Panowie - czy można liczyć na jakiś protest przeciwko trenerowi Podolińskiemu i jakieś transparenty? Przecież to jak on wykonuje swoją pracę to jest nawet nie śmieszne. Jakby mu prezes płacił fałszywymi pieniędzmi. Nie należy mu się dalszy kredyt zaufania, i trzeba to jasno pokazać. Kompletna strata czasu
-
-
(WIKTORIA) [19] Korona Kielce - CRACOVIA 1 : 2
Myślisz, ze jesteś śmieszny? Wyprowadze cię z błędu -jesteś żałosny.
Jedz tam do łodzi na ligę mistrzów, PS weźcie go zbanujcie bo to jakiś prowokator
Myślę, że on jednak ironizuje. Albo inaczej - chcę w to wierzyć ;-)
Z Koroną można wygrać ich bronią - solidna gra w defensywie, przyczajenie się na własnej połowie i kontry, a także stałe fragmenty (jak rozumiem, wraca Covilo). Mecz z Jagiellonią pokazał, że nasi mają siły na 90 minut, zwycięstwo było dość blisko, a Korona jest ewidentnie słabsza niż Jaga. Więc nie biorę remisu w ciemno.
docent, a kiedy tam ostatnio wygraliśmy ?
Sehtan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wygrać trzeba tylko zagrać musimy w końcu
> mądrze i odważnie. Pasuje trochę nadrobić tych
> punktów bo ta wizja pierwszej ósemki się oddala
> coraz bardziej, a strefa spadkowa to zaledwie dwa
> punkty :D
Wreszcie zagrać z kontry .To może dać sukces .
Wystarczajoco długo tam nie wygralismy, czas to zmienić
Ten "Stawinho" to jakiś placek - zapuść sobie wąsy i protestuj albo jedź do Łodzi.
W sumie to może by Dudzica wpuścić od początku bo Nykiel na prawej dramat a Deleu to też jakoś niewyraźny.
Tez bym wpuścił Dudzica od początku, po jego wejściu z jaga ruszyło do przodu, pytanie jest czy to dzięki niemu czy też Podolinski kazał im siąść na nich z grubej rury i jego wejście na boisko z podrywem drużyny to czysty przypadek
Deleu spuchł, ale to naturalne w sytuacji, gdy całe lato biegał po plaży, a teraz musiał zasuwać po skrzydle za dwóch.
Też bym postawił na Dudzica od początku.
Ja bym wystawił Podolińskiego na trybuny. Wtedy z pewnością Cracovia wygra ten mecz
Stawinho Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja bym wystawił Podolińskiego na trybuny. Wtedy
> z pewnością Cracovia wygra ten mecz
przecież już wystawiłeś Podolińskiego na trybuny. Na dwa mecze. I coś wydaje mi się, że w obu tych meczach z pewnością wygrali rywale.
jeśli już koniecznie chcesz trolować ironizując - to wysil się na coś lepszego.
Remis będzie szczytem marzeń :) Biorę w ciemno :)
tylko 3 punkty Panowie, nie ma innej możliwości, remis to będzie jak przegrana, wiem że to brzmi dziwnie zważywszy na to że nie wygraliśmy na wyjeździe w tym sezonie ale muszą być 3 punkty aby była dobra pozycja wyjściowa na wiosnę, cieszy fakt że w nowym roku nie będziemy mieli ciężkich wyjazdów (wyjątek : gts), PS.: Kita i Jaro grali dzisiaj z młodymi rocznikami pod balonem na Wielickiej z okazji Mikołajek, dzieciaki miały frajde :)
Ale nie wygramy :)
Miałem sen, że do przerwy prowadziliśmy 0:4 tylko szlak trafił końcowy wynik bo się obudziłem :P Nie no wygrać trzeba i może faktycznie grać sobie z kontry, a jak będzie nadal 0:0 to siąść na nich w ostatnich 30 minutach bo będą już pewnie zjechani.
Ten Stawinho przypomina mi opsona z TP - też taki skręcony fanatyk.
My mamy zagrać na zero z tyłu i strzelić tą jedną bramkę. Obrona w której dodatkowo zagra Dudzic zupełnie tego nie gwarantuje. Swoją drogą odchodzi od Nas piłkarz, który w klubie spędził blisko 8 lat i mimo że piłkarzem wielkim nie był to tak trochę odchodzi jak pierwszy lepszy typ co się po pół roku nie sprawdził.
Sehtan po 1) nie mówi się o śnie bo się wtedy nie spełnia ;) po 2) tez miałem pisać ze to pewnie Czopson :D, Korona na pewno będzie chciała kontrolować grę bo grają u siebie a my będziemy jechać z kontry, najważniejsza będzie skuteczność
Panowie dajcie już spokój Podolińskiemu, Gość wkłada serce i niemałe umiejętności w Cracovii
Materiał piłkarski jaki ma każdy widzi. Wszyscy się wściekamy nad nieudolnością naszych graczy.
Strzały naszych zawodników nie sieją popłochu w innych drużynach . Atakujemy zbyt małą liczbą .
W przeciwieństwie do nas każde zejście przeciwników do naszej linii końcowej i dośrodkowanie pod bramkę jest dla nas bramkowym zagrożeniem.
W przerwie czekamy na solidne wzmocnienia, ale mam wątpliwości czy np. "maluch" 164 cm wzrostu P.Kun może być naszym wzmocnieniem. Może tych z rezerw.
Dudzic mógł być "wielkim" ale zatrzymał się w pół kroku. Życzmy mu powodzenia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)