Ja pyerdole chyba ktos zatrul sie kielbasa badz mu osci w odbycie sztorcem stanely:D :D :D
Kibolstwo,huligany,urodzeni mordercy wrecz :D :D :D nie nadarmo wyborowa i noz to nasz znak :) :) :D :D :D
-
-
Puchar Polski 2014
A policzyłeś ile potencjalnych kibiców tracą kluby przez chamstwo, wulgarne zachowanie,burdy, obelżywe słowa wyspiewywane przez pseudo-kibiców, bo ja znam takich dziesiątki, tylko wokół swojego otoczenia. I to jest własnie rachunek ekonomiczny.
Wracają z odmętów innego wymiaru HA, Rmszar ile zostało biletów na finał??
Całe szczęście ze nie jestem w waszym wymiarze.Koniec tematu!
HA a czy te dziesiątki chodzą na mecze hokeja w sezonie na Cracovię? Bo raczej na większości meczy u Nas jest spokój i brak chamstwa. Nie masz 15 lat więc nie usprawiedliwiaj lenistwa i braku zainteresowania tematem psedu-kibiców. W każdej dziedzinie życia są ludzie, których zachowanie odbiega od ogólnie przyjętych norm. Czy jak Cie okradnie pracodawca to przestaniesz pracować? Czy jak sąsiad będzie złośliwy to się wyprowadzisz? Problem na stadionach istnieje, ale bez przesady każdy znajdzie miejsce dla siebie jeśli chce być ze swoim klubem. Twoi znajomi nie potrzebują chodzić na stadiony i hale i to jest jedyny powód. Dorosły facet a naiwnie myśli że jak "kibole" znikną to się świat sam uleczy. Na marginesie uleczanie w Bydgoszczy trwa ... pacjent umiera.
Naczytales albo nasluchales sie w jedynie slusznych mediach ze jak juz sie cokolwiek dzieje to kibole,bo tak najprosciej powiedziec-jak bojki to kibole,jak narkotyki to kibole i powtarzasz jak papuzka.
Zacznij sie martwic o siebie a nie o to czy wsrod 13tys. ludzi znajdzie sie ktos kto bedzie chcial zrobic awanturke, mmoze nie wiesz ale beda tam jeszcze 3 inne miasta z potencjalnymi kibolami-o nich sie nie martwisz? Pewnie nie bo Twoi sanoccy przyjaciele napisali Ci ze to Cracovia ma zla opinie,a Ty lykasz jak mlody pelikan i powtarzasz.
Idz na mecz,kibicuj jak pojawi sie wtsk to na znak protestu stan tylem,albo wymysl jakis inny sposob bo z tego co piszesz to wyobraznie masz bujna.
Dziękuje za dobre rady.Z kibolami jest taka analogia jak z PIS w polityce, tez im sie wydaje ze działaja dla dobra Polski, tymczasem prawda jest zupełnie inna!
A, czy nowe nabytki przewidziane na jutrzejszy mecz?.
Więc ktoś może jest w tej uprzywilejowanej sytuacji i
puści tą ciekawą informacje kładąc tym samym tamę tej
jakże mało ciekawej powyższej dyskusji.
pzdr
Hockey Archiwes Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A policzyłeś ile potencjalnych kibiców tracą
> kluby przez chamstwo, wulgarne zachowanie,burdy,
> obelżywe słowa wyspiewywane przez
> pseudo-kibiców, bo ja znam takich dziesiątki,
> tylko wokół swojego otoczenia. I to jest
> własnie rachunek ekonomiczny.
Policz i nas oświeć. :)
PS Rmszar czy "geograficzne" wyniki sprzedaży będą upublicznione? Jestem niezwykle ciekawy ile realnie osób wspierających trzy pozostałe kluby zawita na hali. No i ile kibiców hokeja się zjedzie z całej Polski.
Na finał zostało 709 biletów.
Edit: 677. Lubię obserwować jak sprzedaż skacze po moich wpisach. ;)
Wyników geograficznych raczej nie będzie organizator podawał. Nie jest jednak tajemnicą, że Krakowianie będą stanowić znakomitą większość widowni w Arenie.
rmszar Napisał(a):
> Na finał zostało 709 biletów.
