jurassic Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Które sektory będą bezpośrednio nad boxami
> hokeistów ? A1 i A20 czy też A10 i A11 ?
A10, A11
-
-
Puchar Polski 2014
A reżimowa podaje że godzina rozgrywania spotkań dopiero będzie jutro losowana:
http://pzhl.org.pl/1651,rusza-sprzedaz-biletow-na-pp
Losowanie kolejności meczów półfinałowych (Ciarko PBS Bank KH Sanok - Comarch Cracovia; JKH GKS Jastrzębie - GKS Tychy) odbędzie się w piątek (5.12) o godzinie 12:00 w biurze PZHL
BTW: ciekawe czemu w biurze PZHL jeśli z każdego spośród zainteresowanych klubów tam jest kilkaset km?
Losowanie za pośrednictwem "skype". Z Zacharkinem można? można!
To losowanie też :D
Może Zacharkin będzie w ogóle smsowo losował, a wyniki wyślą do klubów pocztą w ciągu 2 dni roboczych (czyli do środy w przyszłym tygodniu)? :D To by było dopiero "losowanie"!
A jaka różnica, skoro bilet jest na oba półfinałowe spotkania.
Kaczko- w siedzibie którego klubu sugerowałbyś losowanie? Jednego z czterech, wszystkich? I najpierw losowanie, gdzie losować?
Ja pamiętam takie jedno dziwne losowanie w przerwie meczu na tafli jednego z klubów. A było to jedno z naj-najdziwniejszych losowań jakie w życiu widziałem. I wtedy im to jakoś zupełnie nie przeszkadzało.
Na rynku ;)
A teraz widzę Tobie przeszkadza. Zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie narzekał.
Pozwolę sobie dokończyć za Ciebie: i zwykle to jest kaczka :)
A tak na serio - po co z każdego klubu ktoś ma się tłuc tyle km? To już nawet na Modelarskiej 9A by zrobili, wszak liga tam ma wciąż chyba siedzibę i każdy by miał bliżej - Tychy i Jastrzębie są prawie na miejscu, z Krakowa ktoś by dojechał w godzinę, a z Sanoka też by miał "przy okazji", bo w ten dzień przecież akurat u nas grają mecz ligowy. No chyba, że BH S-E i jej boss już nas nie lubią i na Modelarskiej by się nie dało, no to co innego.
A tak albo z każdego klubu ktoś musi jechać bez specjalnego uzasadnienia 300 kilosów, albo można to olać i wtedy muszą uwierzyć bajkowym na słowo, że było w porządku. Ja na miejscu naszych bym olał i nawet nie jechał, bo to tylko losowanie godzin. Gdyby było też losowanie par to jechać by trzeba musowo.
Nie wiem, czy ktokolwiek z klubów się pofatyguje.
Nie kończ za mnie. ;)
A czy te losowanie jest aż tak ważne?
no właśnie losowanie par to inna para kaloszy, a godziny to mniej ważne, niech sobie nawet sami ustala, nie ma to żadnego znaczenia.
Otóż to.
Na ten moment nie, choć myślę że jak pojawi się jakaś dogrywka, albo w 1 parze ktoś wygra gładko, a w drugiej będzie ostra walka do końca, to może pojawić się kwestia "kto miał ile godzin odpoczynku". Zresztą chodzi o zasady. Ale i tak dobrze, że reżimowa ruszyła, bo jakby dalej była zawieszona, to nikt by mógł nie wiedzieć i potem by tylko poszło info z zaskoczki "przedwczoraj, w siedzibie..." i wtedy dopiero byłby cyrk.
Koniec panowie.
Za ponad godzinę rusza sprzedaż biletów na historyczne wydarzenie ! Nie czas na płacze jak jest i z kim.
Mamy możliwość zobaczyć naszą Cracovię na obiekcie klasy światowej, oby przyszło masa ludzi i był Profesor.
Może mu da to do myślenia i półfinał, oraz finał PO zagramy na Arenie;)
To teraz niech ktoś powie na jakie sektory kupować bilet żeby nie było że będziemy rozproszeni po całej hali
Jest mozliwośc swobodnego poruszania sie miedzy sektorami, czy numer przydielony do miejsca i nie ma uproś. Niech ktos odpowie kto był na siatkówce.
pisali wcześniej ze jest możliwość
poruszać sie możesz
ale miejsca masz przydzielone konkretne, więc siadać trzeba zgodnie z zakupionym miejscem
Podział sektorów:
A3-A5 Comarch Cracovia
A6-A8 GKS Tychy
A13-A15 JKH GKS Jastrzębie
A16-A18 Ciarko PBS Bank KH Sanok
http://www.hokej.net/pl/news,artykul,30,34745,znamy-podzial-sektorow-dla-kibicow.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)