no to mamy karne! Radzik Radzik !!!
-
-
[26] Unia Oświęcim vs Cracovia | piątek, 12.12.2014, godz. 18:00 - 3:4 k.
No i Fojtik i Valcak się jak dzieci wykluczyli ze strzelania karnych.
Piekarski powinien jeszcze dostać 10 min za pajacowanie, ale Kępa nie widziała, choć obok stała.
100klasa, Kalus, Pasiut, Kowalówka, Dennis... krótka ta nasz lista potencjalnych strzelców się zrobiła...
Stoklasa strzelił ! :)
Dennis też.
Wygrana :)
Gratulacje.
Komiks zamiast karnych obejrzałem, a wynik znam z livesports
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Stoklasa strzelił ! :)
i Dennis :)
A wynik?
Wojto Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A wynik?
3-4 po karnych
2-0 w karnych
czyli 4-3 dla nas
Wynik lepszy niż szerokość i jakość całej tej szerokości składu jaką mamy. Oby decydentom kolejna wygrana oczu nie zamydliła. Krótka ławka, i takiej sobie jakości. Nie na play-off taki skład.
No brawo i cieszy odblokowanie się Liottiego ;)
W sumie to ta Unia nic wielkiego nie grała. Jakbyśmy mieli dłuższą ławkę i większą świeżość, to by można ich za 3 punkty stuknąć. Ale dobre i dwa, choć spadamy na 3-cie miejsce.
graliśmy na 3 piątki a po wypadnięciu Damiana nawet niepełne - w kontekście kluczowych zawodników oczywiście.
Zawsze sie z nimi trudno gra, wiec wygrana cieszy, inni sie w pełnym składzie męczyli w Oświęcimiu, także w naszej obecnej sytuacji trzeba sie cieszyc z 2 pkt.
no i brawo Liotti :)
Gdyby Unia nie grała tak słabo w przewagach, to byśmy ten mecz przegrali.
No cóż, punktu oczywiście szkoda, chociaż patrząc na gre obronną całego zespołu oraz ilość i okolicznośći nałożonych na nas kar, to dobre i te 2 punkty, zwłaszcza że wyszarpane, na zawsze trudnym dla nas terenie, w Oświęcimu.
Gratulacje dla drużyny!
Damian Słaboń dostał 5 minut za atak z tyłu, ale jeśli dobrze widziałem, to na lodzie były ząbki i krew, a wtedy wiadomo, że jest kara meczu.
McCauley elegancko srzelił karnego, wymanewrował Fikrta, i spokojnie umieścił krążek w pustej bramce. Ciekawe, czy zawze tak strzela, czy był to jednorazowy wyskok?
Piekarskiemu zostało tylko pajacowanie, po tym, jak dosięgnął go prawy prosty Fojtika ;).
apropo pajacowania Piekarskiego
https://www.youtube.com/watch?v=gShOA8y4vKs&feature=youtu.be
Ooo to Dennis umie strzelać karne :)
Martwi to, że Kępa sędziuje nam półfinał PP...
Podzielam obawy przedmówcy. Kępa to kawał ....
Kępy nie posądzam o stronniczość, on jest po prostu miernym sędzią, i często nie ogarnia tego, co dzieje się na lodzie.
Stronniczość nie, ale nam u Niego wolno ciut mniej. Tak samo ma np. Pachucki.
Co do wczorajszego wykluczenia Słabonia, to pewno Wiśniewski wskoczył do 1-szej piątki za niego - jakos mi to umknęło, bo transmisja dość kiepska, a i kopacze - o przepraszam, piłkarze (w końcu wygrana na wyjeździe) - grali równocześnie.
Co innego mnie nieco zastanawia... Wchodzę dziś rano na stronę główną. Co widzę ?
Ano: [i]Niespodziewane emocje...[/i]
http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/niespodziewane_emocje_karne_daja_wygrana_w_oswiecimiu
Ktoś może myśli, że Unia to ogórki z którymi powinniśmy wygrać z 10:1 i to na wyjeździe, albo komuś się w klubie wydaje, że nie wiadomo jaką to my pakę mamy ? Żeby tylko nie wpadli na to, że teraz to już się wzmacniać nie potrzebujemy.
Wchodzę na Teraz Pasy. Co widzę: [i]We czwartek Pasy zakontraktowały [b]ósmego[/b] obrońcę, jednak Dawid Maciejewski nie znalazł się jeszcze w kadrze na wyjazdowy mecz w Oświęcimiu...[/i]
Nie wiem, czy ktoś Witowskiego nie liczy, czy jak, ale mnie wychodzi, że dziewiątego, a nie ósmego.
PS. Na filmiku z "występem" Piekarskiego dobrze widać gdzie stała Kępa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)