Eventim dobrze podaje, mi się tu pozajączkowało (i potem w wypowiedzi dla hokej.net).
-
-
Puchar Polski 2014
Mam pytanie: zamawiam na stronie, a mogę odebrać i zapłacić w Empiku?
A jaka szansa na otwarcie piętra? Bo nie wiem czy warto czekać, czy lepiej brać to co jest teraz?
Apis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam pytanie: zamawiam na stronie, a mogę odebrać
> i zapłacić w Empiku?
Nie ma takiej możliwości, bo pytałem.
Mam pytanko - czy bilet wydrukowany na drukarce czarno-białej jest ważny, czy musi być na kolorowej? Bo tam są takie granatowe wstawki u góry, a od ręki mam drukarkę tylko z czarnym. Jak musi być kolor to muszę jutro skołować jakieś drukowanie.
Chyba liczy się tylko kod kreskowy, tak było w każdym razie na siatce, więc nie wiem czy kolor ma jakieś znaczenie.
Pytanie do Eventimu... ale w sumie w bilecie chodzi o kod kreskowy.
Mathhias- zobaczymy, jak pójdzie sprzedaż. Na razie ponoć nadspodziewanie dobrze, ale pierwsze raporty sprzedażowe będę miał dopiero późnym wieczorem.
żółta kaczka Napisał(a):
> Mam pytanko - czy bilet wydrukowany na drukarce
> czarno-białej jest ważny, czy musi być na
> kolorowej? Bo tam są takie granatowe wstawki u
> góry, a od ręki mam drukarkę tylko z czarnym.
> Jak musi być kolor to muszę jutro skołować
> jakieś drukowanie.
Chodzi tylko o kod kreskowy, miałem ten sam dylemat na meczu Francja-USA, ale szybko gość z obsługi mi to wytłumaczył.
Czyli jak na czarno strzelę to będzie dobrze? Pytam, bo nie tylko o mnie chodzi i jak wyjdzie lipa, to paru forumowiczów może pod halą chcieć przerobić mnie na rosół...
Tak, będzie wszystko ok.
Na nasz mecz z Sanokiem także będę miał bilety drukowane z maila.
Dziękować :)
Kaczko, jak trzeba będzie, to się Ciebie i paru forowiczów służbowo na statek wprowadzi. ;)
Trzymam za słowo :)
[hr]
[small]Blizzy Napisał(a):
> A tak z ciekawości i lekkiej obawy.
> Nie wszystko jest jeszcze gotowe na kwietniowe
> MŚ. Miasto będzie musiało zainwestować m.in. w
> wyposażenie sześciu szatni, a także osuszacze
> powietrza, by przy podwyższonej wilgotności
> powietrza nie powstawała mgła.
> - Inwestycje, jakie nas czekają w Kraków Arenie
> zamknę się w kwocie 150-180 tysięcy i to jest
> nic w porównaniu z sumą pół miliarda, za jaką
> obiekt zbudowano - ocenia Chadziński
>
> Żeby nie było wstydu podczas PP.[/small]
Tego to nawet ja się nie obawiam, teraz w średniej jakości halach 6-8 szatni to jest standard, a kwestia ich wyposażenia to oczywista oczywistość - jak dysponent hali tego nie będzie miał to nikt od niego hali nie będzie brał. Hokeja jeszcze tam nie było to się nie wyposażyli. Będą MŚ, to się wyposażą. Wg mnie tu zagrożenia właściwie nie ma w ogóle.
Oj... Kaczko... Przypomnij mi po MŚ, tak ze 3 tygodnie, bo tyle będę się resetował, to Ci opowiem parę ciekawych rzeczy.
a jest w ogóle przewidziana sprzedaż biletów w kasach hali bezpośrednio przed meczami jeśli takowe zostaną?
Nie no, wiesz, tu akurat wierzę, że siana na wyposażenie nikt z ochotą jako pierwszy na stół nie wykłada, ale jak przyjdzie co do czego to ten kto powinien z dinero wyskoczy. Bez jaj, to będzie, bo być musi i dla mnie to jest prosta sprawa. Najwyżej trochę się poprzepychacie na zasadzie "to nie ja", ale tu nawałki nie będzie. Mówię serio - nawet ja w tym zagrożenia nie widzę za bardzo :D
Witam wszystkich bo jestem nowy na tym forum
Panowie powiedzcie jak jest z biletami dla osób niepełnosprawnych i dla dzieci. Czy wszyscy sa traktowani jednakowo i nalezy kupować bilety po 10/15zł dla każdej osoby? Ktoś się orientuje
5 biletów na sektor A2 zakupione na półfinał :)
Krisssk Napisał(a):
> Witam wszystkich bo jestem nowy na tym forum
> Panowie powiedzcie jak jest z biletami dla osób
> niepełnosprawnych i dla dzieci. Czy wszyscy sa
> traktowani jednakowo i nalezy kupować bilety po
> 10/15zł dla każdej osoby? Ktoś się orientuje
Osoby niepełnosprawne powinny kontaktować się bezpośrednio z Eventim. Dla dzieci nie przewidziano zniżek... w sumie sam bilet jest w cenie zniżkowej.
Jaka pojemność hali na finały?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)