piotrek67 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Chcecie pieska ?!
>
> Grzegorz Goncerz ?@GGoncerz
>
> Tak w gwoli ścisłości @WislaKrakowSA to klub na
> której sukcesach się wychowałem,natomiast na
> dzień dzisiejszy nie ma tematu ws transferu ??
> 13:18 - 7 lip 2015
To zmienia postać rzeczy. Cofam propozycję.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Z tego co pamiętam, to Goncerz kopał chyba w Hutniku. Swego czasu był określany mianem wielkiego talentu, ale nic z tego nie wyszło. Cóż chyba nie ta głowa.
Krążyły też legendy, jak to go starzy zawsze na treningi wozili ;)
Chyba wszyscy wiedzą, że nam jest potrzebny LO i było to już maglowane tutaj razy kilka. Sytuacja najpewniej jest taka, że teraz nie ma takowego zawodnika (po odpadnięciu tajemniczego kandydata z zagranicy), który byłby do wzięcia, przy spełnieniu kryteriów (jakość, cena, kontrakt itp. itd.). To trochę jak za komuny było - masz kasę i idziesz do sklepu aby kupić rower, a tam tylko dżem (był taki z dyni o smaku pomarańczowym). Na kupowanie w Pewexie natomiast Tabisz nie pozwoli zapewne. Dlatego być może będą szukać kogoś, kto przyjdzie do nas w następnym oknie.
Mentny Napisał(a):
> Chyba wszyscy wiedzą, że nam jest potrzebny LO i
> było to już maglowane tutaj razy kilka. Sytuacja
> najpewniej jest taka, że teraz nie ma takowego
> zawodnika (po odpadnięciu tajemniczego kandydata
> z zagranicy), który byłby do wzięcia, przy
> spełnieniu kryteriów (jakość, cena, kontrakt
> itp. itd.). To trochę jak za komuny było - masz
> kasę i idziesz do sklepu aby kupić rower, a tam
> tylko dżem (był taki z dyni o smaku
> pomarańczowym). Na kupowanie w Pewexie natomiast
> Tabisz nie pozwoli zapewne. Dlatego być może
> będą szukać kogoś, kto przyjdzie do nas w
> następnym oknie.
Lub czekają jak się rozwiążą losy piłkarzy którzy jeszcze grają w LE.
dokladnie wezmy pod uwage ze okienko trwa do konca sierpnia
morata Napisał(a):
> piotrek67 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Chcecie pieska ?!
> >
> > Grzegorz Goncerz ?@GGoncerz
> >
> > Tak w gwoli ścisłości @WislaKrakowSA to klub
> na
> > której sukcesach się wychowałem,natomiast na
> > dzień dzisiejszy nie ma tematu ws transferu ??
> > 13:18 - 7 lip 2015
>
>
> To zmienia postać rzeczy. Cofam propozycję.
Czyli podsumowując, zaproponowałeś sprowadzenie 27-letniego przeciętniaka, który do dziś nie przebił się na ekstraklasowy poziom, a następnie wycofałeś się z tej propozycji z powodu wpisu na Twitterze.
Kocham sezon ogórkowy :D
Aston1906 Napisał(a):
> morata Napisał(a):
> -----
> > piotrek67 Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Chcecie pieska ?!
> > >
> > > Grzegorz Goncerz ?@GGoncerz
> > >
> > > Tak w gwoli ścisłości @WislaKrakowSA to
> klub
> > na
> > > której sukcesach się wychowałem,natomiast
> na
> > > dzień dzisiejszy nie ma tematu ws transferu
> ??
> > > 13:18 - 7 lip 2015
> >
> >
> > To zmienia postać rzeczy. Cofam propozycję.
>
> C[b]zyli podsumowując, zaproponowałeś sprowadzenie
> 27-letniego przeciętniaka, który do dziś nie
> przebił się na ekstraklasowy poziom[/b], a
> następnie wycofałeś się z tej propozycji z
> powodu wpisu na Twitterze.
