Jak to cisza ? :D Kapicę i Dudasa już mamy na kolejny sezon :)
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
Jeszcze jeden i możemy grać dogrywkę ;)
Przedłużenie Kapicy ważniejsze niż wiadomość o zatrudnieniu całej piątki!
Dudas mnie bardzo rozczarował
Kolejny , tym razem Gula z nowym kontraktem .
Ja czekam na wzmocnienia
[quote='zubereg' pid='1487022' dateline='1619803390']
Ja czekam na wzmocnienia
[/quote]
a to w styczniu;)
Ciekawe czy Amerykany i Kanadziory i Rusy zostaną?
Ja bym zostawił tylko jednego Ruskiego, co nie zawiódł.
Cała czwórka zasługuje na angaż, szczególnie Pieriewozczikow i Solowiow. Dobrzy technicznie, waleczni jakby z Cracovii i za to ich cenię. Niech władze o nich nie zapomną.
Dienis Pieriewozczikow, Maksim Ignatowicz, Jewgienij Sołowjow powinni moim zdaniem znaleźć się w naszym zespole na następny sezon.
Pierewozczikow, Sołowiow, Kostromitin tak, Ignatowicz niestety już nie - za dużo błędów, głównie chyba wynikających z braków kondycyjnych.
Tu nie jest ważne co my chcemy ale czego chcą oni
... a mając perspektywę na zaangażowanie w lepszym hokejowo świecie nawet nie będą rozmawiać na razie z nami
może późną jesienią albo po nowym roku :P
Szanse że któryś z nich zostanie są znikome
Skąd Zuberek ma takie wieści ?
To nie są wieści, To wnioski z 17 lat obserwacji.
- Edytowany
Nie trzeba obserwować naszej ligi. Wystarczy analiza tego co dzieje się na świecie. We wszystkich krajach szczepią i powoli przywracają normalność, a tacy zawodnicy w plastykowej to nie jest normalność. :D
Kowal wreszcie z głowy, a Unii się dziwię (mają młodych fajnych bramkarzy), ale jednocześnie szczerze dziękuję:
http://www.hokej.net/pl/news,artykul,5,58197,kolejny-powrot-wychowanka.html
Ciekawe kto u nas w tym sezonie stanie między słupkami? Kowal na pewno nie.
Czyli ktoś na pierwszego dogadany, a na II nasz wychowanek:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)