szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z mojej obserwacji wynika, że trzy bramki
> przepuścił Stępniowski (jeżeli się mylę
> proszę mnie skorygować) i już się zaczynam
> bać o ewentualnej kontuzji lub kartce(ach)
> Krzyśka Pilarza.:S
racja
-
-
Przygotowania do rundy wiosennej 14/15 - obozy,sparingi, treningi, etc.
Do Aston1906. Ale błysnąłeś!
Takie to trudne do zrozumienia, że im drużyn gra gorzej, tym frekwencja maleje. Jesienią np. było coraz to mniej widzów na naszych meczach. Ponadto nie Ty decydujesz kto ma przychodzić na mecze, a kto nie.
Czytanie ze zrozumieniem niektórych przerasta, ale to już wiadomo nie od dziś ;)
30 letni doświadczony Sretenonović, ograny jak nowicjusz, przez niemal emerytę piłkarskiego Kowalczyka (38 lat). Co tu jest grane?
Nie wiem po co taka panika. No chyba, zeby specjalnie nakrecic motywacje! Po meczu ligowym bedzie mozna dopiero cos powiedziec. Gorzej niz w zeszlej rundzie nie bedzie. Licze na zwyciestwo i jeszcze jakies ciekawe transfery. Mam nadzieje, ze te porazki zalatwia wiecej monet na wzmocnienia...
Aston1906 Napisał(a):
> Czytanie ze zrozumieniem niektórych przerasta,
> ale to już wiadomo nie od dziś ;)
Świetna autodiagnoza! Brawo>:D<
quentin, zakładaj wątek meczowy, bo to już za tydzień i jeszcze się ktoś wyrwie:)
Stępniowski totalna masakra, praktycznie każda bramka po części jego. Pilarz znów nie ma realnej konkurencji
Killeroth Napisał(a):
> Koniec meczu.
>
> Wstyd.
> Żenada.
> Kompromitacja.
> Hańba.
> Frajerstwo.
ktos tu niezle odjechal :D
[b] https://www.youtube.com/watch?v=xBpLpIVWB9w
skrót sparingu z Tychami w dobrej jakości.[/b]
edit:
po skrócie uważam, że nie wyglądało to aż tak źle (chociaż wiadomo, że jest zmontowany na naszą korzyść).
na + na pewno Kapustka
na - Diabang, Sretenović, Stępniowski, Marciniak (za asekurację przy 3 bramce)
bramka na 0:1 - błąd w kryciu Sretenovicia, który jednak został sam (!) z dwoma zawodnikami. blisko stał numer 96 - nie wiem kto to jest (Wdowiak? Ceglarz? Vojtus?), więc on również jest współwinny bramki. Do tego Stępniowski również się nie popisał, bo to był 2-3 metr.
bramka na 1:1 - ładna akcja na prawym skrzydle kogoś z w/w trójki lub Zjawińskiego i wykończenie Kapustki.
bramka na 1:2 - oczywisty błąd Stępniowskiego.
bramka na 1:3 - fatalne zachowanie Sretenovicia + dramatyczna asekuracja Marciniaka. Wielbłądy straszne.
+ kilka składnych akcji w naszym wykonaniu, w tym nieuznana (wg mnie niesłusznie, ale oceniam po powtórce pod dość dużym kątem) bramka Zjawińskiego ze spalonego.
będzie lepiej :)
dwie brameczki Sretana
a miał być taki ładny,"amerykański" :D
empe Napisał(a):
>
> + kilka składnych akcji w naszym wykonaniu, w tym
> nieuznana (wg mnie niesłusznie, ale oceniam po
> powtórce pod dość dużym kątem) bramka
> Zjawińskiego ze spalonego.
Wystarczy sobie zatrzymać w momencie podania. Zjawka był dosyć mocno wysunięty za linię obrony, nawet jeśli weźmiemy pod uwagę kąt.
Kamaz Napisał(a):
> empe Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> >
> > + kilka składnych akcji w naszym wykonaniu, w
> tym
> > nieuznana (wg mnie niesłusznie, ale oceniam po
> > powtórce pod dość dużym kątem) bramka
> > Zjawińskiego ze spalonego.
>
>
> Wystarczy sobie zatrzymać w momencie podania.
> Zjawka był dosyć mocno wysunięty za linię
> obrony, nawet jeśli weźmiemy pod uwagę kąt.
[img]http://oi58.tinypic.com/21mdc1h.jpg[/img]
screen z momentu podania
mnie się wydaje, że spalonego nie było, bo boczny obrońca zdaje się być wysunięty względem stoperów. No ale my możemy sobie gdybać. Na szczęście to tylko sparing, więc taką lekką kontrowersję można przełknąć :)
Żeby nie było to nam też bramki nie uznał po niby faulu, więc remis, ogólnie ten sędzia to się nadawał do pchania karuzeli, włącznie z liniowymi więc bardzo prawdopodobne że popełnili tutaj błąd. Po skrócie muszę zwrócić honor Żytce za 3 bramkę bo go przy tym nie było, nie mniej dalej uważam że jest za słaby na ekstraklasę, błędy techniczne, podania w aut itd. itp. Polczak chyba najrozsądniej wyglądał w obronie.
ian thorpe Napisał(a):
> a miał być taki ładny,"amerykański" :D
jak tak dalej pójdzie to będziemy mieli Mikulić BIS;)
szuwarek Napisał(a):
> ian thorpe Napisał(a):
> -----
> > a miał być taki ładny,"amerykański" :D
>
> jak tak dalej pójdzie to będziemy mieli Mikulić
> BIS;)
To dobrze - wątek z Tomislavem nieco odetchnie :D
Po wczorajszym meczu można napisać - Tychy mają drużynę;) i "fajki":D, a my mamy "nadbagaż turecki":S
szuwarek Napisał(a):
> ian thorpe Napisał(a):
> -----
> > a miał być taki ładny,"amerykański" :D
>
> jak tak dalej pójdzie to będziemy mieli Mikulić
> BIS;)
Miałem właśnie napisać, że podobnie jak Mikulić ale mnie szuwarku ubiegłeś :D (tu)
Wchodzę na forum dziś i widzę, że piłkarzyki znowu pokazali klasę :P
a tak poważnie to sparingi nijak nie mają przełożenia na wyniki w lidze (z mojego kilkudziesięcioletniego oglądania naszej ligowej młócki)
także zalecam spokój, przyjście na najbliższe mecze na stadion
a oceny robić po kilku meczach ligowych ;)
Nie ma się co spinać, będzie dobrze, zobaczycie ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)