Półfinał gramy o godz. 19.00 ! :)
-
-
Puchar Polski 2014
czyli to nie my jako pierwsi zagramy w arenie, no i mniej czasu na odpoczynek przed finałem ;)
w sumie dobrze bo bez emocji sie ogladnie pierwszy polfinal a potem na deser my :)
marczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
[u][i][b]> czyli to nie my jako pierwsi zagramy w arenie, no
> i mniej czasu na odpoczynek przed finałem ;)[/b][/i][/u]
>
> w sumie dobrze bo bez emocji sie ogladnie pierwszy
> polfinal a potem na deser my :)
Zebyscie sie nie obudzili z reka w nocniku i biletem na Sanok z Tychami w finale :D :D :D :D
to sie bedzie Tyskich wspierac :)
poza tym święta idą - więcej wiary! :)
marczek Napisał(a):
> to sie bedzie Tyskich wspierac :)
[u][i][b]>
> poza tym święta idą - więcej wiary! :)[/b][/i][/u]
Mam wiecej wiary ze glodni,bezdomni czy biedni beda w spokoju spedzac te swieta co nadchodza i beda mieli co zjesc na Wigilie.
Finał Cracovia - GKS Tychy ;)
Kraków to miasto cudów, finał będzie Cracovia - JKH :)
Zresztą na A20 tez nie można było kupić biletów na półfinał już o 16.05. szkoda,że organizatorzy nie poinformowali o tym wcześniej, bo chciałem na te sektory A1 lub A20 nabyć bilety ale widać są jacyś goście ważniejsi od przeciętnego ale wiernego kibica hokejowego w Krakowie.
Byłem w empiku- awaria systemu, byłem w saturnie- nic nie wiedzą na ten temat. Ja pierdolę.
torreador Napisał(a):
> Zresztą na A20 tez nie można było kupić
> biletów na półfinał już o 16.05. szkoda,że
> organizatorzy nie poinformowali o tym wcześniej,
> bo chciałem na te sektory A1 lub A20 nabyć
> bilety ale widać są jacyś goście ważniejsi od
> przeciętnego ale wiernego kibica hokejowego w
> Krakowie.
Spoko i tak połowa z nich pewnie nie przyjdzie, jeśli tylko można się swobodnie przemieszać między sektorami to mogę kupić byle gdzie a siądę i tak gdzie będę chciał :) na razie się wstrzymałem z kupnem bo liczę na otwarcie góry ;)
Wczoraj nabyte 3 bilety na półfinał na A3 i 3 na finał na A20
Z Ligą Światową na inaugurację Kraków Areny były podobne kwiatki. Bilety też z tego co kojarzę były od 16 w sprzedaży, a potem się okazało, że bodajże po 7minutach biletów już nie było :) Może i cuda się zdarzają, ale w rozejście się 15tys. biletów w 7minut nie uwierzę ;) Potem się gdzieś czytałem, że ok.7-8tys. w ogóle nie poszło do sprzedaży, czyli pewnie dostali je sponsorzy, działacze, znajomi królika itd. Inna sprawa, że też zdarzało mi się słyszeć o tym, że w niektórych przypadkach bilety można było już przez internet kupić przed godziną jaka była podana jako godzina zero :) W każdym razie według mnie te "ciasteczka" to niezłe bajki, bo przecież jakby miało to coś wspólnego z adblockiem czy czymś innym, to chyba nie widać byłoby całej grafiki z sektorami, a nie tylko jednego sektora :) Może te sektory zaklepali sobie działacze, sponsorzy? Albo ktoś był na tyle szybki, że wykupił z różnych komputerów przed godziną 16 wszystkie miejsca :)
Coś wiadomo już na temat otwarcia góry? Bilety zdaje się sprzedają się dobrze, więc może by tak otworzyć ;) Kurcze... czekam z kupnem i nie chcę zostać z ręką w nocniku, ale powiem szczerze, że teraz ciężko już o kilka dobrych miejsc obok siebie, a w drugiej połówce hali gdzie tych miejsc jest sporo, to jednak siedzieć nie będę ;) A tutaj jakby tak otwarli piętro, to te sektory C1, C21, C12, C13 w niższych rzędach kuszą :) Tym bardziej, że na siatce byłem dwa razy na C23 w okolicach 4rzędu i widoczność była świetna. Tak więc jeśli ktoś ma jakieś info to byłbym wdzięczny czy warto poczekać czy jednak brać co jest by nie obudzić się jak już nic nie będzie, albo zostaną najgorsze miejsca.
Mam jeszcze jedno pytanie, jak sprawa wygląda z kupnem biletu przed meczem? Oczywiście chodzi mu tutaj o ewentualny finał. Czy wtedy będzie tylko możliwość kupna w kasach przy hali, czy także jeszcze przez neta będzie możliwość?
Staszek Napisał(a):
> Byłem w empiku- awaria systemu, byłem w
> saturnie- nic nie wiedzą na ten temat. Ja
> @#$%&ę.
Awaria systemu w Empiku w Bonarce, w Dekadzie kupiłem bez problemu :)
jurassic Napisał(a):
> Gdzie się można "zaszczepić" przed PP w
> najbliższym otoczeniu Areny ??? (Chodzi o coś
> podobnego do naszego Wierzynka ! ;))
proste ,ze w Caldo na Dąbiu;)
Matthias89 Napisał(a):
>
> Mam jeszcze jedno pytanie, jak sprawa wygląda z
> kupnem biletu przed meczem? Oczywiście chodzi mu
> tutaj o ewentualny finał. Czy wtedy będzie tylko
> możliwość kupna w kasach przy hali, czy także
> jeszcze przez neta będzie możliwość?
Na siatkówkę w dniu meczu nie było już możliwości przez neta, tylko w kasie.
14 :)
i w planach hokejowy debiut Zony :)
juz sie nie moge doczekac!
empik awaria a w saturnie 2 minuty i zalatwione :) szesc bilecikow
[b][color=#FF0000][large]27 i 28 grudnia w Kraków Arenie zostanie rozegrany turniej finałowy Pucharu Polski w hokeju na lodzie. Stowarzyszenie TYLKO CRACOVIA zamówiło pulę biletów na pierwsze spotkanie z Ciarko Sanok, które będzie można nabyć w sklepie Właściwa Strona Błoń. Jak tylko dotrą do nas bilety, rozpoczniemy ich dystrybucję. Informacje na bieżąco będą się pojawiać w tym temacie.[/large][/color][/b]
Czyzby A1 i A20?
troche szkoda, ze informacja o tym jest dopiero dzis
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)