Kolejny , tym razem Gula z nowym kontraktem .
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
Ja czekam na wzmocnienia
[quote='zubereg' pid='1487022' dateline='1619803390']
Ja czekam na wzmocnienia
[/quote]
a to w styczniu;)
Ciekawe czy Amerykany i Kanadziory i Rusy zostaną?
Ja bym zostawił tylko jednego Ruskiego, co nie zawiódł.
Cała czwórka zasługuje na angaż, szczególnie Pieriewozczikow i Solowiow. Dobrzy technicznie, waleczni jakby z Cracovii i za to ich cenię. Niech władze o nich nie zapomną.
Dienis Pieriewozczikow, Maksim Ignatowicz, Jewgienij Sołowjow powinni moim zdaniem znaleźć się w naszym zespole na następny sezon.
Pierewozczikow, Sołowiow, Kostromitin tak, Ignatowicz niestety już nie - za dużo błędów, głównie chyba wynikających z braków kondycyjnych.
Tu nie jest ważne co my chcemy ale czego chcą oni
... a mając perspektywę na zaangażowanie w lepszym hokejowo świecie nawet nie będą rozmawiać na razie z nami
może późną jesienią albo po nowym roku :P
Szanse że któryś z nich zostanie są znikome
Skąd Zuberek ma takie wieści ?
To nie są wieści, To wnioski z 17 lat obserwacji.
- Edytowany
Nie trzeba obserwować naszej ligi. Wystarczy analiza tego co dzieje się na świecie. We wszystkich krajach szczepią i powoli przywracają normalność, a tacy zawodnicy w plastykowej to nie jest normalność. :D
Kowal wreszcie z głowy, a Unii się dziwię (mają młodych fajnych bramkarzy), ale jednocześnie szczerze dziękuję:
http://www.hokej.net/pl/news,artykul,5,58197,kolejny-powrot-wychowanka.html
Ciekawe kto u nas w tym sezonie stanie między słupkami? Kowal na pewno nie.
Czyli ktoś na pierwszego dogadany, a na II nasz wychowanek:)
Powodzenia Kowal !
Dzięki za fajne play-offy i powodzenia!
A co z następcą, inni się zbroją. Nie wiem na co liczy kierownictwo.
[quote='zubereg' pid='1487755' dateline='1620144893']
Czyli ktoś na pierwszego dogadany, a na II nasz wychowanek:)
[/quote]
I byłoby super. Hebda czy Szczepanik nie będą gorzej otwierać boksu niż Kowal. Robota do ogarnięcia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Sir Pablo, Goście (2)