Jak wyglądała obrona w 2 połowie po zejści polczaka i rymaniaka? Sretenovic-Żytko-MArciniak czy grali na 4?
-
-
Przygotowania do rundy wiosennej 14/15 - obozy,sparingi, treningi, etc.
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dobrze by było jakby już nie produkowali
> żadnych spotów reklamowych.
A co ma piernik do wiatraka?
Bardzo dobrze, że są spoty. Przynajmniej PR funkcjonuje w Klubie jako tako.
Trenerem Tyszan jest Hajto, w bramce grał Przyrowski.
Mnie też już wk*rwiają te spoty. Zrobiła się z tego sztuka dla sztuki. Ani słowa o walce o jakieś cele sportowe tylko promowanie facetów, którzy od lat powodują odruch wymiotny do piłki.
Niech wygrają 4 mecze pod rząd to da realny wzrost frekwencji.
Niestety po dzisiejszej srace na to nie liczę.
Gimli, z taką grą to reklamy nie trzeba.
Widział to ktoś live?
Prośba o podzielenie sie wrażeniami
jancrac Napisał(a):
> Trenerem Tyszan jest Hajto, w bramce grał
> Przyrowski.
a bramkę na 3-1 strzelił nam 38 letni Maciej Kowalczyk:X
Chodzi mi o to, że nawet jeżeli przestaną kręcić spoty, to nie zaczną grać lepiej.
A same spoty są udane, nie wiem co się Wam w nich nie podoba.
Mam tylko nadzieję, że żadne z dzisiejszych zestawień składu nie było tym na Śląsk. Jeżeli robimy transfery to chyba po to aby Ci zawodnicy grali w podstawowym składzie i zgrywali się ze sobą. W II połowie na obronie obok nowego zawodnika zagrali "starzy znajomi" więc nic dziwnego że straciliśmy bramki. Jeżeli jednocześnie na boisku będzie przebywało 6-7 słabych lub przeciętnych zawodników to niewiele da się zrobić nawet z I - ligowcem.
Nie podoba mi sie pajacowanie przed kamerą gdy na boisku robią z nimi przeciwnicy co chcą.
No dobra, tak na chłodno. Można przegrać - wiadomo, ale pewne rzeczy zobowiązują. Śląsk pokonał Miedź 3:0, a my zamiast wygrać i się postarać to dostajemy od GKS Tychy 3:1. Generalnie powinni się tam spalić ze wstydu.
Bez komentarza. Myślę , że nasi aktorzy i gwiazdy spotów reklamowych dadzą się tyle na meczu z wks co dają na tych śmiesznych spotach karnetowych. Dobrze kolega wyżej zauważył 4 zwycięstwa i to będzie najlepsza reklama karnetu czy zakupu biletu. Chyba , że Podoliński celowo przegrał mecz by Don Felipe wyłożył grosza na wzmocnienia.
Rock Napisał(a):
> Mnie też już wk*rwiają te spoty. Zrobiła się
> z tego sztuka dla sztuki. Ani słowa o walce o
> jakieś cele sportowe tylko promowanie facetów,
> którzy od lat powodują odruch wymiotny do
> piłki.
>
> Niech wygrają 4 mecze pod rząd to da realny
> wzrost frekwencji.
>
> Niestety po dzisiejszej srace na to nie liczę.
Srake to ma to forum,nawet po przegranej w jakimś sparingu na który nie chciało mi się włączyć kompa,bo wolałem jeszcze pospać.
Rock Napisał(a):
> Mnie też już wk*rwiają te spoty. Zrobiła się
> z tego sztuka dla sztuki. [u][b]Ani słowa o walce o
> jakieś cele sportowe tylko promowanie facetów,
> którzy od lat powodują odruch wymiotny do
> piłki.
>[/b][/u]
Rock Napisał(a):
> Nie podoba mi sie pajacowanie przed kamerą gdy na
> boisku robią z nimi przeciwnicy co chcą.
