Jak co roku, a co spodziewałeś się walki o MP ? Niektórzy forumowicze powinni zejść na ziemie.
-
-
[17] Legia Warszawa - CRACOVIA, 1.12.2014 godzina 18:00
I STC jak chce teraz NAS kibiców namawiać na pójście na mecz tym ze ZAWSZE BĘDZIEMY Z PIŁKARZAMI ale czemu mamy z nimi byc skoro od lat nic nie grają . I dlatego oni mają to gdzieś i graja tak jak grają
Pawe?KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Marciniak, Zejdler, Dąbrowski, Nykiel, Zytko,
> Kita, widzew czeka...
> Proszę o niewystawianie Covilo w pozostałych
> spotkaniach, bo już zaczyna brać z przykład z
> tych wirtuozów.
a może to nie przykład tylko wspaniała polska myśl szkoleniowa?
do Piasta przyszedł jakiś kelner z Malediwów i z tragicznie słabej (gorszej nawet od nas) zbieraniny zrobił solidnego ligowego średniaka.
A u nas? Podoliński zaczyna wyglądać na bezwąsą odmianę wuefisty.
Bo oni obaj są nawiedzeni- nie majac odpowiednich zawodników chcą po trupach wprowadzać swoje chore pomysły .
Rasputin Napisał(a):
> Ucieka nam czołówka, jeśli mamy walczyć o
> europejskie puchary to ratuje nas tylko ewentualny
> sukces w PP.
Ubawiłeś mnie z tymi pucharami >:D<
piotrek67 Napisał(a):
> Zibiland Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Niech już śnieg spadnie i zasypie boiska by
> > zacząć w marcu grać.... tu już nie 5 ale min
> 8
> > do wypieprzenia..... brak obrony i
> ataku.....na
> > środku zostanie Miro....w bramce Pilarz.... i
> to
> > by było na tyle..... nie mam już ochoty
> czekać
> > aż się obudzi Budzik czy Zjawiński cóś
> > ustrzeli..... Chyba 6 kończą się kontrakty w
> > czerwcu.... oczyscić ten klub ze szrotu!!!
>
> Zibi - dopiero oczyściliśmy z 11 "szrotowców"
> ,skąd ty ich tylu bierzesz ?! :)
Był i Maradonna Bałkanów i król strzelców II ligi holenderskiej....cuda....przyszli wielcy ligowcy i nadzieje na zrobienie kasy ( wg WSa - na Zejdlerze miał zarobić JF ...).... i dalej kręcimy się w dolnych rejonach tabeli. Tak jak napisałem wyżej mamy 2ch piłkarzy ( Pilarz i Miro) plus jakieś 3 X pół piłkarzyka -jak jest w formie-czyli Budzik ,Buba i Rymaniak. Totalny zawód to Deleu,Zjawiński.... RESZTA to szkoda słów...:(
LGU Napisał(a):
> I STC jak chce teraz NAS kibiców namawiać na
> pójście na mecz tym ze ZAWSZE BĘDZIEMY Z
> PIŁKARZAMI ale czemu mamy z nimi byc skoro od lat
> nic nie grają . I dlatego oni mają to gdzieś i
> graja tak jak grają
Słowo klucz tutaj to [b][u]PIŁKARZE[/u][/b] a tych jest w Cracovii max 2-3. Budzik wielki muzyk kochający jeziora i morze, Zjawiński synek trenera, Szeliga, Nykiel "najlepsze" lata mają już dawno za sobą... Żytko, Marciniak co mecz mają spojrzenie jak gdyby lada moment mieli narobić w gacie. Do tego złotousty procesor i nasza mistyczna stabilność.
@Bartossus - ja tego nie wymyśliłem, skoro procesor opowiada tego typu historie to albo ma coś z baniakiem i wtedy nie należy traktować tego co mówi poważnie... bądź taki jest jego szacunek i podejście do kibica. http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3547571,filipiak-chcemy-grac-o-puchary-to-mozliwe,id,t.html
Panowie....Nie wiem jakie Wy macie odczucia, ja powiem tylko jedno....
