HA ...
zawsze możesz podejść do tej niedobrej kibolki i zwrócić jej uwagę jak się ma zachowywać żeby wszystkiego nie popsuć ...
:)
-
-
Puchar Polski 2014
HA- chłopie, co Ty pitolisz? Ja byłbym za tym, żeby Ci kibolka parę spraw wytłumaczyła. Wyedy może byś przestał pitolić na tym forum i na h..necie jako ZTCracovia1906.
Przez takich ludzi jak Ty, wypisujących pierdoły, straszących innych, muszę odpisywać na privy spanikowanych ludzi z Sanoka. Puknij się w głowę. Mocno.
przecież tramwaje jeżdzą, i mozna potem kilka metrów przejśc pieszo
[quote=rmszar]
HA- chłopie, co Ty pitolisz? Ja byłbym za tym, żeby Ci kibolka parę spraw wytłumaczyła. Wyedy może byś przestał pitolić na tym forum i na h..necie jako ZTCracovia1906.
Przez takich ludzi jak Ty, wypisujących pierdoły, straszących innych, muszę odpisywać na privy spanikowanych ludzi z Sanoka. Puknij się w głowę. Mocno.
[/quote]
Święte słowa rmszar, święte słowa.
Bo mnie się marzy pozytywny doping, taki jak na siatkówce i ręcznej.Żeby na hokej przychodziły całe rodziny. Po raz pierwszy idę na hokej z ludźmi którzy nigdy nie byli..... i chcę by ze mną częściej chodzili. ale jak na wstępie usłyszą w to s.k itd.... Kibolka to taka V kolumna. Swym zachowaniem niszczą swój klub, dlatego nienawidzę tych imbecyli, którzy profanują barwy klubowe.
Ale miejmy nadzieje póki co że obejdzie się bez ekscesów i będzie to święto Cracoviackiego hokeja!
Jak ci się marzy doping jak na siatkówce, czyli brak dopingu, to chodź na siatkówkę. I na ręczną.
Imbecylem jesteś ty i piszę to z pełną świadomością. Twoje komentarze na hokej.net wołają o pomstę do nieba. Stają się pożywką dla zakompleksionych ludzi, by wypisywać co to się w Krakowie nie dzieje.
To jest prawdziwa piąta kolumna. To jest uderzanie w swój klub.
mszarze- jesteś nieświadomy w ogóle o czym mówisz, wulgaryzm będę pietnował, zawsze i wszędzie, zresztą kibolka dla mnie to nie kibice. To patologia która przywdziewa i beszcześci barwy klubowe. Każdy z nich nie ma zielonego pojecia o historii, osiągnięciach, postaciach klubu.
A na siatkówkę nie chodzę i nie beda chodził. Jeśli Ci sie wydaje że jestem z tych co nie biora czynnego udziału w dopingu, też się mylisz/ Chodzę w barwach i uważam się za prawdziwego, świadomego kibica swojej druzyny i klubu. zaliczyłem setki meczów łącznie z dziesiatkami wyjazdów.
Byłem na wielu imprezach sportowych w tym hokejowych za granicą i widziałem na własne oczy jak kibice przeciwnych druzyn potrafili pić piwo, rozmawiać i razem dopingować. więc mszarze przestań mnie pouczać.....
Przed nami niepowtarzalna szansa by pozyskać wielu "nowych" sympatyków hokeja a co za tym idzie i Cracovii.
Na razie proponuje poczekać z opiniam do zakończenia pucharu.
Dodam jeszcze że to własnie kibolka niszczy Legię Warszawe, kibolka zniszczyła drużyne z drugiej strony błoń, mecz koszykarek był strzałem w kolano. Akurat mi na tych dwóch klubach zupełnie nie zalezy. Ale zależy mi na mojej Cracovii i dlatego wyrazam swoje obawy.
Jakie ekscesy, HA walnij się w łeb.
Ilekroć są Playoffy to widzę pełno całych rodzin i tych mistycznych kiboli nie ma.