>
> Kocham sezon ogórkowy :D
Przypominam, że Zjawiński również nie przebił się w ekstraklasie, a jest niewiele starszy od Goncerza
Mówiłem, że Erik jako napastnik daje radę. ;)
Gargamel, to, że Ty sprowadziłbyś całą pierwszą ligę, pół drugiej, oraz gwiazdy z lig litewskich, albańskich etc wiemy już doskonale ;)
Aston1906 Napisał(a):
> Gargamel, to, że Ty sprowadziłbyś całą
> pierwszą ligę, pół drugiej, oraz gwiazdy z lig
> litewskich, albańskich etc wiemy już doskonale
> ;)
Kolego..całej 1 ligi bym nie ściągnął. Połowy drugiej też nie. A jakie gwiazdy z ligi litewskiej czy albańskiej proponowałem?
Chodzi Ci o Wilka? Przecież nie mamy LO. Wilk na tej pozycji umie grać, bo grał już i w Lechu i w Lechii na tej pozycji
Bąk? Moim zdaniem w chłopaku jest potencjał, tylko nie wykorzystany.
Polowy 2 ligi również nie chciałem ściągnąć. Postawa Błękitnych w PP sprawiła, że wiele klubów patrzy właśnie w niższe ligi, chcąc zdobyć jakąś "perełkę" za darmo. Przykład? Jagiellonia, kto wcześniej słyszał o Tuszyńskim, czy Gajosie?
A. Delimat na TT:
"Jacek Zieliński w temacie Rudnevsa: Nie mam pojęcia skąd wzięły się te plotki. Chyba po prostu ktoś chciał się zabawić naszym kosztem."
"Zieliński stwierdził za to, że mają na oku napastnika spoza Polski, szanse na transfer przed startem ligi ocenił na 40%."
[url=http://m.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,byly-napastnik-evertonu-szuka-klubu-w-ekstraklasie,artykul,584542,1,381.html]To byłaby bomba[/url]... Tylko chyba nas nie stac.
http://www.livesports.pl/mecz/2kGllB7O/#szczegoly-meczu
Ja sobie życzę kogoś z reprezentacji Mikronezji:)
Jacek Zieliński - napastnika spoza Polski, szanse na transfer przed startem ligi ocenił na 40%. Zawodnik na lewa obronę, chyba dopiero w zimowym okienku (Dziennik Polski).
Pewnie część z Was się oburzy ale na LO można spróbować tą opcję :
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=7525
Będzie wolnym zawodnikiem,moim zdaniem wyróżniał się na tle reszty obrońców belchatowa. Tak samo zresztą jak Wójcicki w Zawiszy.
40 proc. szans na napastnika oznacza raczej nie.
brak markowego LO to duży minus. wywalenie Marciniaka miało sens tylko jeśli w jego miejsce przyszedłby ktoś lepszy. tymczasem zostajemy z Jaroszyńskim i Zejdlerem, czyli niewiadomymi, oraz Wojtkowiakiem, który co prawda ma uznaną markę, ale jego podstawowa pozycja to środek obrony (btw. Wojtkowiak na lewej zmniejsza ciśnienie i rywalizację na środku obrony).
od dawna było jasne, że trzeba kogoś szukac na lewą obronę. i nic. czyli jednak po staremu.
knurze,zapewne chodziło Ci o Wołąkiewicza ;)
Wolakiewicza drogi Knurze mamy Wolakiewicza a nie Wojtkowiaka :) Wojtkowiak kopie w betonach :)
Wolakiewicz da sobie rade spokojnie na lewej obronie co wczoraj pokazal w sparingu. Ja jestem dobrej mysli.
tak jest, upał dał mi się we znaki. może być Wołąkiewicz ;)
Na chwię obecną kadre mamy dopietą na 95 % .Być może ktoś jeszcze dojdzie/na zasadach podobnych do transferu Mira/ ale i w tym składzie myślę , że do czolowej ósemki się załapiemy .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)