to gdzie siadamy? :)
-
-
Puchar Polski 2014
Teraz pytanie:
na jakie miejsca kupujemy bilety, żeby siedzieć razem ?
przy takich cenach (chyba każdego będzie stać) wybierzmy najlepsze miejsca,
dwa plusy w jednym: dobra widoczność i Pasiasty "młyn"
nie wiem, które miejsca w Arenie są najlepsze do oglądania hokeja,
nie wiem też, jak organizuje się bilety zbiorowe na sektor,
ale chętnie pomogę przy organizacji
A1, A10, A11 i A20 - każdy klub bierze po jednym i po sprawie :) To który nasz? Agencie44 - moderujesz główny i najważniejszy nurt pasiastej aktywności komunikacyjnej w internecie, to może Ty wybierz? Wszystkie takie same w sumie... Choć na dobrą sprawę A1 i A20 są lepsze z "logistycznego" punktu widzenia, bo na nie się wcgodzi od strony Plazy i Decathlonu, a na A11 i A20 trzeba obejść halę i wchodzić od strony Parku Doświadczeń.
Ceny bardzo fajne!
Ceny bardzo zachęcające, brawa dla organizatorów.
Eeeeeeee... ;)
Nie eeee tylko brawo :D
Nie chwal dnia przed zachodem. Musi ruszyć sprzedaż, wtedy będzie można na chwilę odetchnąć.
Wybór bileterni trwał niestety tydzień, ale to przez to, że z jednym z graczy spotkanie było możliwe dopiero w zeszły czwartek, a nie chciałem pod presją czasu eliminować nikogo.
Jak ktoś spojrzy z boku, to przypominam, że ostatecznie uzgodniliśmy z ZIS Puchar półtora tygodnia temu.
Gondor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Blizzy Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Powinny być w sprzedaży 4, 5 grudnia.
>
> Przepraszam, źle się wyraziłem.
>
> Czy wiadomo coś o biletach na jutro?!
Dziś mecz i nadal żadnej informacji na stronie.
.
(:DCeny swietne,wybrzemy sie cała rodzinka :)
MSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dziś mecz i nadal żadnej informacji na stronie.
No jak nie ma ? ;)
Jest napisane: Następny mecz Puchar Polski 02.12.2014 godz. 17.00.00 Comarch Cracovia - Automatyka Stoczniowiec :D
Tylko po co te cztery zera przy godzinie rozpoczęcia meczu, sekundy liczą ? ;)
Czyli wtajemniczeni wiedzą, reszta nie musi wiedzieć ;)
Reszta ma https://www.youtube.com/watch?v=9IHNe2IRkqI
Czy to aby nie impreza niemasowa i nie rozgłaszają, żeby za dużo ludzi nie przyszło? :D
17:00 w środku tygodnia, lipa trochę... a już się cieszyłem, że Lehmanna spróbuję złapać na wywiad :(
czy moze kolega rmszar sie orientuje czy przy zakupie biletow bedzie "sektoryzacja" klubowa?
Zgłosiłem taką propozycję i wydaje mi się to najrozsądniejsze. Będę za nią optował do, nomen omen, upadłego.
zycze wiec powodzenia (i to bez upadania ) :)
Zdaje się, że Sanok zadał już zapytanie o to, więc przy wsparciu klubów chyba to przeforsuję. Nawet już konkretne sektory wyznaczyłem.
Sanokowi to mogą zrobić sektor na parkingu pod M1 i niech sobie oglądają wyświetlony mecz na telebimach ookoła hali :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)