Na razie jeszcze nie awansowaliśmy do dalszych rozgrywek o PP :)
Właśnie gramy mecz z Gdańskiem, który przyjechał do Cracova w sile 12 hokeistów plus dwóch bramkarzy....
Powinniśmy grać ten mecz rezerwami, ale ich nie mamy :( Dobrze że choć Radzik odpocznie (kilku innych graczy też, ale kosztem gry na 3 piątki).
-
-
Puchar Polski 2014
Miło zobaczyć Stocznię. Ile to lat?
Kara 10 min za... uśmiech oj Dennis, Denis ;)
No to gramy ten półfinał :)
Terminarz półfinałów Pucharu Polski:
15:30 Ciarko PBS Bank KH Sanok - Comarch Cracovia/Automatyka Stoczniowiec Gdańsk
Sędziują: Meszyński, Kępa (główni) - Hyliński, Smura (liniowi).
19:00 JKH GKS Jastrzębie - GKS Tychy
Sędziują: Pachucki, Marczuk (główni) - Moszczyński, Szachniewicz (liniowi).
Jaki wynik?
10:2 dla nas.
Dzięki.
Mecz meczem, zwycięstwo zwycięstwem, pustki na trybunach pustkami ale za te 5 zł co dzisisiaj trza było dopłacić do karnetu żeby wejść na mecz niech se Księgowy kupi piwo i wypije za nasze zdrowie ! ;)
ot i kolega blysnal intelektem.....
edit
blysk skasowany wiec i post nie ma sensu ;)
żadna oficjalna informacja o meczu sie nie pojawila, o biletach tym bardziej, mojego maila zlali z gory na dol, a wyslalem wczesnie rano takze czas byl i jeszcze pobrali po 5 zl?
chyba dobrze ze jednak nie zdazylem z pracy i ogladnalem na spokojnie w necie.
Pewnie wyjazd do Gdańska sie musiał jakoś zwrócić ;)
co do wyboru sektora pasiastego na finałowym turnieju o PP to mam taką prośbę do osób decyzyjnych aby nasz młyn znalazł się na wprost głównej kamery TV ...
wydźwięk propagandowy musi być ...
wiadomo, że nas będzie najwięcej ...
i te piękne biało-czerowne barwy na całej prostej ...
:)
ja niestety popatrzę w telewizorku i jak bym miał widzieć centralnie jakieś np. sanockie trikolores przez 2 dni to nie wiem czy to nie odbije się na mojej psychice ...
chociaż z drugiej strony to nie wiem czy ich stać na przyjazd z flagami do nas ...
p.s.
do przyjęcia jest pół prostej dla nas i pol dla Tychów ...
:D
oby góry nie otwierali bo jak sie ludzie rozejdą po calej hali to bedziemy wygladac jak wysypka :)
No ale chyba była mowa, że góra będzie w sprzedaży, jak dół się sprzeda.
jaki mamy bilans z Sanokiem w tym sezonie?
Jeszcze jedynie jakby udało się wymienić godzinę meczu na 19 to mogłoby być pięknie z frekwencją ! , choć i tak jestem spokojny :) będzie to piękna reklama hokeja i mam nadzieje że jak klub ( choć nie ma w tym interesu ) tak i my kibice zadbamy o to by było nas jak najwięi ecj
godzina jest b. dobra. nie koliduje z wieczornymi planami na sobote a przy okazji mozna zabrac spora część rodzinki.
-Robert- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> chociaż z drugiej strony to nie wiem czy ich
> stać na przyjazd z flagami do nas ...
>
> p.s.
>
> do przyjęcia jest pół prostej dla nas i pol dla
> Tychów ...
>
> :D
Wątpię, a tak swoją drogą... czy przypadkiem podczas ostatniego PP rozgrywanego w "stolicy", tamtejszym barras bravas nie przeszkadzała flaga Cracovii. Na ich prośbę została zdjęta w trakcie spotkania?
G.S. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> [b]Jeszcze jedynie jakby udało się wymienić
> godzinę meczu na 19[/b] to mogłoby być pięknie z
> frekwencją ! , choć i tak jestem spokojny :)
> będzie to piękna reklama hokeja i mam nadzieje
> że jak klub ( choć nie ma w tym interesu ) tak i
> my kibice zadbamy o to by było nas jak najwięi
> ecj
Będzie to pierwszy mecz hokejowy w Arenie więc chyba dobrze, że my w nim gramy ;)
Bilet na PP od jutra w sprzedaży ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)