Nie wiem czy będziemy się bić o pierwszą czwórkę, ale cieszyłbym się gdybyśmy zrobili progres polegający na wygranej większej ilości meczów niż w minionym sezonie i ciut lepsze miejsce w tabeli. A poza tym, mam również niedosyt jak ŻK, m.in. z Bienkiem, chociaż widziałem jeszcze kilka innych ciekawych zawodników na rynku. Też liczę, że obcokrajowcy nas pociągną i zrobią robotę.
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
Cel na pierwsze dwie rundy to powalczyć o czwartą lokatę dającą grę, w PP
Klub celuje, w pozycę 4-5 dla sezonu zasadniczego.
Myślę że plan jest taki, żeby w razie kontuzji i chorób wspierało nas Opole.
Klubu pewnie nie stać na więcej kontraktów. Mamy też bardzo młodych chłopaków i to jest fajne. Ale Szymon Bieniek jak dla mnie to lepiej niż Fabian Kapica nie wyglądał w Polonii. Jak u nas grał, wyglądał lepiej. Więc może oczekiwania finansowe już nad nie puszczają.
[quote]#post1729364 Cel na pierwsze dwie rundy to powalczyć o czwartą lokatę dającą grę, w PP
Klub celuje, w pozycę 4-5 dla sezonu zasadniczego.[/quote]
To dobrze że mamy taki ambitny cel.
"Mierz siłę na zamiary,
Nie zamiar podług sił"
[quote]#post1729369 [quote]#post1729364 Cel na pierwsze dwie rundy to powalczyć o czwartą lokatę dającą grę, w PP
Klub celuje, w pozycę 4-5 dla sezonu zasadniczego.[/quote]
To dobrze że mamy taki ambitny cel.
"Mierz siłę na zamiary,
Nie zamiar podług sił"[/quote]
Bo gdzie się serca palą,
Cyrklem uniesień duch,
Dobro powszechne skalą,
Jedność większa od dwóch!
😁
6 dni później
Ciekaw jestem kto zostanie nowym kapitanem drużyny? Są już jakieś wieści na ten temat?
Jak to kto? Wajdzik bo Damian chyba nigdy nie był zainteresowany, ale kto wie?
Damianowi w pewnym momencie kariery dobrze by to zrobiło, teraz może i też.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)