Doping jak na siatkówce... jedź wreszcie do Trzyńca, Koszyc lub na KHL do Bratysławy, to zobaczysz co to doping na hokeju.
Tak, mam nadzieję że choć trochę będzie jak w Bratysławie, bo frekwencyjnie już ich pobiliśmy ;)
Nie osłabiaj mnie, bo nie wiesz gdzie bywałem na hokeju!
To nie pisz o mistycznych kibolach, bo zachowujesz się jak jakiś Janusz co był dwa razy na hokeju i spłoszyły go chuje i kurwy, wypowiadane podczas bójek.
A ci co odpowiadają za doping to wiedzą co do nich należy, by było to Pasiaste święto.
Kibole to nie mit, to rzeczywistośc, ale skoro twierdzisz że Ci co zarządzają dopingiem wiedza co robić, uspokoiłeś mnie i moje obawy. Niech to bedzie święto hokeja i Cracovii. TYLKO POZYTYWNY DOPING!!!
Gdzie to ja nie bylem i ile razy,i kgo nie pouczalem ze ma byc tylko pozytywny doping ;)
Wyrocznia, alfa i omega...
Zawsze na PO ta Twoja kibolka sie pojawia i mi np soe doping bardzo podoba,nie zauwazylem tez zeby po tym ich dopingu spadala frekwencja-mozna by rzec ze wrecz przeciwnie.
A Ty ze swoimi komentarzani probujesz byc bardziej swiety od Papieza - idz na sektor do sanokow,przepraszaj za kazdym razem jak cos sie na nich krzyknie, przytulaj - bedziesz szczesliwy.
Ja sie nie moge doczekac az na arenie pojawi sie mlyn i bedzie doping-skoro Tobie jednemu to nie odpowiada to zastosuj sie do rady rmszara i idz na siatke, szachy czy bilard - ogladniesz mecz w spokoju i bez emocji.
Ja też nie moge sie doczekac na młyn i doping z prawdziwego zdarzenia! A nie odpowiada mi chamstwo i bandytyzm!
Strasznie zniszczony jest ten CWKS. Normalnie wali się, że hej. Już po nich. Kaplica.
Mecz koszykarek, poza jednym płaczliwym artykułem pismaczynki, która na meczu nie była (sic!), jakoś nie był dla gtsu strzałem ani w kolano, ani w dziesiątkę.
Zejdź na ziemię. Nie znasz kompletnie ludzi, o których piszesz. Ja byłem z nimi na wielu PK, wszędzie było elegancko, do żadnych dantejskich scen nie dochodziło. Nikt nikogo w Jastrzębiu nie pobił, kiedy tam przyjeżdżaliśmy.
Jak masz jakieś uwagi podejdź do dopingujących i je im powiedz, a nie kwękaj w internecie.
Dla mnie koniec tematu.
No cóż, jeżeli dla Ciebie kara iluś tam tysięcy euro i odsunięciem od dwóch spotkańw PE nie jest problemem, to nie ma sprawy. Też uważam ,że należy zakończyć ten temat, bo odbieramy nie na tych falach.
ps; Ci co byli na P.K to inna para kaloszy.
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
. Ja byłem z nimi na wielu PK,
> wszędzie było elegancko...>
Hahaha zwłaszcza w Tilburgu i Budapeszcie.
Policz sobie człowieku, za ile rokrocznie Żyleta kupuje biletów, karnetów i pamiątek. W CWKS policzyli i wyszło im na to, że kary płacone są o wiele mniejsze.
? Twoja mentalnośc mnie poraża!
Czego nie rozumiesz? Że prowadzenie klubu opiera się na rachunku ekonomicznym? Że w CWKS umieją liczyć wpływy i szacować dopuszczalny poziom strat?
W momencie, w którym kary UEFA przekroczą wpływy od Żylety, zarząd CWKS stanie przed problemem, jak to zrównoważyć.
To nic szokującego. To ekonomia.
O twojej mentalności się nie wypowiadam, bo szkoda czasu.
ahhh ci [b]mistyczni[/b] kibole.
Nie ma to jak dobrze pośmiać się z rana. :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)