>
> Edit: 677. Lubię obserwować jak sprzedaż skacze
> po moich wpisach. ;)
Dzięki, zagramy finał to i będzie full :)
> Nie jest jednak tajemnicą,
> że Krakowianie będą stanowić znakomitą
> większość widowni w Arenie.
No i potencjał jest.
Ach gdyby tak 14 mln euro... sorry :D
btw. Byłem chwile temu na lodowisku (w arenie) i z poziomu zero widać, że zsunięcie dwóch(a nie jak zrobiono czterech) rzędów jest wystarczające, by widzieć wszystko na lodowisku.
Wali po oczach brak zsuwanych rzędów od strony M1.
Miejmy nadzieję, że przy kolejnych imprezach te dwa kwiatki znikną.
Po pierwsze nie da się zsunąć, według pracowników ARM, wyłącznie 2 rzędów. Można ponoć zsuwać wyłącznie po 4 rzędy.
Po wtóre brak rozsunięcia trybun A od strony południowej, to kolejny przykład 'niedasizmu' ze strony właściciela obiektu. Ogólnie współpraca jest ciężka, ale wróble ćwierkają, że w ARM idą zmiany.
rmszar Napisał(a):
> Po pierwsze nie da się zsunąć, według
> pracowników ARM, wyłącznie 2 rzędów. Można
> ponoć zsuwać wyłącznie po 4 rzędy.
Tu chodzi zapewne o barierki.
> Po wtóre brak rozsunięcia trybun A od strony
> południowej, to kolejny przykład 'niedasizmu' ze
> strony właściciela obiektu. Ogólnie
> współpraca jest ciężka, ale wróble
> ćwierkają, że w ARM idą zmiany.
Oby.
Barierki są montowane tak, jak się zsunie rzędy. Ponoć można tylko po 4. I jest to ponoć kwestia techniczna.
Czyli przy okazji kolejnych imprez z lodowiskiem, będzie tak jak kiedyś pisałeś.
Tzn wszystkie rzędy rozsunięte, ale sprzedaż nie obejmie dwóch pierwszych.
Szkoda, że nie dało się tego przewidzieć podczas projektowania tych rozsuwanych trybun.
Blizzy Napisał(a):
>
> btw. Byłem chwile temu na lodowisku (w arenie) i
> z poziomu zero widać, że zsunięcie dwóch(a nie
> jak zrobiono czterech) rzędów jest
> wystarczające, by widzieć wszystko na
> lodowisku.
> Wali po oczach brak zsuwanych rzędów od strony
> M1.
> Miejmy nadzieję, że przy kolejnych imprezach te
> dwa kwiatki znikną.
a nie zrobiłeś czasem fotki jak to wygląda? :)
Telefon zostawiłem, w samochodzie (td)
Ale co nieco jest w internetach.
[img]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10686595_387275351442570_1303111341025635798_n.jpg?oh=d2514ecbd7473b747b0bc6659fd658c2&oe=5536BCAA&__gda__=1426067986_1ab93d9097b5c9d523bbc4b173e74fc1[/img]
W ramach przedmeczowego rozluźnienia>:D<
[quote]Co prawda turniej odbędzie się w Krakowie, [b]ale po raz pierwszy na stadionie, który nie jest stricte przystosowany do hokeja.[/b] Do tego kibice zgromadzeni na trybunach nie będą stanowili tak przygniatającej liczby fanów jednego z zespołów jak do tej pory, gdy organizację turnieju polecano którejś z drużyn biorących udział w turnieju.[/quote]
Padłem...
To jest moja fotka z poniedziałku chyba. Teraz są bandy z logotypami sponsorów.
a dlaczego na oficjalnej Kraków Areny nie ma nic o PP?!?!! czy ja ślepy jestem?
To jest pytanie do panów z ARM. Eventim dostał metariały i przekazał je ludziom od strony Areny. I jakoś tak dziwnym trafem nic się nie pojawiło.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)