Mam dość robienia mnie w ciula przez tych wszystkich działaczy, trenejrów, piłkorzy/gwiazd. Niektórzy koledzy słusznie zauważyli - mamy tylko ok 5 zawodników: Pilarz, Covilo...kto jeszcze? Rakels..niech będzie 3. Budzik? jak mu się chce to zagra, ale ostatnio mu się nie chce :( . Zejdler? Przez rundę nie dostał prawdziwej szansy, wywalanie go teraz gdziekolwiek jest dla mnie nie na miejscu.
Mam już tego dosyć. Wolę grać w 3-4 lidze, derby z Hutnikiem.
Wolę widzieć druzynę ambitną składającą się z piłkarzy "Cracusów", którzy będą na tej murawie zapierda*ać za 5, żeby tylko wygrać. Obecna Cracovia to nie jest ta drużyna o jakiej przez lata marzyłem/marzę. Cracovia, którą sobie wyobrażałem u siebie nie przegrywa ze słabym Górnikiem tylko dlatego, że brakuje jej 1 zawodnika.
Nie jestem kibicem sukcesu. Chcę, aby moja drużyna miała w końcu jakieś CELE na sezon, a nie tylko spokojną egzystencję na 14 miejscu.
Wiem, że zaraz otrzymam wiele negatywnych odpowiedzi, wielu mnie wyśmieje, ale ja nie chcę, żeby pan "Prezes" pluł mi w twarz i mówił, że deszcz pada.
piotrek67 Napisał(a):
> Bo oni obaj są nawiedzeni- nie majac odpowiednich
> zawodników chcą po trupach wprowadzać swoje
> chore pomysły .
Chodzi o to że dla niektórych piłkarzy brakuje systemów gry. Wynika to z ich wybitności tak mniemam:)
Do jakiego systemu pasuje obrońca co się obraca tyłem do napastnika?
Może by pasował do 1-10-0-0 na zasadzie zniknięcia w tłumie. Tylko jeszcze musi być jakiś tłum :)
Może liczył na "efekt" Biedronia :)
Co roku wszyscy mówia CRACOOVIA ma problemy z obroną i co
Co roku kupują jednego obrońce ktory nie gra i zAWsze ten sam zestaw zytko marciniak Rymaniak jeszcze nie dostosował sie poziomem do reszty
Dużo zabawnych komentarzy, całkiem sporo trafnych spostrzeżeń.
I co? I nic?
Co najwyżej jakiś wiecznie zadowolony napisze, że przecież wciąż gramy w ekstraklasie.
Nie jestem wyznawcą Stawowego ale Podoliński też powinien mięć wątek "musi odejść" ale on jest na razie pod ochroną admistratorów
gargamel9998 Napisał(a):
> Mam już tego dosyć. Wolę grać w 3-4 lidze,
> derby z Hutnikiem.
Skoncentruj się na Cracovii II. Pierwszą drużynę traktuj jak sen.
ale czego wy się spodziewaliście? że wygramy? zremisujemy?
hehe
nie ma w tym wyniku krztyny niespodzianki, oprócz zwyczajowego wk.rwu, bo wiadomo, złudzenia były ;)
gargamel9998 Napisał(a):
> Panowie....Nie wiem jakie Wy macie odczucia, ja
> powiem tylko jedno....
>
> Mam dość robienia mnie w ciula przez tych
> wszystkich działaczy, trenejrów,
> piłkorzy/gwiazd. Niektórzy koledzy słusznie
> zauważyli - mamy tylko ok 5 zawodników: Pilarz,
> Covilo...kto jeszcze? Rakels..niech będzie 3.
