i najstarszej profesji tez nie musza skandowac co do towarzystwa jest
-
-
Puchar Polski 2014
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> i miejscowości ;)
Miejscowości (niektóre) mogą :) Na przykład Kraków, ale po łacinie, czyli: Cracovia :)
Bilety na C JUŻ SĄ W SPRZEDAŻY!
Na C też jest planowany jakiś podział na sugerowane sektory czy się mieszamy?
rmszar Napisał(a): (do Mi?)
> W innym wątku Maxwell, a w tym Ty.
Naprawdę, poczułem się wyróżniony tym porównaniem. Po wielu nieprzyjemnych słowach, które rmszar mi napisał, w końcu przeczytałem coś miłego (choć obawiam się, że nie to było intencją autora...) ;)
No masz... coś mi mówi myśliwy, że ty nie na polowanie przychodzisz... :D
na eventimie nie można wybrać naszego półfinału (obecnie). potrzebuję 8 biletów na górne sektory (bliżej środka). i co teraz?? w WSB będą tylko na te nasze dolne 2 sektory? ktoś może wie co mają w empiku czy tam innym saturnie?
Bo bilety sa na sobote a nie na posczegolne polfinaly,wiec kupujesz i mozesz przyjsc na oba mecze.
Bilet na półfinał obejmuje 2 mecze, więc nie ma czegoś takiego jak 'bilet na nasz mecz'. Jest po prostu bilet. Kupujesz i najwyżej przyjdziesz na 19.
dzięki za odp. Pany...powiedzcie jeszcze tylko który rodzaj zakupu biletu wybrać z ww. wymienionych, aby móc sobie wybrać określone miejsca z określonego sektora...
Klikasz: "Wybór z planu sali".
Bilety na półfinał dalej mocno znikają :D
Od 14.30 poszło... no właśnie, jak myślicie, ile?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1085 biletów
Oby byl full.
Mocny Full ;)
Bajka :D
Blizzy Napisał(a):
> Oby byl full.
W takim tempie jak teraz jestem o to spokojny i to bez żadnych reklam na mieście :)
Na ten moment ok. 1547 biletów z C poszło.
Jeszcze wyjdzie na to, że ta pojemność z ograniczeniami to będzie za mało ;)
... no i reklama okaże się całkiem niepotrzebną być, bo hokej królem sportu jest w Krakowie ! ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)