dokładnie tak, jak debil Danton.
Widać, że jak chcemy, to potrafimy ! :) I nawet Rudolf czyta Forum ;) i chociaż z opóźnieniem ale przestawił Dennisa do drugiej piątki, a teraz Liottiego ! :D Najbardziej cieszy metamorfoza naszej gry w drugiej tercji, które to drugie tercje w tym sezonie raczej zawsze były najsłabsze w naszym wykonaniu, a tu 3 do jaja i to z Tychami ! Wielkie gratulacje za okazałe zwycięstwo ! :) Takie mecze się ogląda ! :)
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po pierwszej tercji spodziewałem się kolejnej
> wtopy, a tu takie ładne kolejne dwie :)
>
> Brawo i gratulacje.
>
> PS. Ciekawe co to za oszołom rzucił tym
> piwem.... Czy od nas czy z Tychów ? Obojętnie
> skąd, to ochrona powinna go natychmiast zwinąć
> i zakaz lodowiskowy na 2 lata.
Od nas.
Kolejny raz sprawdza się stare przysłowie ze najlepszą obroną ,to atak ,głownie tyczy się to defensorów dziś az dwa gole naszych obrońców Noworyty nawet z pod niebieskiej ,takich goli brakowało na pewno do je pory .Pochwale jeszcze raz Maciejewskiego bo to jedyny nasz reprezentant młodego pokolenia ktory musi być w protokóle meczowym ,ale i grał przez 3 tercje dziś, to bardzo ważne by grał a nie był tylko na papierze !
Patrik pikna bójka, chyba najlepsza sezonu !
Oby okład z lody nie był złym znakiem.
Ten co to piwo rzucił, w Patrika to chuj, a nie kibic Pasów, niech wypierdala i nie wraca.
Przesunięcie Liottiego do drugiej piątki, odpaliło )
Ogólnie ta\e roszady wyszły na plus, ale wzmocnienia obrony muszą być.
Brawo. Wygrana z mocnym rywalem cieszy! Zresztą patrząc na dzisiejszy mecz wiele rzeczy cieszy! -Pokonanie najlepszej obecnie kadrowo ekipy- zaangażowanie w grę- poprawa gry obronnej- gol z niebieskiej plus próba kolejnych strzałów z tej pozycji -gra Pasiutka ( super mecz)-mądrość w grze ( przetrzymanie krążka, skuteczna gra w osłabienu) -sprawność Patrika( brawo!). Nie lubie niepotrzebnego narzekania ale również trzeba wyszczególnić dwa minusy- zmarnowane sytuacje Denisa oraz niepotrzebne kary dla Kłysa i Józka za grę wysokim kijem. Mimo wygranej wzmocnienia - konieczne!!
Nie chcę mi się szukać i cytować, ale po ostatniej "czarnej serii" byli tacy co na Pasiucie wieszali psy, no to im Grzesiek dzisiaj pokazał. :) Pierwsza odsłona nie bardzo nam siadła, ale chyba w przerwie była boruta i na lód wyszła inna drużyna. Brawo obrona! Trzymsliśmy się blisko rywala, co przyniosło efekt kilkukrotnego przejęcia gumy podczas ich podań. To mi się naprawdę podobało. Ta szybkość, dynamika, naprawdę efektowne widowisko. Szkoda jedynie zmarnowanej dogodnej sytuacji przez McCauleya. Natomiast należy pochwalić Maciejewskiego, będą z niego ludzie. Radzik świetnie dysponowany, co najważniejsze. Co do incydentu Valčaka z Guzikiem, to po liściu należy się tym, którzy wyrzucili napoje na tafle! No i chyba tyle odnośnie dzisiejszego spotkania, gościna Tyskich nadal trwa.:) :)-D
To takie jeszcze zdjęcie o wymownym "podwójnym" zwycięstwie ;)
[img]http://hokej.net/pl/galeria,getZdjecieBig,221363,hokej.net41jpg.jpg[/img]
Fajny mecz, w koncu:-)
Mam nadzieje, ze to zwyciestwo bedzie poczatkiem porzadnego grania.
Piwo polecialo od " naszych".
Tym samym musze odszczekac. Na Siedleckiego tez mozna oberwac piwem.
Swoja droga jakim cudem hektory wpuscily gosci nawalonych w cztery trabki?
Jeżeli obserwator odnotował w protokole incydent z piwem, to klub będzie miał problemy (prawdopodobnie kara finansowa). W takim przypadku obciążyć nią tego matoła, który tym piwem rzucił. Najlepiej kwota kary x3, co by następnym razem się zastanowił czy warto.
I brawa dla Valcaka! Guzik szukał, szukał i w końcu znalazł.
Gratulacje dla drużyny, za odwrócenie losów spotkania! :)
Była jakaś rozmowa wychowawcza w szatni???
Tak, to prawda mecz fajny. Wynik jeszcze fajniejszy.
Parafrazując jednak stare porzekadło, sprowadziliśmy rywala do swojego poziomu, a następnie pokonaliśmy go doświadczeniem ;)
Cała masa chaosu, ale za to doprawiona ambicją, walką na bandach, zadziornością i całkiem niezłą skutecznością.
Tychy wczoraj były wyjątkowo słabe, ale nie tacy słabeusze odbierali nam punkty w tym sezonie.
Brawo.
Nie mogę tylko pojąć dlaczego pewny plac ma nadzwyczaj dobrze odżywiony showman, a przyszłość (?) polskiego hokeja siedzi cały mecz w boksie.
Co stało na przeszkodzie, aby przy wyniku 5:2 grę poprowadzili młodzi?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)