MSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> z_sanoka Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > żółta kaczka Napisał(a):
> >
> --------------------------------------------------
>
> > -----
> > > A Ty nie na meczu?
> >
> > Nie :)
> >
> >
>
> Gość nie dość, że nie jest na meczu swojej
> drużyny to jeszcze w tym czasie przegląda forum
> drużyny rywala.
> Dość osobliwych kibiców ma Sanok :D
Nie boj sie, to nic osobistego. Zawsze jak nie moge byc na meczach to procz transmisji sledze forum i nasze i przeciwnikow. :)
-
-
[32] Kh Sanok vs Cracovia | wtorek, 06.01.2015, godz. 18:00 - 4:1
Swoje to rozumiem ale po co nasze?
Podsumowując mecz: Niestety niczego innego się nie spodziewałem. Trudno. Podhale 11 pkt. za nami.
Ja też wasze od początku meczu forum sledze bo jestem ciekaw waszych opinii na temat padki jaka w tym momencie gracie
Kicha, kicha i jeszcze raz kicha, w 3 meczach straciliśmy w sumie 8 punktów ! :( Żeby tylko Play-Off nie przyszło nam grać z 5 miejsca !
jedyny malutki plus w tym meczu to gol Pasiuta cała reszta do bardzo słaba postawa Cracovii na dziś byśmy mieli nawet problemy z Katowicami nawet jesli taka ,słaba gra ,to mamy być wymuszanie wzmocnień ,które są niezbędne bez wątpienia to choć trzeba było pograć , pół jednej tercji na jako takim poziomie ,a nie ciągłe spalone czy seryjne niecelne podania-to juz jest nudne !
druga sprawa lepiej ominąć Podhale na które koniecznie chcemy trafić w pierwszej fazie P.O. Unia ,Orlik czy najsłabszy Janów są bardziej w naszym zasięgu
napster Napisał(a):
> Ja też wasze od początku meczu forum sledze bo
> jestem ciekaw waszych opinii na temat padki jaka w
> tym momencie gracie
zajrzałem z ciekawości pierwszy raz na to wasze forum
i już wiem dlaczego tak często tu gościcie
bo u Was jak w "Rejsie"
cisza, spokój, nic się nie dzieje :D
Jak byś się kolego zalogował to byś mógł pisać na shotboux tam się dużo dzieje .
U nas całkiem spokojnie jak na takie okoliczności. Trzecia porażka nie jest miła, a przecież wiemy doskonale, że i czwarta i piąta za rogiem już czekają. Ale to jest jedyny klub w Polsce, w którym przy czymś takim nie ma wygwizdywania zawodników, zwalniania trenera przez kibiców i jeżdżenia po wszystkich, że patałachy, do niczego się nie nadają i tak dalej. Co z Tychami nie będzie - po meczu chłopaki dostaną brawa i lokomotywę, zapewniam. Po prostu - nie ten adres koledzy.
[hr]
[small]napster Napisał(a):
> Jak byś się kolego zalogował to byś mógł
> pisać na shotboux tam się dużo dzieje .[/small]
To oni wszyscy wyjątkowo nie na meczu?
napster Napisał(a):
> Jak byś się kolego zalogował to byś mógł
> pisać na shotboux tam się dużo dzieje .
a po co mam tam pisać? :P
Jest gdzieś live z derbów Katowic?
Jedynie chyba tekstowe relacje. Np. na naszym ulubionym portalu lub tu:
http://www.livesports.pl/mecz/d85wAADs/#szczegoly-meczu
W Katowicach gra jakiś Komarczew. Trza go kupić, lekko zmieni się mu nazwisko i Profesor będzie zadowolony.
Na przykład: Comarchczew :D
Leesior Napisał(a):
> Jedynie chyba tekstowe relacje. Np. na naszym
> ulubionym portalu lub tu:
> http://www.livesports.pl/mecz/d85wAADs/#szczegoly-
> meczu
>
> W Katowicach gra jakiś Komarczew. Trza go kupić,
> lekko zmieni się mu nazwisko i Profesor będzie
> zadowolony.
> Na przykład: Comarchczew :D
Dobry pomysł! I tak szybko by go można było zakontraktować bo koszulkę w zasadzie od razu miałby z nazwiskiem (tyle że z przodu)
A ja tak z innej beczki, po rozstawieniu pierwszej szóstki, punktacja się zeruje??
Żadna nowość ,ale potwierdzenie faktów ze dziś znowu najwięcej straconych goli druga formacja z super defensorem Kruczkiem na czele ,czemu trener cos z tym nie robi ?pierwszy i ostatni gol na koncie tej formacji ,poza tym po jednym golu pierwsza i trzecia piątką
Jakim cudem?
MSC Napisał(a):
> Nasi powinni się udać do Klisiaka na nauki jak
> się rozgrywa przewagi.
a dziś po wygranej Janowa nad Katowicami 5-4 nasi powinni podszkolić sie jak sie gra by utrzymać korzystny wynik przez około 30 minut
MSC Napisał(a):
> bo u Was jak w "Rejsie"
> cisza, spokój, nic się nie dzieje :D
Jest cisza, bo ludziom powoli odniechciewa się roztrząsania nad postępującą degrengoladą. W zeszłym sezonie gry o medale nie było, w tym także nie oczekiwałbym fajererków. Puchar Polski już wypadł. W następnym sezonie może otrzemy się o play-out, a jeszcze w kolejnym może się utrzymamy. Morale siadają, nie tylko wśród zawodników. W piłce sytuacja ma się z resztą podobnie. Co pół roku jest gadka profesora o wzmocnieniach, na końcu jednak okazuje się że licytować się o zawodników nie będziemy. O kultowym już 'podbijaniu kontraktów' nawet nie chce mi się wspominać. Żenująca sytuacja.
Pasiasty92 - tam raczej chodziło o kibiców z forum Sanoka, ale nic. :) U nas swoją drogą też spokojnie jak na wojnie. Hokej wiadomo, to co jest wystarczy, playoffy będą, medali być nie musi, a być mogą. W piłce jak zwykle trochę szumu przed, a wychodzi rok w rok tak samo.
Rudolf Roháček (trener Comarch Cracovii): O meczu zdecydowała pierwsza tercja gdzie otrzymaliśmy pierwszą bramkę a później dwa faule i rywale podwyższyli wynik. Gdy graliśmy 5 na 5 to spotkanie było wyrównane, szkoda tej czwartej bramki gdzie straciliśmy gola do szatni w osłabieniu. W trzeciej próbowaliśmy coś zmienić, ale Sanok pilnował tego zwycięstwa. Walczyliśmy do końca zdobyliśmy gola, to było wszystko, ale walczyliśmy do końca za co pochwalę chłopaków. Sportowo Sanok był lepszy w dzisiejszym spotkaniu.
Trenerze skoro mówisz ze o meczu znowu decyduje pierwsza bramka a ja tracą zawodnicy drugiej formacji to trzeba cos zrobić bo to nie pierwszy raz kiedy ta formacja traci ważne gole ! moze trzeba pomieszać piątki ,moze przesunąć ich do trzeciej czy czwartej piątki ,a może i nawet na mecz czy dwa, na ławie profilaktycznie posadzić i zagrać na trzy piątki ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)