> Budzik? jak mu się chce to zagra, ale ostatnio mu
> się nie chce :( . Zejdler? Przez rundę nie
> dostał prawdziwej szansy, wywalanie go teraz
> gdziekolwiek jest dla mnie nie na miejscu.
>
> Mam już tego dosyć. Wolę grać w 3-4 lidze,
> derby z Hutnikiem.
>
> Wolę widzieć druzynę ambitną składającą
> się z piłkarzy "Cracusów", którzy będą na
> tej murawie zapierda*ać za 5, żeby tylko
> wygrać. Obecna Cracovia to nie jest ta drużyna o
> jakiej przez lata marzyłem/marzę. Cracovia,
> którą sobie wyobrażałem u siebie nie przegrywa
> ze słabym Górnikiem tylko dlatego, że brakuje
> jej 1 zawodnika.
>
> Nie jestem kibicem sukcesu. Chcę, aby moja
> drużyna miała w końcu jakieś CELE na sezon, a
> nie tylko spokojną egzystencję na 14 miejscu.
>
> Wiem, że zaraz otrzymam wiele negatywnych
> odpowiedzi, wielu mnie wyśmieje, ale ja nie
> chcę, żeby pan "Prezes" pluł mi w twarz i
> mówił, że deszcz pada.
1) Wskaż mi 20 Cracusów którzy sobie u nas radzili, albo sobie poradzą na tym poziomie rozgrywek.
2) Jak masz żal do Prezesa to kup od niego klub i zarządzaj nim tak, żeby wygrywał. Droga wolna.
paluch Napisał(a):
> Nie jestem wyznawcą Stawowego ale Podoliński
> też powinien mięć wątek "musi odejść" ale on
> jest na razie pod ochroną admistratorów
Taaaaaa, odejdzie i przyjdzie lepszy...który to juz trenejro z kolei będzie?
Ile razy tu juz było wałkowane , że nie problemem są trenerzy, a nieudacznicy w pasiastych koszulkach, ze o nieomylnym prezesie juz nie wspomnę.
pasiak od zawsze!! Napisał(a):
> paluch Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie jestem wyznawcą Stawowego ale Podoliński
> > też powinien mięć wątek "musi odejść" ale
> on
> > jest na razie pod ochroną admistratorów
>
>
> Taaaaaa, odejdzie i przyjdzie lepszy...który to
> juz trenejro z kolei będzie?
> Ile razy tu juz było wałkowane , że nie
> problemem są trenerzy, a nieudacznicy w
> pasiastych koszulkach, ze o nieomylnym prezesie
> juz nie wspomnę.
Myślę że powinniśmy iść dalej i zapytać czemu do nas trafiają takie ewenementy że tak powiem mając w głowie dzisiejszy popis kilku z nich?
Kasa to raczej odpada bo są kluby z mniejszymi budżetami a mają więcej piłkarzy.
Jeszcze większym nieszczęściem niż porażka 0-2 jest fakt, że na ważny mecz z Jagiellonią straciliśmy Covilo!
Oczywiście, że wynik 0-2 (a nawet dużo gorszy!) nie jest zaskoczeniem ale do ciężkiego licha - na 10 meczów z Legią można chyba przynajmniej jeden wygrać choćby na zasadzie wyjątkowo szczęśliwego zrządzenia losu.
W końcu jak się 10 razy rzuca kostką do gry to istnieje nie małe prawdopodobieństwo, że przynajmniej raz wypadnie szóstka.
Ludzie otrząsnijcie się ! Legia jest poza zasięgiem wszystkich klubów w polsce . Zreszta w LE też to pokazują . Jedyne ich wpadki były wtedy kiedy zlekcewarzyli przeciwnika . W momencie kiedy otworzylibysmy sie to by nie bylo 2-0 a 5 lub 6 i taka jest prawda nie ma druzyny w polsce na chwile obecna na Legie . A 2 to co zrobił Marciniak to trzeba skomentowac tak jak on sam" ja pierdooole"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)