Może bez języka będzie tańszy?
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Przynajmniej nie powie, że chce podwyżkę, premię itd., itp. !
jurassic Napisał(a):
> Przynajmniej nie powie, że chce podwyżkę,
> premię itd., itp. !
Ale jeszcze może wysyczeć .
Już mu przyszyli
będzie gadał ;)
Narazie wyglada na to ze Zjawa sie rozkręca :)
a poco nam Rudnievs skoro Zjawa strzela co mecz :)
Khalid Napisał(a):
> a poco nam Rudnievs skoro Zjawa strzela co mecz :)
I tak trzymać .(:P)
Rudnev stracił język podobno :) żona mu odgryzla
bu3o Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rudnev stracił język podobno :) żona mu
> odgryzla
ale już mu przyszyli
była relacja live na forum z operacji ;)
A może ten?
http://www.eurofutbol.pl/news/851755-Doswiadczony-Ukrainiec-odchodzi-z-Hajduka-Split/
hank Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A może ten?
> http://www.eurofutbol.pl/news/851755-Doswiadczony-
> Ukrainiec-odchodzi-z-Hajduka-Split/
Ukrainiec
Ukraińcy są w ekstraklasie traktowani jako obcokrajowcy wiec to byłby już nasz piąty taki gracz.
No to trzeba sprawdzić czy nie może się starać o Kartę Polaka ;)
Chętnie widziałbym u nas w napadzie Lewickiego z Zawiszy, wysoki, silny, umie się przepchać, zastawić itp. W ziemie będzie zapewne do wyjęcia za nieduże pieniądze.
Gargamel, ciekawie by wyglądała lista wszystkich Twoich zachcianek transferowych...
Rzeczywiscie ten mlody, 27 letni snajper ma imponujace statystyki. Zwlaszcza w czubie ekstraklasy.
Kogos takiego jak Lewandowski, taki
typowy,
srodkowy,
napastnik
Wsadzi te gire, zastawi..
W ostatnich latach sprowadzaliśmy wielu goleadorów: Niedzielana, Matusiaka, Grzelaka czy obecnych napastników Jendriska i Zjawińskiego, pamięta ktoś ile pierwsza 3 władowała bram?
Nie chodzi o napastnika szybkiego, ruchliwego, bo takich mamy: Dialiba czy wspomniany Zjawiński
Potrzebujemy napastnika umiejącego się zastawić, typową "9" jak wspomniał kolega Kori. Taki napastnik zagraniczny lub z solidnego klubu ligi zachodniej niestety kosztuje, my nie mamy scoutów (to jest błąd Profesora Filipiaka i powinien coś zrobić w tym kierunku) a takich zawodników powinniśmy szukać w niższych ligach. Tam dużo takich zawodników gra (młodsi przede wszystkim)
Obecnie patrząc na to jakie mamy braki, zgodzę się z kolegą Santo, że powinniśmy wziąć nawet van der Biezena, który zna już naszą ligę, grał w naszym klubie i jest typem napastnika, którego szukamy.
Gargamelu, kiedy wreszcie pojmiesz, ze szukamy przede wszystkiem osoby, która umie grać i strzelać gole, a nie takiej, która jest tylko duża, silna i potencjalnie "dobrze gra tyłem do bramki".
Edit: literówka
Bucky Name: ja to wiem, rozumiem, pojąłem tylko u nas byli już tacy zawodnicy co "umieli grać w piłkę i ładować bramy". Mam tu na myśli Matusiaka, Niedzielana czy Ślusarskiego.
Na dzień dzisiejszy taki "kompletny napastnik" (bo mówię tylko o tej pozycji) do nas nie przyjdzie. Musimy sami wyszukiwać sobie zawodników (aż szkoda, że Podoliński nie dostał oferty zostania szefem scoutów w naszym klubie, ale zaraz zostanę naprostowany za tę opinię).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)