Zgadzam sie w 100%
Nie pisalem nic o spotach bo balem sie ze po ekstazie na forum po ich emisji ze bede zjedzony.
szuwarek Napisał(a):
> jancrac Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Trenerem Tyszan jest Hajto, w bramce grał
> > Przyrowski.
>
> a bramkę na 3-1 strzelił nam 38 letni Maciej
> Kowalczyk:X
A cała trójka kiedyś blisko była Pasów.... ;) Mam taką nadzieje ,że żadne z dzisiejszych ustawień nie będzie wyjściowym na WKS..... Wynik idzie w świat i z outsiderem niższej ligi dostać taki wpier...l to zwyczajny wstyd. Nie ważne że gra kontrolna itp itd, ale gdy nie widać chęci do wygrywania, tylko łomot na okrągło , to im wchodzi w krew i generalnie przestają się przejmować. Czekamy co za tydzień będzie....jeśli znów w plecy to chyba jednak trener musi zmienić pogląd na grę lub ....by by by !!!
Najwyżej będziemy chodzić na rezerwy Pasów bo tam grają fajna piłkę a Podol niech dalej eksperymentuje z tymi miernotami.
Wpis kibica z 90 min (prawdopodobnie obecnego na meczu)(td)
normalny - 7 lutego 2015, 14:18:43 - 89-68-105-141.dynamic.chello.pl
Panowie z Krakowa trochę lodu na głowę, wasi piłkarze po prostu podeszli do tego sparingu lajtowo, za co bura bo to próba generalna przed ligą, a nasi się chcieli pokazać i im wyszło. Gra piłką całkiem nieźle, Cracovia w tym górowała, ale i GKS nieźle, trochę więcej spokoju w tyłach (szczególnie Gieraga i Porębski) nie trzeba wszystkiego wyp... na afere. Jedyne co martwi w kontekście Cracovii to dalej mizeria w obronie, nie wiem jak taki gośc jak Zytko może być w kadrze zespołu ekstraklasy nawet jakby ta kadra liczyła 35 zawodników. Zachowanie obrony przy 2 i 3 bramce dla GKSu kryminał, przy 2 bramkarz też dał d...
Rezerwy wygrały z Clepardią 7 : 0 , Szewczyk strzelił 4 bramki, a grał 70 min. Może na Śląsk wystawić II drużynę, a już na pewno Szewczyka ?
Jareczek Napisał(a):
> [b]Widział to ktoś live?[/b]
> Prośba o podzielenie sie wrażeniami
widział i Żytko nie grał tak tragicznie jak tu ludzie piszą, gorszy występ miał Buba który biegał po całym boisku. Sretenović nie używa głowy przy swoim wzroście, woli poklepać piłką i w taki sposób padł gol na 1:3. grali 3-5-2 a przy ataku Tyszan wyglądało to na 5-5 lub 5-3-2
A tymczasem Radwańska przegrała z Kuzniecową, grając [b]naprawdę[/b], czyli nie-sparing, przed 15 tysiącami ludzi w Arenie. Były buńczuczne zapowiedzi, że najlepiej byłoby, jakby już w sobotę było 2:0, no to na pewno będzie:D oczywiście dla Rosji.
U nas jednak sparing, nie wiemy na razie prawie nic, jak to wyglądało, bo ta transmisja tekstowa jak sabotaż. Wyglądało, co najmniej od utraty 2 gola, że Podoliński może początkowo chciał to wygrać, ale się rozmyślił i zrobił jednostkę treningową. Zaprzeczając wcześniejszym sformułowaniom, że zagra 1 jedenastką. Po co to? Zasłona dymna przed szpiegami Śląska? Oni i tak się nas nie boją, grają swoje i mają komfort dobrego miejsca w tabeli: wtedy gra się klei, jest niezbędny luz. My ciągle improwizujemy:(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)